zynth Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Абе тва са глупости, просто показва грешно. Засичал съм и флашгета и ИДМ на един и същ файл 14 МБ и флаша беше по-бърз с няколко секунди, макар че ИДМ показваше някви извънземни скорости. При връзка негарантирана от 32 КБ ИДМ ми показваше че сваля с 35-36. Как да стане тва <{POST_SNAPBACK}> незнам,може... ама ми се струва,че по-бързо ги сваля... то хубаво download master ама като незнам руски украински или такув друг как да го ползвам?даже английски няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Флашгета си е най-добър според мен, най-стабилен и може би най-бърз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 то хубаво download master ама като незнам руски украински или такув друг как да го ползвам? <{POST_SNAPBACK}> ами руския е толкова близък до българския , че няма накъде повече ама ти си знаеш аз му се кефя , че е лек и безплатен , само ми се щеше да има даунлоуд ол за Опера и Фирефокс , а не само за ИЕ а пък за руския се кефя , че е нестандартно П.П. По идейни съображения ползвам само безплатни програми (е,в 99% де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Е не е баш като българския. Някой неща нямат нищо общо. На мен специално ми е много по лесно на английски, от колкото на руски Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 tazi tema mi lipsvahe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Много харесвах NetAnts и Flash Get,но след като пробвах Download Master преди година и половина не мога да работя с нищо друго. Много е добра,наистина е безплатна,няма шпиони,организира си файловете по типове(Архиви,Видео,Музика и др.).Друг плюс е фактът ,че авторите и доста бързо коригират откритите бъгове,версия след версия програмата става все по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Интересно, но чак сега открих защо понякога GetRight се държи странно при даунлоад на някои файлове. По-специално адд-вам файл, тегли се, но в директорията се пълни файл със самото име на файла, докато същия файл, но с разширението .GetRight стои на 0 байта и като се изтегли файла, се изтрива напълнения, а xx.GetRight се преименува на същинския файл, който разбира се е с нулев размер. А би трябвало да пълни файла xx.GetRight. Проблемът е в пътища на сървъра със звезда (*) в тях. Например нещо от рода http://www.warez.ru:8081/*Temp/..... Явно програмата прави някакво съпоставяне и използва * като глобален символ и това я бърка. И това при положение, че съм я форс-нал да сваля файла, иначе не го и хваща при клик. Рових доста, но не намерих решение, някой знае ли нещо по въпроса, за да го решим, защото просто не мога да свикна да работя с FlashGet (имам го за ситуации като тази все пак), Download Master и др, просто гетрайта за мен е най-доброто, с това изключение. И моля, без коментари от рода "ами ползвай флашгет или това или онва..". Ползвам ги и тях, но само за ситуации като тази. 10x предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Много харесвах NetAnts и Flash Get,но след като пробвах Download Master преди година и половина не мога да работя с нищо друго. Много е добра,наистина е безплатна,няма шпиони,организира си файловете по типове(Архиви,Видео,Музика и др.).Друг плюс е фактът ,че авторите и доста бързо коригират откритите бъгове,версия след версия програмата става все по-добра. <{POST_SNAPBACK}> Наистина е много добра. Аз я открих благодарение на тебе :о) Само, че при мене поне съществува един много неприятен проблем - при стартиране работи перфектно, в Task Manager-а ми показва, че използва около 5-6 МB RAM, но по някое време става нещо и започва да помпи по 100-120 MB :'( Като я рестартирам се оправя, но е доста неприятно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Аз от известно време тегля само с WGET+. Използва Wget 1.8.2 Engine. През конзолата ми беше малко изнервящо, но сега с това GUI всичко е наред. За Win 2000/XP/Server е само. Ето и сайта: http://wget.atspace.org/ Който иска може да го пробва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranceee Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Internet Download Manager RUUUUUUUUUUUUULLLLLEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS Тва е истината с Flasha дърпам един филм с 380 КВ а с ИДМ с 420 КБ . Е тва ако не е скорост здраже му кажи. Само дето никаде няма сериен номер за активатсия тва е проблема на ИДМ-а. Иначе е върхът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Виж ТУК за Internet Downlaod Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 MASS DOWNLOADER; FLASH GET Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Download Master & FlashGet 1,60 Neznam za6to no predi da formatna PC-to flash-a ne iska6e da tegli ot warez Download Master e freeware. Niama baneri, ma e na ruski. Ako ne vi pre4i ezika programa e super. Poddarja se ot firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Проблемът ми е следния-дш уареза с флашгет и регет делукс не мога да сваля нищо.А от дата.бг или фрии техно линк и с двете програми може.Интересното е че с Save Target As на уиндоуса файловете се свалят.Защо така?Помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Проблемът ми е следния-дш уареза с флашгет и регет делукс не мога да сваля нищо.А от дата.бг или фрии техно линк и с двете програми може.Интересното е че с Save Target As на уиндоуса файловете се свалят.Защо така?Помогнете <{POST_SNAPBACK}> Кадето са настройките за сваляне има едно Category на него дай да е Donwald а не Donlawded! И после вече си настрой каде да го свалиш.Ако така нестане ша тряя да питаш някой по образован от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Аз немога да немеря от каде се прави като цъкне6 да сваля нещо и автомадично да се писка с Flashget . (на Win XP) Някои може ли да ми каже, че търсих търсих и не неамерих ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Качилсам на ftp то Download mage стара програмка ползвам е от 3 години ако се свикне с нея работи перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Кадето са настройките за сваляне има едно Category на него дай да е Donwald а не Donlawded! И после вече си настрой каде да го свалиш.Ако така нестане ша тряя да питаш някой по образован от мен! <{POST_SNAPBACK}> Никои ли няма да ми обърне внимание ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 @Viper, немога да рабера защо си цитирал този пост като проблема ти е друг. На мен по принцип почти винаги ми се зарежда автоматично, но не винаги и аз незнам как става това. И нищо не сме барал по настройките. Иначе като искаш да сваляш нещо: С десен бутон на Download All by FlashGet (Сваля абсолютно всичко от страницата) или на Download using FlashGet (Сваля само това върху което си цъкнал с десния бутон) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 @Viper, немога да рабера защо си цитирал този пост като проблема ти е друг.На мен по принцип почти винаги ми се зарежда автоматично, но не винаги и аз незнам как става това. И нищо не сме барал по настройките. Иначе като искаш да сваляш нещо: С десен бутон на Download All by FlashGet (Сваля абсолютно всичко от страницата) или на Download using FlashGet (Сваля само това върху което си цъкнал с десния бутон) <{POST_SNAPBACK}> Объркал със се в бързината Тва за дясното коп4е го знам ама има някои фаилове които са някви препратки и с дясното коп4е не сваля тва което трябва ,а като фаила е над 30MB как да го пусна с тъпата програма на Windowsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ами ако препратката е към някоя папка, в която се намират файловете, разбира се че нищо няма да свалиш. Трябва да отидеш в папката и да покажеш кои фалове искаш да свалиш. Ако около тях има и дсруга папка, тогава трябва да влезнеш там и отново да укажеш кои файлове искаш, иначе ще ти я запише като .html документ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ами ако препратката е към някоя папка, в която се намират файловете, разбира се че нищо няма да свалиш. Трябва да отидеш в папката и да покажеш кои фалове искаш да свалиш. Ако около тях има и дсруга папка, тогава трябва да влезнеш там и отново да укажеш кои файлове искаш, иначе ще ти я запише като .html документ <{POST_SNAPBACK}> Добре де виж за пример тоя фаил (обаче тябва да се регистрира6 преди тва де) . Как да вляза в папка като направо се сваля като цъкне6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Да ти кажа честно, доста ме затрудни. Каква е тая папка която ще тръгне да се сваля като кликнеш на нея. Ако е от рода на инсталационен файл, който се пуска автоматично с влизането в някаква страница, тогава няма начин Windows по default ти е даунлоуд мениджър. Пък и трябва да има място което е обозначено да натиснеш, ако не ти се зареди да се сваля, което можеш да направиш с десен бутон и Download using FlashGet. Ако не ти действа бутона на мишката, значи си с Интернет Експлорър и за това си инсталирай Опера или Мозила или друг браузър, за да стане активен. Друго за сега не се сещам. За 30 МВ толкова шум. Няма да те дисканектне толкова бързо, споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Да ти кажа честно, доста ме затрудни. Каква е тая папка която ще тръгне да се сваля като кликнеш на нея. Ако е от рода на инсталационен файл, който се пуска автоматично с влизането в някаква страница, тогава няма начин Windows по default ти е даунлоуд мениджър. Пък и трябва да има място което е обозначено да натиснеш, ако не ти се зареди да се сваля, което можеш да направиш с десен бутон и Download using FlashGet. Ако не ти действа бутона на мишката, значи си с Интернет Експлорър и за това си инсталирай Опера или Мозила или друг браузър, за да стане активен.Друго за сега не се сещам. За 30 МВ толкова шум. Няма да те дисканектне толкова бързо, споко. <{POST_SNAPBACK}> Аз знам ,че няма да ме дисконектне обаче като го пусна да го сваля го сваля с 9кб и вместо да пусна и друг трябва да чакам тоя за всеки случаи да не се откажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Някой знае ли как да си накарам Download Manager-a (Download Master) приоритета да е IDLE. Демек, докато това си тегли, аз да мога да си "сърфирам" в нета като основния ресурс на връзката да е за браузъра, а мениджъра да използва това, което остава от капацитета на връзката. Не знам дали го обясних като хората, ама.... Ако някой ме разбира и знае какво да направя, ако може да пусне един PM, че сигурно ще забравя да проверя дали има отговор в топика. МЕрси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.