Jump to content
BulForum.com

download manager

Devilman

Recommended Posts

Spored mene vsi4kite sa ednakvo qki... vaprosa e koi s kakvo e sviknal

Az poprincip nqkoga polzvah FlashGet oba4e za sujalenie nqma dobra suvmestimost sas firefox-a mi i za tva sega minah na Internet Download Manager , oba4e mi e vse taq... aaa prez 98-ma polzvah mia6e nqkvo gozilla li be6e ne pomna ve4e :>

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Определено FlashGet е №1 сред програмите за Download! ;) :)

Spored mene vsi4kite sa ednakvo qki... vaprosa e koi s kakvo e sviknal

Az poprincip nqkoga polzvah FlashGet oba4e za sujalenie nqma dobra suvmestimost sas firefox-a mi i za tva sega minah na Internet Download Manager , oba4e mi e vse taq... aaa prez 98-ma polzvah mia6e nqkvo gozilla li be6e ne pomna ve4e :>

Прочети тази тема и ще видиш,че FlashGet има доста добра съвместимост с Firefox! ;) :punk

Аз ползвам Reget Deluxe 4.0. Кефи ме интерфайса, а и има супер много възможности. Поякога се бъгва (при спиране на тока когато бачка примерно), ама файловете не се губят и като дадеш доунлоад наново от линка си продължава от където е спряло. Иначе има intercept за всички броусери мисля. Само дето ми се струва че не е много бърз. Работил съм само с DAP още и в сравнение с него е бавен.

flashgeta e podhodiash zaradi

desnia buton -> download all with flashget

По мое лично мнение става само за това ! Преди да мина на него бях с ГетРайт и само като свалях игри на рарове беше по-гадоно. Иначе съм имал случай когато като свалям нещо и отказва да го свали(дава червен хикс до файла)

После съм се пробвал с Опера и съм ги свалял.

Освен това за 2 месеца съм го преинсталирал поне 3 пъти щтото като се дърпа нещо и ми се рестартне компа и след това се прецаква тотално.

Guest liquid

nikoi li ne polzva tuka DAP ? as na nego sum sviknal i nai me kefi..neznam dali e nai hubav ili kalpav ama i toi ima download all with DAP :)

Аз ползвам Reget Deluxe 4.0. Кефи ме интерфайса, а и има супер много възможности. Поякога се бъгва (при спиране на тока когато бачка примерно), ама файловете не се губят и като дадеш доунлоад наново от линка си продължава от където е спряло. Иначе има intercept за всички броусери мисля. Само дето ми се струва че не е много бърз. Работил съм само с DAP още и в сравнение с него е бавен.

И аз му се кефех докато не ми се наложи да свалям почти всички рарове на един диск отново, защото просто бяха corrupted. Първоначално помислих, че самите те са си били прецакани, но когато ми се случи за втори път му теглих една ... Като ги дръпнах след това с flashget си бяха наред.

А относно flashget са ми са се случвали 2 неприятни неща:

1. След рестарт целия list със заредени download-и да го няма

2. След като съм задал да ми качи свалените файлове в една директория, ги намирам в съвсем друга, като папката е именувана като някоя предходна. Пример: Свалям "Анализирай това" в собствена папка. След като го изгледам съответно го изтривам барабар с цялата директория. Задавам друг филм, който се качва в същата "анализирай това" вместо в зададената от мене ...

Interesno mi e koito e na Getriht kato iska da svali edna igra na 3 diska primerno DOOM3 kak zaka4a failovete.Ne vi li se otka4a rakata da 6trakate edin po edin failovete po 14MB????????

Отваряш само първия примерно с някой архиватор и даваш extract :o)

Internet Download Manager си е просто неповторима,колкото до DAP и Flash get те теглят по-бавно.

Щото не показва вярно скоростта. Засичал съм флашгет и ИДМ, и флаша свали за по бързо едно и също нещо

ае лично мнение - flash get за мен е най-доброто , a get right - много често ми прави някви проблеми например свалям нещо но не го сейфа всъщност аве някви такива глупости за това флаш гет е номер 1 за мен иначе и DAP не е лоша ;) !

Ползвам Flash Get още от времето когато телефонните модеми се използваха масово и съм супер доволен, верно, че от време на време се бъгва ама не е кой знае какво.

По въпроса за съвместимостта за сега се разбира само с IE и Netscape, би трябвало да рaботи и с Opera ама нещте, исталирах Plugin-a за Opera напраих квото пише на сайта на Flash Get ама не става. :angry: Някой ако знае какво трябва да се направи за да се разбере и с Opera-та моля да сподели.

Аз използвам flashget. Много ми харесва програмата макар че имам неясности по нея. Препоръчвам ти я.

• 5 weeks later...

IDM -internet download manager

с него свалям с 10КБ/сец. по-бързо отколкото с флаш гет(който пълни пс-то с ад-ware)

негостатък на ИДМ-след като свали файла го създава в пс-то

"Download Master эффективно решает 3 главных проблемы возникающих при закачке файлов из Интернет: скорость закачки, продолжение прерванных закачек и управление закачанными файлами. "

Ето ТУК

EDIT:Руска материална част.................. :punk :punk :punk

IDM -internet download manager

с него свалям с 10КБ/сец. по-бързо отколкото с флаш гет(който пълни пс-то с ад-ware)

негостатък на ИДМ-след като свали файла го създава в пс-то

Абе тва са глупости, просто показва грешно. Засичал съм и флашгета и ИДМ на един и същ файл 14 МБ и флаша беше по-бърз с няколко секунди, макар че ИДМ показваше някви извънземни скорости. При връзка негарантирана от 32 КБ ИДМ ми показваше че сваля с 35-36. Как да стане тва

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...