Jump to content
BulForum.com

Честит рожден ден на Lord Gudo

RaptoR

Recommended Posts

Василе да си ми жив и здрав!

Много чекии, ебане за престиж, пиене и ядене на корем, най-вече здраве все пак

И се готви тази година за SENSATION - групата е сериозна тоя път :punk

Гудо..маймуно такава..хахаха ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Жив и здрав и все такъф изруд бесен!Много много лъскане,майкообработване и ласкателства относно аналните отверстия!Бъди все такъв братле.Never Change!

Гудо, манафино честит рожден ден.След това красиво изказване на Хейт аз просто няма кво да ти кажа пък и сега не знам кво.Ае довечера кат са напием ша ми дойде музата и щи прасна едни пожелания

Ай жив и здрав :) а и гледай ако те полеят с нещо да не ти са надърви хах :D Пожелавам ти да ръсиш още повече глупости :bgrin:

Четито рожден ден и от мен!Много здраве най-вече и успехи с ученето :tongue Пожелавам ти също таз година да станеш студент където искаш :)

Довечера да се изкъпеш че кат дойда у вас да ни ми миришеш :tongue

И ти ли одъртя бре. Ай честито, вече си в клуба на двойките (2..) :P Жив и здрав и ... каквото си намислиш.

Честит рожден ден Гудо!!! Пожелавам ти ммного здраве, щастие, успехи и дано си останеш все същия идиот ( в добрия смисъл на думата естествено ) който всички обичаме. :P :P :P И по-полека с алкохола. ;)

ЧРД Василе да праснеш/ти порасне голям прав и т.н. Жив, здрав, и нека идиотското в теб никога не умира... :punk

Гудоооо , ЧРД , бате!!Да си жив , здрав и много успехи!!Внимавай с алкохола , ей :P

Айде, честит ти рожден ден... остаря и ти :D

Тъкмо може да разкараш брат ми от нас за една вечер

:lol:

Благодаря за пожеланията на всички и внимавах с алкохола ;) само заради вас иначемислех друго да правя :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...