Jump to content
BulForum.com

Проблем с ATI/Windows/DirectX

rolerboll

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
Мда,точно като мойта! :woot

Готина е,държи се стабилно,но ако имаше ДОСТА по-добра машина,тая карта би ти "лепнала" добре...

Аз съм доволен,ама нещо не мога да намеря свестни драйвери...

Някой,ако знае да казва... :unsure:

А и още нещо,защо като влезна в 3d MARK '06 , там пише,че картата ми е 363 (!) MB,а тя е 256?

Аз сам с катаклист 6.1 и се държи добре, защо ти показва 363MB незнам.

Колко разбирачи писаха ли писаха . Никой не му отговори на момчето . Я сега обясни на всички ни тука дали имаш реално инсталиран DX 9.0c т.е. диагностиката показва ли ти го ? Ако си със XP SP2 е предполагам някоя бета версия . Кажи коя версия е .Иначе много рационални решения , не върви DX-a и "купи си нова карта " :blink:

Първо за набутвацията, дал съм цените просто да се види съотношението, не да си я купува. Второ, какво общо има дайрект Х-а, картата му е дърта 9200 и наистина се нуждае от нова, какава ще ибере си е негова работа.

winBOza sp1 съм..имам директХ 9.0...като свалям 9с и кат пусна някоя игра (world of warcraft например) и ми пи6е 4е тряя директХ 9с :angry1 Та..6600 gamer edition става,нали...?

Взимаш си още 512 рам, с остатъка си купуваш най-виосокия клас карта която можеш да си позволиш, няма значение Ати или Гефорска. Макар проблема май ти е софтуерен, пробвай с друг крак или преинстал Уиндоса.

Bati 4ata deto se e zaformil tuka. Pi4 ne me interesuva kakvo imash kato windows, samo pravi tova, koeto ti kazvam i shte ti tragne igrata.

1) Durpash directxuninstaller. Moje i directxbuster ili nqkoq druga programka, koqto ti premahva directx ot pc-to

2) startirash go

3) durpash directx 9.0c (december 2005 edition - tva e nai-noviq - ima go na site-a na MS).

4) Instalirash directx-a

5) Puskash si igrite i igraesh

Variqnt 2, slagash si win xp s integrated SP2 final. Makar 4e tova tuk ne e s poslednata versiq na directx 9.0c... vse pak shte ti varvqt igrite.

PS: Temata ti e za hardware

a tova koeto ti predlagat kato videokarta e ili 6600 4ista ili v nai-dobriq slu4ai nqkvo 6600 GT, makar 4e mnoo se samnqvam.

Aз съм с Radeon 9800 128 MB Ram и 70% от новите игри ми върват добре на макс земи си кат

мойта ама не знам колко струва в момента провери в google.

RADEON 9600, 256MB Sapphire TV Out много голяма набутвация!Толкова е кофти че Q4 си го изиграх на 1024*768 на най-високи настройки ама нали е смотана карта не си я взимай!Това че и NFS:MW си върви на макс ,заеби то нали е смотана картата.Хич не я поглеждай!

RADEON 9600, 256MB Sapphire TV Out много голяма набутвация!Толкова е кофти че Q4 си го изиграх на 1024*768 на най-високи настройки ама нали е смотана карта не си я взимай!Това че и NFS:MW си върви на макс ,заеби то нали е смотана картата.Хич не я поглеждай!

набутвация е, щото за малко повече пари се взима 6600, която е от по-ново поколение и е доста по-добра. Да не говорим, че 256 МБ за 9600 са пак набутвация, 128 са предостатъчни за такава карта. И по полека за NFS MW. Виждал съм как върви играта на 9600 про даже, и си лагва доволно на 1024 на medium, та кво остава за high.

За6то World Of Warcraft не ми тръгва при положение 4е имам директх 9.с и 82.65 версия дривери за Нвидиа (наи после да имам 6600)...Какъв може да е проблема ? :wacko:

po-dobre vzemi pc-to si, sloji go v kashona v, kojto sa ti go donesli, vurni go otkudeto si go vzel i im kaji "nekaduren sum da polzvam computer" ....

ne vqrvah che chovek kojto ima problem s DirectX shte si kupi nova karta za da si reshi problema, kato vsichkoto opira do instalirane na pravilnata versiq na operacionnata sistema !!!

prosto si sloji edin windows XP SP2 intergrated i si opravqsh problemite. az sam 9200 i ot spomenatite igri imam lineage i mi vurvi :). ako ti govori neshto Far Cry vurvi na tazi video karta koqto si imal - malko e kusno :) no puk 4estita 6600 dano e hubava pone :). Drug variant iztegli si SP2 i si updatni DirectX ima gi v data.bg i v nashite lokalni saitove ako si na GGbit vij v magnet tam ima SP2 onq den go durpah

бях с сп2 с ати радеон 9200 и ни6то не тръгва6е....оЛЕЕЕЕЕЕ преди малко си инсталнах сп2 и ви казвам world of warcraft ми тръгна.... :woot :woot :woot няяям думи,явно си4ки игри 6а са на 6 :laughing: ето...проблема ми е ре6ен :punk.....

да живее Нвидиа :punk

искам и аз да кажа нещо на човека дето има проблем с радеон 9600 продалжаваи да си купуваш неща произведени от сапфир .. продаи си картата .. купи си 9550 128/128 тв аут на гигабаит или на гкиуб и ми я даи .. и за скромната сума от 20 лева ще ти я направя да работи 30% по добре от 9600ьт про на които и да е производител :) не са базикам ако си заитересован драсни ми на пм

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...