Jump to content
BulForum.com

Проблем с ATI/Windows/DirectX

rolerboll

Recommended Posts

Имам ГОЛЯМ проблем с ати/windows/директХ...Проблема е следния:

Сяка по нова игра не ми тръгва заради директХ 9с но аз се го инсталваи и инсталвам и пак не6те...Имам ати радеон 9200,ако може кажете в кое е проблема и ре6ението 4е ми писна :sayjin

Mod. Edit. Давай малко по-смислени заглавия, другия път темата ти ще бъде затворена ако е с подобно заглавие ("МОЛЯ КАЖЕТЕ!!")

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

1-во: Прочети правилата.

2-ро: Пробвай да си дръпнеш нови драйвери.

Ама ти излиза съобщение за директ х 9 или ти предполагаш че е от директ х 9? Наистина дай инфо.

Предполагам ти излиза съобщение че ти липсва Pixel Shading.. ако е така, забрави да подкараш нова игра на тази карта :)

Явно й е минало времето..

Зна4и....инсталвам си World of Warcraft и като го пускам тои ми изписва 4е трябва да имам директХ 9с или по високо...след това аз свалям директХ 9с ,инсталвам го,пускам играта..И ПАК СЪ6ТОТО!Съ6то не ми тръгват Lineage,Battlefield 2 и о6те и о6те...

Вижте,подкарвал съм Prince Of Persia,всички части,Doom 3,Half-life 2,WoW и какво ли още не на видео карта Ati 9000 Pro,64 mb,на 2 години...Драйверите не си спомням кви бяха,ама майче ги бях дърпал от сайта на Ati!

А тва ,че не поддържа Pixel Shader,ама въобще не е вярно!Pixel Shader може да не поддържа GeForce серията MX 440,ама да кажете,че Ati 9200 НЕ поддържа...не знам!

А относно по темата,найстина пробвай с нови драйвери,но не ги инсталвай върху старите,щото всичко се омазва,ако искаш ми кажи на PM как ти е юзъра в Skype,за да се разберем!

А и още нещо,Ati-то ново ли ти е,в близките дни ли си го взел,клоквал ли си го?

Зна4и....инсталвам си World of Warcraft и като го пускам тои ми изписва 4е трябва да имам директХ 9с или по високо...след това аз свалям директХ 9с ,инсталвам го,пускам играта..И ПАК СЪ6ТОТО!Съ6то не ми тръгват Lineage,Battlefield 2 и о6те и о6те...

имаш ли windows SP2 ? Ако не - свали го, dx9 идва с него и ако евентуално сегашния ти dx е повреден, това трябва да го оправи.

Ами при положение че 9200 подържа DirectX8.1 какво искаш.

не говори глупости само!. Това че не поддържа хардуерно ДХ 9, това не значи, че не може да се инсталира ДХ 9

Ам аз си инсталнах най-новите драйвери за GeForce4 440 MX(81.98) и пак не ми тръгва Директа на 9.0c :confused Иначе да питам(сори за оффтопика):Аз си инсталнах най-новите върху старите,с които бях.Не ми прави проблеми,но като му дам РЕЗЕТ(някой път) и то нали почва да сканира някъв VOLUME и вмместо да ми е синьо,ми е зелено :blink: и черно :wir

http://nvidia.com/page/geforce_7800.html

Това 6те ре6и ли проблема с директХ ?Според мен да 6тот по4ти си4ки игри рекламират нвидиа

da 6te ti re6i problema.

taq karta struva nad 350$

za neq ti trqbva duno ( predpolagam 4e tvoeto ne e mno ubau ) za ~100$

obshto nad 450$ dali ima6 parite ? i kato smetnem i dr ne6ta koito ne se se6tam .........

ako si q kupi6 na dyno koeto e super za radeon 9200 predpolagam 6ti vadi nai mnogo 30-35% ot tova koeto moje ( ako ne i po malko )

edit:sry 4e ti razbih predstavite za sveta

ами ве4е проверих и нвидиата е 140 долаpa..6те ми купят радеона за 30 долара и оп...110 долара..за дъното 6те проверя

коя нвидиа е 140 $ ? Едва ли е 7800 GTX 512 :laughing:

ASUS EN7800GTX/2DHTV/256M 535.00 $

това е 256 МБ, а 512 е много повече :D

И сигурно имат задължително ДДС

Мда,точно като мойта! :woot

Готина е,държи се стабилно,но ако имаше ДОСТА по-добра машина,тая карта би ти "лепнала" добре...

Аз съм доволен,ама нещо не мога да намеря свестни драйвери...

Някой,ако знае да казва... :unsure:

А и още нещо,защо като влезна в 3d MARK '06 , там пише,че картата ми е 363 (!) MB,а тя е 256?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...