danio Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 http://rapidshare.de/files/11307742/Colin_...extape.wmv.html 90мб Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 е ,не очаквах,че през цялото време ще снима тая шундра и че ще е толкова кратко,няма ли оше нещо.нещо повече?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Wow А аз си мислех че никой ням да го изтегли това защото е 85 мб и е от международен сайт(за мен това си е проблем) ама като ти гледам ника не се учудвам кажете сега дали си заслужава тегленето или не но щом казваш че през цялото време снима тази шундра май ще го дръпна да видя за кво става дума само някой да ми припомни коя е Nicole Narain че нещо не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Wow А аз си мислех че никой ням да го изтегли това защото е 85 мб и е от международен сайт(за мен това си е проблем) ама като ти гледам ника не се учудвам кажете сега дали си заслужава тегленето или не но щом казваш че през цялото време снима тази шундра май ще го дръпна да видя за кво става дума само някой да ми припомни коя е Nicole Narain че нещо не се сещам ако не си му фен ,или на нея и ти е проблем тва дърпане-зае**,качеството е кофти и само 13 мин! искам още Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Ами не съм му фен а тая я чувам за първи път така че няма да се тегли мерси за инфото Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Модел на Плейбой е. Официалният й сайт - http://www.nicolenarain.com - хуху. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Едно мога да кажа: Ако това е Колин Фарел аз съм Брус Уилис Как му се връзвате на тоя евтинджос фейк не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 Ами не съм му фен а тая я чувам за първи път така че няма да се тегли мерси за инфото Еми ако си на ГГБИТ мога ти го кача на FTP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ако ти се занимава нямам нищо против за да видя и аз най накрая за кво става дума и колко струват тея само да не се окаже че са като наще студенти Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 ЦЪК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 Като отвориш веднага ще го видиш не е в папка ftp://upload.ggbit.info/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 не може ли да го качите някъде из локалните много ми се гледа ама ша го дърпам до утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Едно мога да кажа: Ако това е Колин Фарел аз съм Брус Уилис Как му се връзвате на тоя евтинджос фейк не знам Брус кога ще снимаш Умирай Трудно 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.