Jump to content
BulForum.com

TOP MMORPG'S for you

asd

Recommended Posts

Ми лаг през 2,3 дена може да се появи от претоварване на сървъра, но от скоро както подсилиха машината и пуснаха 2-ри серв не е имало.

Ако искаш дай icq ,skype нещо от тоя сорт ти дам подробности. :)

писах ти на ЛС асс в Skype.

Maй ще се играе L2 :unsure: или май не :D

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Ми лаг през 2,3 дена може да се появи от претоварване на сървъра, но от скоро както подсилиха машината и пуснаха 2-ри серв не е имало.

Ако искаш дай icq ,skype нещо от тоя сорт ти дам подробности. :)

Tam otkoga igraesh? Imame si dosta golqm i ne losh BG clan po4ti vsi4ki sme >50lvl

e po redovnite i >56lvl.. addnah te v iCQ

A po temata emi L2 kakvo drugo :)

По темата .... Лайнейдж за мен е Топ ... в момента играя и Роуз ... струват ми се доста еднотипни ... макар че Роуз има доста неща, които наистина дразнат, неща които в Л2 няма... (постоянни кс-та, хакерс в изобилие ... (за 3 дни само това останових .. надявам се да няма пове4е,4е и тези са много)) ... преди Л2 играх и WoW ... гейм плей добър ... графиката дразнеща .. на роуз дори ми харесва повече .. леко доста мудна ... но всеки с вкусовете си :) за др RPG нямам коментар защото всичкото си свободно време отива за Л2 ;) (сега за Роуз) .... колкото до ...

Пробвай в Elmore сървъра е руски всичко работи, а и има доста хора. :) (в 4:00 ам тоест 5:00 ам в Русия в сървъра има над 3000 човека, а да не говорим кво става вечер) :D

какво разбираш под всичко ??? скилс ... коректно работещ 7Signs(като това включва работещи Маммуни) ... Райдс ... Ауто СС ... Люксери само за уепонс и арморс до Ц граде .... работещо ЦП ... сонгс и денсес за 2 мин (едит: сетих се още малко доста важни неща(: ) МОБС доближаващи се до тези в оффито, демек деф/хп .. когато имат х2х3х4х5 съответно СП/Експ/Хп да са увелечени с числото след "х" .. което значи,че на места като Лоа (двц), ГК, Той, Некропс/катакомбс неможеш да стъпиш без стабилно парти .. също нещо мн важно в ТОЙ да има дропс ... самия сервер да има куестс за А-граде арморс/уепонс рецепти и детайли .... има ли нещо от тези неща, които да липсват в сервера ... ако има немисля, 4е е редно да казвате, че всичко работи ... "всичко работи" = ретайл с C3 .. невярвам този сървър да се доближава до оффито .... единствния сървър доближаващ се почти напълно до Ретайл е Ex0dus (изброените неща ги има до едно) ... но както и всички останали не му липсват и бъгс ...

какво разбираш под всичко ??? скилс ... коректно работещ 7Signs(като това включва работещи Маммуни) ... Райдс ... Ауто СС ... Люксери само за уепонс и арморс до Ц граде .... работещо ЦП ... сонгс и денсес за 2 мин (едит: сетих се още малко доста важни неща(: ) МОБС доближаващи се до тези в оффито, демек деф/хп .. когато имат х2х3х4х5 съответно СП/Експ/Хп да са увелечени с числото след "х" .. което значи,че на места като Лоа (двц), ГК, Той, Некропс/катакомбс неможеш да стъпиш без стабилно парти .. също нещо мн важно в ТОЙ да има дропс ... самия сервер да има куестс за А-граде арморс/уепонс рецепти и детайли .... има ли нещо от тези неща, които да липсват в сервера ... ако има немисля, 4е е редно да казвате, че всичко работи ... "всичко работи" = ретайл с C3 .. невярвам този сървър да се доближава до оффито .... единствния сървър доближаващ се почти напълно до Ретайл е Ex0dus (изброените неща ги има до едно) ... но както и всички останали не му липсват и бъгс ...

Само 7sings няма(за сега) всичко друго е 6, гадините са като на офито и x2x3 и т.н. мобс са както трябва също така и quests си ги има и дроп-а е наред,luxory само за Ц-грейд, рейд босове си работят, siege golem работи, siege cannon работи, скиловете на ц3 работят.

P.S.Мисля, че това е добре за сървър който е online около година.

Само 7sings няма(за сега) всичко друго е 6, гадините са като на офито и x2x3 и т.н. мобс са както трябва също така и quests си ги има и дроп-а е наред,luxory само за Ц-грейд, рейд босове си работят, siege golem работи, siege cannon работи, скиловете на ц3 работят

P.S.Мисле, че това е добре за сървър който е online около година.

добре е, ама в сравнение с официалния работят около 30-40% от играта... Всички skills ти се струва че работят, само че половината не вършат това, което трябва (примери ?). Mobs определено не са като в official, а отгоре на всичко новите неща, въведени в C4 сигурно няма да ги има в private servers с години... Ето защо аз и Supercharger решихме да си купим L2 и да играем поне нещо сигурно, било то и с ниски rates

Vanguard

Оле тази игра я чакам с нетърпение. От доста време следя всичко за нея. И за мен тя е фаворит. Надявам се да я пуснат и в бг скоро след релийса и в Европа. Определят тази игра като хита сред мморпг, който тази година ще се появи на пазара. :woot

Flameblind ne мoжеш да се сръвнява private с official сървър... сега ако са 2 private по-става... и повярвай ми сървъра е на 90% работещ ц3.

Flameblind ne мoжеш да се сръвнява private с official сървър... сега ако са 2 private по-става... и повярвай ми сървъра е на 90% работещ ц3.

Хех С3.. чакай.... С1 с малко модификации...

Кое му е С3 че те даже крафта е на С1, погледни рецептите... Голяма част от С3 скиловете не разботят, за да не изброявам погледни форума на елморе.

А и някои от които работят, не работят както трябва.. примерно с овър-хита.

Сървъра си е чисто моднато С1, за С3 не може и да се мечтае даже, макар и наистина много да се стараят и занимават с сървъра.

Ама като цяло става за цъкане и съм доволен :)

• 2 weeks later...
Оле тази игра я чакам с нетърпение. От доста време следя всичко за нея. И за мен тя е фаворит. Надявам се да я пуснат и в бг скоро след релийса и в Европа. Определят тази игра като хита сред мморпг, който тази година ще се появи на пазара. :woot

А така, един да знае за какво става дума, че и адаш :)

всъщност хит поне за полугодието мисля ще е RF online.

Гледам,че много теми за MMORPG-та се навидиха из секцията та реших да направя и една в която да се подбере най-доброто.Еми айде кажете вашите предложения.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО е да давате и линк към сайта на играта.

Моите TOP са:

1.R.O.S.E. online(download site)

2.Guild Wars(без сайт.Трябва да си я купите оригинална)

3.GUNZ online(info and download page)

Еми това са моите ТОП.Айде и вие споделете :)

MuOnline , линк няма щото не искам да прецаквам хората с тъпи сървъри , ако имаше свястни сървъри играта става за пилеене на време,ма3х сервера става ама трябва да си много упорит да играеш там :)

И аз така мисля!!!Играта ще има много нововъведения и се очертава,че ще бъде доста интересна!!!Дано да е безплатна,ако е фрий веднага я взимам,ама ако е платена е много кофти.Някой има ли информация,дали ще е платена??? :confused

За мен нищо не бие оригиналните сървъри на WoW!!! Нищо! Нищо... :love

Много си прав хората, който са направили УоУ са професионалисти и затова много хора си плащат за да играят, ако сичко беше толкова перфектно и в някой пиратски сървър сички щяха да играят в него,Но пък Близард мога да съдят човека, който е пуснал сървъра :P:P

И аз така мисля!!!Играта ще има много нововъведения и се очертава,че ще бъде доста интересна!!!Дано да е безплатна,ако е фрий веднага я взимам,ама ако е платена е много кофти.Някой има ли информация,дали ще е платена??? :confused

Естествено, че ще е платена :) За какво да си дават зор хората и да е безплатна после.

хах, естествено, че е платена... И тя всъщност вече излезе, ако бяхте казали по-рано можех да ви дам един account от бетата, беше доста маниашка, макар че малко нестабилна според мен, и имаше някои бъгове. Приликата с Lineage II свършва в графиката, за който е гледал screens... За съжаление обаче нямах достатъчно време да видя доколко си заслужава да я купувам, какво предлага и т.н. , играх само няколко часа. Но определено ще е съперник на L2 и WoW ако я пуснат в BG (мисля че още не е available, може би няма и да бъде скоро..)

Не съм много обеден, че ще е така. Имам навика да се ровя из форуми за ММОРПГ и там много хубави неща не се казват за нея. Повечето не харесват геймплея....графиката е малко ала L2, което не е лошо, но нещо ново повече шщеше да се хареса. Имаше доста косури изброени и много се оплакваха от споменатите бъгове. Немога да кажа, че е лоша или пък добра при положение, че не съм я пробвал, но определено има много недоволни, за да се нарече хит.

Не съм много обеден, че ще е така. Имам навика да се ровя из форуми за ММОРПГ и там много хубави неща не се казват за нея. Повечето не харесват геймплея....графиката е малко ала L2, което не е лошо, но нещо ново повече шщеше да се хареса. Имаше доста косури изброени и много се оплакваха от споменатите бъгове. Немога да кажа, че е лоша или пък добра при положение, че не съм я пробвал, но определено има много недоволни, за да се нарече хит.

хах, че това беше бета, какво очакваш... Кой бил недоволен - да видиш колко недоволни има от L2 ахахах.. Ама си я играят стабилен брой хора. Сигурно и с RFO ще стане така, ще видим.

хах, че това беше бета, какво очакваш... Кой бил недоволен - да видиш колко недоволни има от L2 ахахах.. Ама си я играят стабилен брой хора. Сигурно и с RFO ще стане така, ще видим.

Малко да поясня. Става дума за мнения писани за играта от хора играли на крайния вариант. В бетите много неща не са както трябва. То за това са бети - да се намират проблемите и да сe поправят.

Edit: Не казвам, че играта е лоша. Все пак има оценка 7,9 по десетобалната. Игри като УоУ ГилдЪорс имат оценка 8,2-8,4. А играта е още в началото си...явно има потенциал.

• 1 month later...

Излизат нови mmoprgs , които на мен лично ми допадат .

BTW: още са в разработка някои от тях , но изчетох цялото инфо в сайтовете и доколкото разбрах ще са добри ! :) За сега се спях на 3 игри , 1 от които много наподобява lineage2 :) . ето сайтовете ... разгледайте се :) !

Etherea: Dark Genesis

header.jpg

(Etherea homepage)

Ferentus

Ferentus.gif

(Ferentus homepage)

Darkfall

logo.jpg

(Darkfall homepage)

Guild Wars Factions

20060315_20_02.jpg

(Guildwars homepage) - новата версия на Guild Wars . Мисля , че вече е знаете !

Това е от мен засега ! :)

На мен най-голямо впечатление ми направи Dungeons and Dragons Online: Stormreach. Не съм я играл и не се надявам да я играя, защото играта е с месечни и не мога да си го позволя и едва ли ще пуснат free server пък и да го направят сигурно ще има много малко хора и супер лаг. Тук е официалния web page на играта и от скийновете се вижда че ще стане нещо много интересно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...