w00x Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 И можеби смяташ така, защото сръбската музика е доста разпространена и комерсиализирана в USA? По-реално е да има индийско или китайско радио. Oт къде ги мислите тия глупости, акъла не ми го побира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Виж сега, не ме разбра.Казах го по линия на това, че главния герой е събрин.Щеше да е по-цялостно изживяването за повече юзъри ако се бяха погрижили за такова радио.Все тая. Ся си търсиш повод!?Това е игра все пак.Гледа се кефа.То и това, че ченгелите те губят при малко по бързо каране на 2 звездички е нереалистично ама обслужва геймплея.Айде вече стига сме го дъвкали това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Tой е сърбин, но имаше логика да се пуска сръбско ако върви с MP3 в ушите или всяка кола е оборудвана със сателитно радио. Нали не е в Сърбия? Tогава няма логика да е Сръбско радиото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Някой знае ли нещо за пач? Май скоро щял да излиза ама кога??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Е, то биваше и пач да не пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Искам само да помоля, като излезне пача, да дадете мнение дали играта става за игра. Дали са я оптимизирали, оправили бъговете, защото имам желание да си купя играта с всичките благинки като Карта, Саундтрак, упътване и т.н. подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Саундтрак няма в оригиналния комплект Супер тъпаци не стига, че ти продавата най-бъгавата игра правена някога, ами и вътре само играта и карта, и някакви инструкции дето ще ти свършат работа само ако си супер дебилен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Здравейте, искам да попитам дали играта ще може да ми тръгне, при положение, че този сайт давам това: цък Питам, за да не свалям 13.5 гб торент и накрая да не ми тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Пиша един пост, който ще изтрия утре след като този, за когото е предназначен си го прочете. Един новорегистрирал се потребител с ник Deo все още чака валидация от админите и понеже много иска да пише, а все още няма тези права е пуснал рапорт (от тази тема), който ще цитирам: МОЛЯ ПРОЧЕТИ ПРЕДИ ДА ТРИЕШ.СЛЕД 7-8 ОПИТА ДА ВЛЯЗА ВЪВ ВРЪЗКА С АДМИНИСТРАТОР ИЛИ МОДЕРАТОР ОТ ТОЗИ ФОРУМ ЕДИНСТВЕНОТО МЯСТО КОЕТО СИСТЕМАТА МИ ПРИЕ ДА ПОСТНА ТЕКСТ Е ТУК!!!!!! рЕГИСТРИРАХ СЕ НОРМАЛНО И ПОСЛЕ ВЛЯЗОХ(логнах се)НОРМАЛНО.НО ДОТАМ! ОТТУК НАТАТЪК ВСЕКИ ОПИТ ДА НАПИША ЛС БИЛО ДО ПОТРЕБИТЕЛ,БИЛО ДО МОДЕРАТОР ЗАВЪРШВА СЪС СЪОБЩЕНИЕ,ЧЕ НЕ СЪМ УПЪЛНОМОЩЕН ДА ПРАЩАМ ЛС. КОГАТО ПЪК ПИСАХ Е-МАЙЛ НА АДМИНИСТРАТОР - МИ БЕ ВЪРНАТО СЪС СЪОБЩЕНИЕ,ЧЕ ТАКЪВ МЕЙЛ НЕ СЪЩЕСТВУВА. И СЕГА ОЧАКВАМ ПОМОЩ ОТ ВАС.ЗАЩО НЕ ПРИЕМА ЛС ОТ РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ ТОЗИ САЙТ???....АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ СЕ ОТКАЗВАМ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА,ЗАЩОТО НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО ЗА МЕН Е ДА МОГА ДА ПИТАМ НЯКОЙ И НЕЩО ТУК,А НЕ САМО ЧЕТЕНЕ. ХЕЛП.....! Тъй като дори и кутията му за ЛС все още не е активирана и няма как да му отговоря на ЛС, отговарям тук, че просто е нужно малко търпение, тъй като административният екип е зает с други ангажименти и обикновено валидират на порции (след като се съберат няколко човека). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Пиша един пост, който ще изтрия утре след като този, за когото е предназначен си го прочете. Един новорегистрирал се потребител с ник Deo все още чака валидация от админите и понеже много иска да пише, а все още няма тези права е пуснал рапорт (от тази тема), който ще цитирам: Тъй като дори и кутията му за ЛС все още не е активирана и няма как да му отговоря на ЛС, отговарям тук, че просто е нужно малко търпение, тъй като административният екип е зает с други ангажименти и обикновено валидират на порции (след като се съберат няколко човека). Ами аз съм регнат от 2005-та някъде, но след един уорн през 2005 немога да изпращам ЛС. Та ако ви остане време... махнете забраната, защото мисля, че 3 години без ЛС са достатъчни... ЕДИТ: След като затриеш горния пост, затрий и този. (Midex) Не знам да има такова наказание като твоето - да не може да пращаш ЛС По-скоро е някакъв проблем, който само администраторите могат да оправят...а ти явно си много търпелив човек, щом 3 години си чакал и чак сега споделяш за това. Не съм много търпелив, просто на никой не му пукаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 А може ли някой да ми отговори на въпроса от горният ми пост ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 То си пише, че ти трябва по-мощна карта. И да тръгне, ще върви на стоп кадър Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Ще ти тръгне, но бая ще сече.Според мен чакай някакъв пач да пуснат за оптимизация.В момента само те си знаят за кого са я писали тази игра( според мен за PS3 & x-360 ама да не вкарвам конспирацията, че всички мразят РС-тата ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 [/img] е тука как да се кача?Стълбата от другата страна на моста не е активна. Оправих се, бях забравил, че стълбите се ползват с "F" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Някой успял ли е да подкара нормално играта, без да има проблеми с графиката, на GeForce 7ма серия с някакви драйвъри различни от тея уж правените специално за играта, версия 180.84? И кои драйвъри е използвал? Защото аз съм с 7600GT и при инсталирането на 180.84 ми пише, че има някъв проблем. Инсталират се и играта върви нормални, но има проблеми. Като някакви черти и премигвания под Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Тук ли беше гения, който твърдеше, че кашонската версия изглежда по-добре? http://www.gametrailers.com/player/43929.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Проблема е, че така да изглежда не мога да я нарам на 2 ядрен на 3.0 гхц ,3 гб рам и 9600 ГТ Нвидия.За мен това е равносилно, че е по-грозна и дори е обидно към хората, които са си я закупили.Те не са длъжни да инвестират астрономически суми в РС-та. А и май виждам нещо наречено лаг дори на тяхната машина!?!АЛОУ?!Кой нормален човек си купува две хай-енд карти + супер дъно и процесор за да му сече?!?!Това си е жива подигравка с хората и дори вече се чудя дали не е нарочно направено в полза на X BOX & PS3 да сече толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Е защо да не ми тръгне при положение, че всички неща са изпълнени, само видео картата ми е по-стар модел иначе пасва на всичко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Че тя точно видеокартата е проблема. Процесора ти четериядрен ли е? Или само GHz покриваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Момчета, играта да не би да свършва с намирането на "специалния човек", който ви стоварват от ван-а?!Защото ако е така съм я врътнал и при това положение бих бил много разочарован от играта. Хм, погледнах в нет-а и се оказа, че не свършва там.Обаче всички икони с мисии ми ги няма на мап-а?!Да не би да са обвързани с някои странични или е бъг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Някои инсталирал ли е patch-a за версия 1.01? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Някои инсталирал ли е patch-a за версия 1.01? Да аз, ама при мен няма голяма разлика А между другото стигнах до там, че обиха Роман и аз убих след това Димитри(2 дни го убивах е бати ташака) и ми изкара надписите, че съм превъртял играта, а пък сам на 60% още Някой да има идея кво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Ама не разказвайте историята на играта де Иначее и аз подкарах играта...впечатленията ми са: 1-най-доброто ГТА до сега 2-уникална графика 3-много як геймплей 4-определено ще си я преигравам доста пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Bravo и при мен е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Ама не разказвайте историята на играта де Иначее и аз подкарах играта...впечатленията ми са: 1-най-доброто ГТА до сега 2-уникална графика 3-много як геймплей 4-определено ще си я преигравам доста пъти Батко, тя играта е с отворен край и при теб може да не свърши така. Зависи как я играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.