Jump to content
BulForum.com

GTA 4

Dimitar_90

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply
  Lil Scrappy said:

Ми вместо да бяха давали 200к за защити да си бяха направили порта както трябва. Иначе GTA vice city беше последната, която играх и нещо тая поредица взе да ми идва скучна и не играя. Да не говорим, че на тази версия едвам покривам минималните изисквания :lol:

Stenli said:
Ми вместо да бяха давали 200к за защити да си бяха направили порта както трябва. Иначе GTA vice city беше последната, която играх и нещо тая поредица взе да ми идва скучна и не играя. Да не говорим, че на тази версия едвам покривам минималните изисквания :lol:

Дали са 200к за играта, а не за защити. ;) Явно това се оказва най-скапания досегашен порт...

Нека да попитам дали изобщо има смисъл да я инсталирам. Имам я играта дори и всички възможни крачета имам свалени, но има ли смисъл? Какви бъгове се появяват? Като пробвах играта в оня сайт canurunit, ми даде проблем само с видео картата, защото не поддържали X-сериите на Asus. Въпреки това не се доверявам много на такива сайтове, така че искам да ми кажете вашето мнение...

Turbotobg said:
Добре тая игра нормално ли е чак такива защити и глупости да има. Инсталирах кракнах и като стартирам ми излиза някъв Serial Key da сложа ?

Трябва и да се регистрираш.На мен играта ми тръгна и засега върви добре на медиум настройки

danio said:
Трябва и да се регистрираш.На мен играта ми тръгна и засега върви добре на медиум настройки

Добре де аз намирам Serial Key и след тва ми иска някъв друг Key ?

Turbotobg said:
Добре де аз намирам Serial Key и след тва ми иска някъв друг Key ?

при мен не е така.Нека на някой на който му иска кей да ти обясни как я е оправил.Иначе в самото описание на играта е казано как се прави и не иска никакъв кей

John_Cena said:
И аз нямам никакви бъгове и съм 9.49% :).

edit : Излезе GTA.IV-Razor1911

Е тресе факаната камера ..... както чета из нет май на всеки тресе .... има ли оправия с камерата или трябва да се чака

На мен също ми иска serial но напомпих няколко единици и го прие ... :D

При мен не тресе камерата( това е когато пиеш алкохол в играта ) с Uber-Proper минаване на защитата съм( има го в Замунда ).А някой намерил ли е друг магазин за дрехи освен този в началото, че не мога да го гледам така вече нашето момче.

KyPo said:
Е тресе факаната камера ..... както чета из нет май на всеки тресе .... има ли оправия с камерата или трябва да се чака

На мен също ми иска serial но напомпих няколко единици и го прие ... :D

Влизаш в играта. Намаляваш резолюцията. Излизаш от играта и влизаш пак. Връщаш си на желаната резолюция. При мен проработи! Ама нещо не ме грабва играта. Ебаси задръстванията са, а пък с това гадно управление на играта ми се повръща направо. Иначе са се заиграли с графиката...

AssassiN said:
Влизаш в играта. Намаляваш резолюцията. Излизаш от играта и влизаш пак. Връщаш си на желаната резолюция. При мен проработи! Ама нещо не ме грабва играта. Ебаси задръстванията са, а пък с това гадно управление на играта ми се повръща направо. Иначе са се заиграли с графиката...

Задръствания?? аз немога да намера кола :confused много слаб трафик. На мене лично управлението ми харесва, има малко проблеми с камерата при шофирането, и когато ходя на някоя страна, но се свиква. Вече съм до средната част на града и историята на играта нещо не ме грабва. Ти си просто един убиец, на който му плащат за да решава чуждите проблеми. Надявам се по-нататък да стане малко по-лично и да стане интересна историята. Би било чудо ако имаше GTA IV, но с историята и картата на San Andreas.

Аз съм много зле. Днес пуснах да играя и съм на първата мисия с роман.Там където пътувам с таксито и ми звънят по телефона.Не мога да се оправя с контролите и незнам какво да направя???

host said:
При мен не тресе камерата( това е когато пиеш алкохол в играта ) с Uber-Proper минаване на защитата съм( има го в Замунда ).А някой намерил ли е друг магазин за дрехи освен този в началото, че не мога да го гледам така вече нашето момче.

Другите магазини се появяват във втората част на града. И аз в началото много се дразнех. Като клошар е. За съжяление не можеш да му правиш прически и т.н. Само дрехите се сменят...

Дам, видех.Разочарован съм.Не може в предните части да показваш иновации, а тук те да липсват( поне според мен ).Дано се пусне ъпдейт или пач скоро.

За героя...ДЕЙБА КОЛКО Е ГРОЗЕН!?И защо, подяволите, няма сръбско радио?Радио "Београд" или от сорта "FMS", примерно - Free Miloshevich Station.Да си жулиш Цеца или Вики докато отиваш да убиеш поредния човек :) щеше да е култово.

host said:
Дам, видех.Разочарован съм.Не може в предните части да показваш иновации, а тук те да липсват( поне според мен ).Дано се пусне ъпдейт или пач скоро.

За героя...ДЕЙБА КОЛКО Е ГРОЗЕН!?И защо, подяволите, няма сръбско радио?Радио "Београд" или от сорта "FMS", примерно - Free Miloshevich Station.Да си жулиш Цеца или Вики докато отиваш да убиеш поредния човек :) щеше да е култово.

Виж readme-то там пише как може да си сложиш твоя музика от компа и да си я пускаш на радиото.

Аз съм си сложил шорткът към сръбското ама щеше да е яко ако си има оригинално радио.С реклами, предавания, като другите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...