AlekS Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Някакви новини дали ще излиза за PC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Хах те за ПС (ако въопще я направат) кат почнат да я играат хората тряя мин 2 GB рам да имат за тая графика и видео Nvdia GF 8800 GTX за да им върви на low з на моита кошница не се надявам да я подкарам щото бая неща са за сменяне иии ткаа а кои знаи колко GB ше е ( не и давам по-малко от 10 ) Не мисля,че ситуацията ще е такава...тенденцията с предишните части беше игрите да тръгват и на по-слави компютри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Не мисля,че ситуацията ще е такава...тенденцията с предишните части беше игрите да тръгват и на по-слави компютри. Дам..и който е гледал трейлъри и шотове от новия енджин ще спре да се надява Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Играта е пълна лудница. Днес поиграх малко и направо се влюбих в нея. Дори когато спра да я игра само за нея си мисля. Енджина мисля, че е нов, защото играта изглежда съвсем по различен начин. Свободата на действи е още по-голяма и всичко е доста по-реалистични и неща, които не са ми правили впечатления в предишните части сега ми правят впчетление и ми изглежда даже тъпо, че в предишните части не са били така. Боя е направен доста инстинки и реалистичен и си има цяла бойна система не като преди да вървиш и да раздаваш туката насам натам и хората да падат след 2 удара. При несправяне в боя преспокойно могат да те пречукат. Имаш блокове, ритници, тукати, отбягване на удари... Все още съм в началото на играта, но като напредна и ми направят впечатления нови неща ще пиша, ако се интересувате разбира се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 ако използваш pc-то предимно за игри, тази може да те накара да го хвърлиш и да си вземеш една конзола. наистина джитката изглежда невероятно (като фен на поредицата го казвам) btw защо се води gta4? vice city и san andreas не попадат ли в номерацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Не, те са си просто Vice City и San Andreas. За феновете на подобни игри - спокойно. За ПЦ най-вероятно ще излезе също, но на кой му трябва GTA като ще излиза Mafia 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Не, те са си просто Vice City и San Andreas. За феновете на подобни игри - спокойно. За ПЦ най-вероятно ще излезе също, но на кой му трябва GTA като ще излиза Mafia 2? Ей затова мнение те черпя бира. Радвам се че Мафия има фенове Не че ГТА4 няма да се пробва...стига да излезе и да не е толкова бъгава колкото предишните игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Не, те са си просто Vice City и San Andreas. За феновете на подобни игри - спокойно. За ПЦ най-вероятно ще излезе също, но на кой му трябва GTA като ще излиза Mafia 2? мафията така и нещо не можах да й свикна ... не знам що така, но определено gta за мен е по-добра игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured Малко интересни моменти от играта :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Не, те са си просто Vice City и San Andreas. За феновете на подобни игри - спокойно. За ПЦ най-вероятно ще излезе също, но на кой му трябва GTA като ще излиза Mafia 2? Според мен това беше коментар тип "киселото грозде". Аз също превъртях Mafia и много харесах играта и също с нетърпение чакам втората част. Но не трябва една игра да се подценява заради това, че не е излезла за PC или заради друга такава игра без да сте пробвали въпросната. Трябва да отбележа, че Mafia бе интересна и увлекателна, но в никакъв случай не беше толкова освободена като възможности спрямо GTA. Там голямата част от нещата се свеждаха до качи се в колата, слез от колата, качи се, слез и т.н. И две неща, които лично мен си ме дразнехаа (не ги опреквам просто мен ме дразнеха) бяха първо ограничението на скороста (знам, че е реално но беше яко shit) и като голям фен на автомобилостроенето (модереното) така и не можах да свикна с онея каруци от 20-те, 30-те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Играта е пълна лудница. Днес поиграх малко и направо се влюбих в нея. Дори когато спра да я игра само за нея си мисля. Енджина мисля, че е нов, защото играта изглежда съвсем по различен начин. Свободата на действи е още по-голяма и всичко е доста по-реалистични и неща, които не са ми правили впечатления в предишните части сега ми правят впчетление и ми изглежда даже тъпо, че в предишните части не са били така. Боя е направен доста инстинки и реалистичен и си има цяла бойна система не като преди да вървиш и да раздаваш туката насам натам и хората да падат след 2 удара. При несправяне в боя преспокойно могат да те пречукат. Имаш блокове, ритници, тукати, отбягване на удари... Все още съм в началото на играта, но като напредна и ми направят впечатления нови неща ще пиша, ако се интересувате разбира се! На кво я игра на ПС2 ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 На кво я игра на ПС2 ли? ... ако обърнеш внимание на автара и подписа му, може и да се сетиш на какво я е играл Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 ... ако обърнеш внимание на автара и подписа му, може и да се сетиш на какво я е играл Ирония ли осещам? Още повече, че я няма за PS2. Обаче тоя героя като се напие колко реалистично са го направили залитането. Абе аз след време ще поснимам малко от играта и ще чака във vbox7 да видат хората за к'во аджеба става въпрос, че има много жадни геймъри за тая игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Ирония ли осещам? Още повече, че я няма за PS2. Обаче тоя героя като се напие колко реалистично са го направили залитането. Абе аз след време ще поснимам малко от играта и ще чака във vbox7 да видат хората за к'во аджеба става въпрос, че има много жадни геймъри за тая игра... стига си ни дразнил скачай с малко клипове да по плакнем и ние :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 стига си ни дразнил скачай с малко клипове да по плакнем и ние :П И качеството да е сравнително добро ако може, за да не се чудим кое е ръка, кое крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Ами смятам да го снимама с апарата. Само дето нямам статив и трябва някой да ми държи... Абе в най-скоро време очаквайте клипчета. И ще гледам да ви покажа най-интересните неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Написах нещо като мини статиика за играта във форума на Zamuna и реших да го сложа и тук. Може да ви е интересно да го прочетете, а клипчетата ще станат по нататък, защото TV-ми не е LCD и има раминаване в херците на апаратчето и TV-то и всичкое на линии. Като взема LCD ще направя клипчета, ако до тогава не е излезла за PC. Ето и статииката: За PC все още не е ясно дали ще излезе. Когато от Rockstar обявят официално тагава ОК, но от сега да се говори и да се надявате на някви фалшиви надежи няма смисъл. Пък октомври, ноември, пролета а у. Седите кротко и чакате. Ако омирате за нея купувате си конзолка и се решавате проблема за време напред и то не само с тази игра. Играта е доста красива според мен и е още по-детайлна. Енджина е нов и всичко е направено великолепно. Възможностите са ви още по-големи. Неща, които не са ми правили впечатление в предишните части, когато ги виждам тук се очудвам, че преди ги е нямало. Вече всичко става посредством GSM. Получавате мисии, ореждате си срещи може да излизате с приятели по дискотеки, барове и т.н. Водата е прекрасно направена. Само нея като погледнеш не може да кажеш, че играта не е красива. Особенно, ако караш лодка на залес слънце и слънцето се отразява в окена. Разбира се графиката не е нищо невиждано и нечувано, но всички знаем, че от Rockstar никога не са наблягали на това. Управлението на превозните средства е меко казано странно. Отне ми около 3-4 дена на свикна с него. Особенно карането на моторите е ужасно. Но след известно време се свиква и вече не ми прави впечатление. Падането от мотора е доста добре изпипано. При по-силен удар с кола излизтате от предното стъклото. Краденето на коли е реално вече. Не си ги отваряте и потегляте, а трябва да счупите джама, Нико (главни герой) се навежда под волана да си поиграе с жичките и колата пали, но с аларма и ако около вас има куки лошо ви се пише. Бягането от куките е по нова система. Колкото повече са звездите толкова по-голям синьо-червен кръг ви се получава на картата. Когато излезете от него и изкчакате няколко секунди Wanted Level-а изчезва. Пушека, който излиза при запалването на гумите също е прекрасно измайсторено. Точно така както наистина излиза въпросния бял дим. Вече има цяла бойна система. Не като преди вървиш и пукаш наред и всичко живо мре. Имате бой с тукати ритници, гард и т.н. При едно несправяне с бойната система напълно възможно е човека на който туко що сте откраднали колата да ви извади от нея и да ви пречука. Вече се криете зад стени правите си прикрития, поглеждате малко нагоре и стреляте. Най-добър пример за това бих могъл да дам Gears of War. Играта е адски голяма. Имам около 30-40 часа геймплай и съм още само на 50%. Като най съществен минус на играта лично за мен беше, че досега не видях възможност за тунинг. Нещо и моторите ми се видяха малко. Ами това са най-важните и пикантни неща от новото произведение на Rockstar. Надявам се, че ви е било интересно. На конзолоните геймъри мога да им пожелая приятна игра, а на PC геймърите да дерзаят и да чакат, защото не вярвам, че пичовете от Rockstar ще ви оставят с празни ръце. ПС: Бих успокоил хората с по-слаби машини, защото според мен изискванията няма да са непостижими. Все пак това не е Crysis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/217941.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 GTA IV за PC през този ноември! Най-накрая! Rockstar Games съобщиха, че PC версията на Grand Theft Auto IV - тяхната мега успешна и крайно противоречива екшън игра - ще излезе на пазара на 18 ноември тази година в Северна Америка, а на територията на Европа - три дни по-късно! Тя е разработена от Rockstar North, а както може би знаете, действието в нея се развива в Либърти Сити - един изключително детайлен и прецизно изграден жив град. Играта предлага оригинален саундтрак, крайно увлекателен сюжет и много, много часове геймплей. Като прибавим към PC версияата и нейния мултиплейър режим, по-всичко личи, че ноември месец ще се окаже пагубен за свободното време на всички фенове на тази култова поредица. Статия: PC Mania Айде, най-накрая! Ликувайте PC геймъри! Аз тъкмо до тогава ще съм я превъртял и ще ви помогам за някоя мисиика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Че как няма да излезе за PC Нали със Сан Андреас стана съвсем същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Брее може пак да ползвам компа за игри един ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Играта е доста изпипана можеш да праиш кво ли не даже да пускаш къси дълги фарове на превозните средства като се напиеш даже и като се качиш да караш и като те види полиция почва да те гони сякви глупости можеш да ходиш на интернет зали .. вътре в нета кви ли не простотии пише сигорно 1 час съм чел глупости вътре има и някой работи кадето липсват като парашут и не можеш да се гмуркаш под водата(или поне аз нз как става) и според мене оръжията са малко но като цяло играта е мн мн яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Ее стига бе, как няма да има парашути или да се гмуркаш. Просто не го вярвам. Не виждам защо в глупавия сан андреас го имаше, а в тази да не са направили Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 За сметка на тва пък има мн други работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Нямам търпение да излезе!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.