Krank Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Не съм срещал бъгове.Когато си свалих играта и инсталирах,играта беше адски лагава,забиваше,изхвърляше,изчесваха текстури,викам си машината ми явно е слаба.Сложих си пача 1.03 и всичко литна.Няма бъгове,няма лаг,даже на медиум и играта си върви.Не знам защо при теб се получава така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Защото не са я измислили. Направих Auto Configure на настройките и до сега върви добре. Да видим до кога ще остане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Качих си най-новите ъпдейти на Нвидия 186.18 , пач 1.04, и един мод http://media.gtanet.com/gtagarage/files/Tweak1.rar?7090 и сега нямам никакъв лаг при Athlon x63 6000+ NVidia 9600gt 512 3 gb ram на настройки resolution - 1280х1024 texture - Medium water - Low reflection - Very High shadow - Off text. filter - Very High distance - 24 dist. detail - 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 А някакво описание на тоя мод? Че в архива нищо не пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Прави текстурите по-меки и размазването на картината по-реалистично. ____________ The Lost & the Damned Mod PC http://games.softpedia.com/get/Mods-Addons...-Unlocked.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 След дълго отлагане най-накрая реших да инсталирам тази игра.И от тук почват редица проблеми... Още в началото ми казва Your system is incompatible with %P.Please follow link.. дъра бъра... Самата машина е с Windows Vista Ultimate. Хардуерно покривам всичко,остава да софтуерно.. И така..следвам линка дето ми дава по-горе и отивам на сайта на майкрософт,където ми дава да си сваля Servise Pack 1. Правя една проверка да видя с какво аджеба върви в момента машината и...(така и не можах да намеря с какъв SP върви в момента) Отварям Win.Update и гледам някакъв Windows Vista Service Pack 1 (KB936330) се мърди там и чака да се инсталира..Ок пускам го да се инсталира и bummer.. нищо не става.Още в началото само изхвърля от инстала и нищо не става. По-нататък отивам на сайта на Майкрософт да сваля от там ъпгрейда и ръчно да му го набия..Свалям,инсталвам и точно накрая на инсталацията "Error code: 0x800F0900.See link for details... Ок..отивам на поредния линк към някаква друга програма която уж оправяла проблема..Свалям,почвам да инсталвам и...близо 40 мин не ще да мръдне от началото... Всичко стоп,рестарт и пак отначало...никъв резултат... Писна ми и пробвах направо SP2 да му набия..Без резултат.Казва,че първо трябва да имам SP1 за целта. И така цяла вечер се въртя в затворен кръг. Който може да помага... И всичко това за да мога да подкарам една игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Легален ли ти е Уиндоуса? И не е само една игра. Доста програми вече също искат последните SP-та на Windows да са инсталирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Легален ли ти е Уиндоуса? Ако беше легален надали щях да имам проблеми... Ами да. Значи това е проблема. Трябва ти SP3. Вече почти всички игри искат последния сървис пак на XP. w00x но-нагоре нали казах,че съм с Vista,а не с XP.И проблема ми е в това,че не мога да му набия SP-то...Не ми се сменя OS за една игра(колкото и лесно,и бързо да става) Ето скриинче на проблема който съм описал по-горе: ЦъК Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Ами да. Значи това е проблема. Трябва ти SP3. Вече почти всички игри искат последния сървис пак на XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Имам един много голям проблем. Сложих Windows 7 и пуснах директно exe-то, което бях инсталирал на XP-то, и от което играех. Сега като влезна в играта и колите веднага започват да пушат и автоматично дават газ. Ще пробвам да инсталирам отново, специално за Win7, за да видя дали това не е проблема. Някой имал ли е подобен проблем? Тамън се радвах, че ми върви по-добре от на XP и няма бъгове и то какво стана.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras_1936 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Играя тази игра от една седмица на Xbox 360, и като цяло е много яка,но има и доста минуси ! 1. Няма гаражи тва, е много тъпо тряа да си ги паркираш до вас на паргинга, и до ся ми е изчезнала една кола доста тъпо са го направили така да ти изчезват колите, и като отивам на мисия със моита кола и като я паркирам някаде и отида на мисията после я няма, уникална тъпотия ! 2. Управлението на колите,моторите и на всякакви превозни сретства, е отвратително караш със 30 к/м и спираш сеедно си карал със 200 сеедно караш на лед половин час неможе да спре ! 3. Защо неможеш да тунинговаш колите ? 4. Като се качиш на мотор, и сложиш каска и после като слезеш и като я хвърлиш на земята (като някав селялин) и после като се качиш пак на мотора слага нова, и така няколко пъти, от каде ги вади тея каски бе Има и още малки минуси, но немога да се сетя сега. И един въпрос от мене как се дава мигач, и вопще може ли ? И можеш ли да си купуваш къщи,апартаменти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Играя тази игра от една седмица на Xbox 360, и като цяло е много яка,но има и доста минуси !1. Няма гаражи тва, е много тъпо тряа да си ги паркираш до вас на паргинга, и до ся ми е изчезнала една кола доста тъпо са го направили така да ти изчезват колите, и като отивам на мисия със моита кола и като я паркирам някаде и отида на мисията после я няма, уникална тъпотия ! 2. Управлението на колите,моторите и на всякакви превозни сретства, е отвратително караш със 30 к/м и спираш сеедно си карал със 200 сеедно караш на лед половин час неможе да спре ! 3. Защо неможеш да тунинговаш колите ? 4. Като се качиш на мотор, и сложиш каска и после като слезеш и като я хвърлиш на земята (като някав селялин) и после като се качиш пак на мотора слага нова, и така няколко пъти, от каде ги вади тея каски бе Има и още малки минуси, но немога да се сетя сега. И един въпрос от мене как се дава мигач, и вопще може ли ? И можеш ли да си купуваш къщи,апартаменти ? Въпрос: 3. Защо неможеш да тунинговаш колите ? Отговор: 1. ".. доста тъпо са го направили така да ти изчезват колите, и като отивам на мисия със моита кола и като я паркирам някаде и отида на мисията после я няма, уникална тъпотия.. " За какво ти е да тунинговаш кога, когато тя постоянно изчезва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras_1936 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Е те неизчезват постояно, аз като държа на една кола си я наглеждам Имам предвит, че повече на мисия нехода с личната ми кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Ам може ли да попитам как да си сложа мои песни в играта и по-точно как да ги пусна докато съм в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Independent Radio са твоите песни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Мхм .... да ... ама нещо не знам как да го пусна тфа пусто радио ... не го намирам в станциите... ако може малко по подробно обяснение :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 тая игра нещо много ми лагва. не върви плавно. компютъра ми е: cpu - E2180(клокнат е на 2,5Ghz) vga - EAH4850 512MB/256bit ram - 2GB 800Mhz mb - G31M-ES2L а на един приятел с E5200(не е клокван) и 9800GT(другите параметри са като моите) му върви плавно и без проблеми. едва ли разликата между ATI-то и nVidia-та е толкова голяма, че при мен играта да изпитва трудности Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 никой ли няма да даде съвет? идея? гледам в youtube, че тази игра върви на E2180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikirock4 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 igrata samq probval na kompa super e! mnogo sa se postarali za da q napravqt bravo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Играта е хубава ама е оптимизирана като гъз , играя я с 8гб памет ддр3, процесор и7-870 интелски на 3.4 гхз и видео GTX 560 TI Sonic 1GB и играта на high/very high 1920x1080 спича яко, не го очаквах. Crysis2 забога върви по добре, а е от тази година игра Няма го stuttering-a но сложих новия пач. Ама пак не е това което очаквах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.