Jump to content
BulForum.com

GTA 4

Dimitar_90

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Надявам се играта няма да ме разочарова,а ще я превъртя с удоволствие като миналите поредици.Ако се съди по скрийновете този път създателите на играта доста са раширили света и.

П.П.Пич не мислиш ли,че е малко рано за тая тема.Все пак играта излиза след 9~10 месеца :huh:

Dimitar_90 said:
~ Release Date: October 2006

Тва за PC ли се отнася щото обикновенно играта излиза първо за PS.

bratmito said:

Нищо чудно и да излезе към декември за ПС щото до сега винаги е излизала с няколко месеца по-късно за ПС.

Не знам майна.San Andreas според мен беше няква гадна подигравка с култа на GTA.Някъф град, дето няма обикаляне с години хубаво, ама поне да имаше нещо приятно в него ... то грозотия и сичко наоколо сиво ... аве невероятно падение за мен.Виж Vice City беше друга работа.Тая игра колкот пъти я врътвам, толко пъти с кеф го правя, майна.И наистина да вземат да си сменат енджина, че пикселите са ми по-големи и по-квадратни от кутията на компа майна :wir

BoqoJIa3a said:
Не знам майна.San Andreas според мен беше няква гадна подигравка с култа на GTA.Някъф град, дето няма обикаляне с години хубаво, ама поне да имаше нещо приятно в него ... то грозотия и сичко наоколо сиво ... аве невероятно падение за мен.Виж Vice City беше друга работа.Тая игра колкот пъти я врътвам, толко пъти с кеф го правя, майна.И наистина да вземат да си сменат енджина, че пикселите са ми по-големи и по-квадратни от кутията на компа майна :wir

Напълно споделям мнението ти :punk

Curunir said:
Ей тука е истината ама вие сте млади и зелени, едва ли сте го играли. Но има време да поправите тоя пропуск, играта дори вече е free. :D

Аз тва съм го цъкал и преди,но преди няколко месеца се бях зарибил пак и дълго време си го разцъквах!Много е яко!Иначе ГТ4 сигурно ли е,че ще излиза за ПЦ,защото някой от форума беше казал,че ще излиза само за конзоли.

bratmito said:

Playstation 3

asd said:
Нищо чудно и да излезе към декември за ПС щото до сега винаги е излизала с няколко месеца по-късно за ПС.

Аха. Само дето San Andreas излезе с можеби над година закъснение. Винаги GTA за PC е излизала с голямо закъснение след конзолните.

gta е "велика" игра майна....тва е най-великата игра майна ,супер яка ....дано да излезе за пц уе ....кога ше излиза за pc ??????????/ нямам търпение ,дайте демо....демо демо демо

коя е най великата игра за всички времена ?nfs или gta ? или и двете рулират ???

Curunir said:
Ей тука е истината ама вие сте млади и зелени, едва ли сте го играли. Но има време да поправите тоя пропуск, играта дори вече е free. :D

Аз тая игра съм я играл на GSMа мноо е яка :punk :) иначе новия GTA дано да не е такова разочарование като San Andreas който супер бързо ми омръзна а предишните си ги превъртах с кеф по няколко пъти :)

Curunir said:

Аз съм я играл :) много е зарибена :D

BoqoJIa3a said:
Не знам майна.San Andreas според мен беше няква гадна подигравка с култа на GTA.Някъф град, дето няма обикаляне с години хубаво, ама поне да имаше нещо приятно в него ... то грозотия и сичко наоколо сиво ... аве невероятно падение за мен.Виж Vice City беше друга работа.Тая игра колкот пъти я врътвам, толко пъти с кеф го правя, майна.

Napylno sym syglasen s teb, gta- vice city q igrah s mnogo golqmo udovolstvie, ama san andreas neshto mi beshe skuchna... eh vice city, vice city... :)

Grand Theft Auto 4 is being developed for the Playstation 3, a 'next generation' system. Sam Houser was quoted praising the new Playstation 3 system on May 17th, when the console was unveiled:
"Each time SCEI launches a console, the video games business moves to the next level. With PlayStation 3 it looks as if it might be time for interactive entertainment to become, finally, the world's dominant artistic medium."
-- Sam Houser, President, Rockstar Games

Toва видяхте ли го?

Сан Андреас и на мен не ми хареса ама ХИЧ!!! :sick за такава тема е рано ... като се сета кво стана с МОСТ УОНТЕД ... 1 месец преди излизането беше някаква агония.... :unsure: . Дано направат нещо хубаво с ГТ4 :blink:

• 3 weeks later...
  asd said:
ХАХАХАХАХА по последно инфо играта ще излиза само за PS3 :laughing:

Мога да се обзаложа,че след като излезе за PS3 ще се появи ново "полседно инфо" където ще пише,че ще излиза и за PC. ;)

ще излиза и за PC

Ами и това е вероятно,но това се прави с комерсиална цел,за да могат Rockstar да лапнат още $ и от компютърния пазар,от който все по-малко гейм-разработчици се интересуват.Идват времена на специализация и скоро и ние ще трябва да се примирим с прогнозата "PC - за работа;конзола - за игра",което не е лошо стига игрите да не се разводнят и там ;)

'аре със здраве!

Тея конзоли никога не съм ги харесвал.Немога да си представя да играя шутър с джойстик :blink: От друга страна обаче е хубаво,че няма да сменяш хардуеара на 2 месеца.А колкото до комерсиалната цел-че то коя игра не се прави с цел печалба и комерс???Просто едни успяват,други не.

bratmito said:
Тея конзоли никога не съм ги харесвал.Немога да си представя да играя шутър с джойстик :blink: От друга страна обаче е хубаво,че няма да сменяш хардуеара на 2 месеца.

Тука си мнго прав ... а идеята да давам аз по 120 кинта за игра ... ШО НЕ СИ ГИ ЗАВРЕТЕ В%$@#%^$@^$%@&%$#%#%^#* ... Телевизора е направен шибан за да са гледат филми на него, а не да са играят игри.Нека подкрепим тези мили хора, които са ни дарили с туи чудо и не размиваме тяхната представа за неговото ползване.За цялостно преживяване на миговете в геймката е необходимо нещо, което може да покаже нейните красоти в целия им блясък - НЕ Е ТВ МИСЛЯ ...

>>console sucks ass ... dude ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...