Jump to content
BulForum.com

GTA 4

Dimitar_90

Recommended Posts

тая игра почнах да я играя ама ми е мн интересно за нея има ли пароли както при другите версии ;)

(играя я на конзола)

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply
  gecaaa said:
тая игра почнах да я играя ама ми е мн интересно за нея има ли пароли както при другите версии ;)

(играя я на конзола)

на ква конзола я играеш ?

междо другото аз вече я врътнах :lol:

ама само майн мисиите съм изиграл

Виж пробвай тея

Phone codes; THESE DO BLOCK ACHIEVEMENTS!!!

Full HP & Armor "3625550100"

Full HP, Armor & Ammo "4825550100"

Weapons Tier 1 "4865550100"

Weapons Tier 2 "4865550150"

Remove Wanted Level "2675550100"

Add 1 star wanted lvl "2675550150"

Spawn Attack Chopper "3595550100"

Spawn Cognoscenti limo "2275550142"

Spawn Comet sports car "2275550175"

Spawn FBI Buffalo "2275550100"

Spawn Jetmax Powerboat "9385550100"

Spawn NRG-900 bike "6255550100"

Spawn Sanchez "6255550150"

Spawn SuperGT "2275550168"

Spawn Turismo "2275550147"

Change Weather and Time "4685550100"

afd said:
на ква конзола я играеш ?

междо другото аз вече я врътнах :lol:

ама само майн мисиите съм изиграл

Виж пробвай тея

Phone codes; THESE DO BLOCK ACHIEVEMENTS!!!

Full HP & Armor "3625550100"

Full HP, Armor & Ammo "4825550100"

Weapons Tier 1 "4865550100"

Weapons Tier 2 "4865550150"

Remove Wanted Level "2675550100"

Add 1 star wanted lvl "2675550150"

Spawn Attack Chopper "3595550100"

Spawn Cognoscenti limo "2275550142"

Spawn Comet sports car "2275550175"

Spawn FBI Buffalo "2275550100"

Spawn Jetmax Powerboat "9385550100"

Spawn NRG-900 bike "6255550100"

Spawn Sanchez "6255550150"

Spawn SuperGT "2275550168"

Spawn Turismo "2275550147"

Change Weather and Time "4685550100"

МОже ли някой да ме светне как стоят нещата при тези мейн мисии и второстепенни мисии. Аз съм на има няма 50% и не мога да разбера какво ще рече второстепенни и главни. А кодовете не си заслужават, защото блокират ачиивмънтите, но при PS3 не знам дали има такива работи. На мен си ми е перфе без кодове. Даже по-добре. :)

еми да ти кажа аз съм на 61 процента и тогава я врътнах обаче който и от варянтите да избереш за енд на историята си преебан :D сиде мисийте са тея на стийви от оная кабинка ония дето ти заръчва да трепиш някви другите не ги знам кой са щото съм ги минал ся след като я врънтах тея мисии ми стоят

afd said:
еми да ти кажа аз съм на 61 процента и тогава я врътнах обаче който и от варянтите да избереш за енд на историята си преебан :D сиде мисийте са тея на стийви от оная кабинка ония дето ти заръчва да трепиш някви другите не ги знам кой са щото съм ги минал ся след като я врънтах тея мисии ми стоят

Охххх, нищо не ти разбрах от писаниците... Но наистина ли си я врътнал на 61%?!

NeRoX said:
Охххх, нищо не ти разбрах от писаниците... Но наистина ли си я врътнал на 61%?!

Защо не?! Сан Андреас се врътваше горе-долу на същите проценти. Останалите около 40 са за бонус мисиите, които можеш да вземеш от скрити NPC-та по картата, както и да събираш разни предмети, да постигаш максимума на всички статс и т.н.

• 1 month later...

Факт е че ще е има за ПС но изискванията и ще са жестоки особено ако някой иска да е играе с всичко на макс

офф:

Друг е въпроса че за мен има друга игра която е предпочитан но за жаласт все още няма кой знай каква информация за нея говора за Mafia 2

• 3 weeks later...
  gta-bg.com said:
IGN потвърдиха закъснението на на GTA IV, датата е 2-ри декември. Те казват, че

Rockstar не са дали причина за това. Също така вече са на лице и системните

изисквания на играта:

Минимални

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

Процесор: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz

Памет: 1.5GB RAM и 16GB Място на твърдия(диск)

Видео карта: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Препоръчани

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

Процесор: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz

Памет: 2 GB (Windows XP), 2.5 GB (Windows Vista)

и 18 GB Място на твърдия(диск)

Видео карта: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Това за мен звучи смехотворно.Нека си ги искат тия изисквания явно не са правили въобще оптимизация.Това е прекалено.Quad на 2.4???Алоха...земята търси РокСтар...колко пари взехте за да не оптимизирате и да тикнете юзърите към магазина?

Ако рилийз дейта е 2-ри декември 2009,то това е след една година.Подобни компютри с core 2 quad няма да са нещо ново и повечето хора ще са оборудвани с такива машини.Плюс това тея игри не се правят за нашия пазар,а за по-развитите страни където хората купуват игрите,а не свалят от интернет.В същите тея страни себеуважаващ се геймър едва ли би имал по-слаба машина.

Дали може да се оптимизира повече играта немога да кажа,но при всяко положение това не е процес който може да продължава вечено и да се направи да върви на калкулатор.Плюс това изисква и време,а Рокстар са пресрочили своето.

bratmito said:
Ако рилийз дейта е 2-ри декември 2009,то това е след една година.Подобни компютри с core 2 quad няма да са нещо ново и повечето хора ще са оборудвани с такива машини.Плюс това тея игри не се правят за нашия пазар,а за по-развитите страни където хората купуват игрите,а не свалят от интернет.В същите тея страни себеуважаващ се геймър едва ли би имал по-слаба машина.

Дали може да се оптимизира повече играта немога да кажа,но при всяко положение това не е процес който може да продължава вечено и да се направи да върви на калкулатор.Плюс това изисква и време,а Рокстар са пресрочили своето.

Само дето не е 2009, а е 2008.

Те core 2 quad и сега не са нещо ново, само дето не мога да разбера защо са нужни 4 ядра, за 1 процес, при положение, че разпределянето на ресурса в тия процесори е доста странно. Ти лично, ъпгрейдваш ли всяка година, за да мислиш, че всеки до догодина ще си е купил четериядрен процесор? Това за другите "пазари" няма да го коментирам, защото е повече от немислимо.

Отдавна не играя игри и не ъпгрейдвам поради тази причина.И все пак тази година си взех лаптоп за 1000 лв.,който покрива минималните изисквания.В момента компютър (десктоп),който покрива препорачителните изисквания може да се вземе и за под 1000 лв.

А чуждите пазари е първото нещо,което трябва да съобразиш,гледайки изискванията на някоя игра,защото от друга страна ако една игра се правеше,така че да могат да си я позволят всички трябваше още да играем Супер Марио и Тетрис,защото в Руанда,Сумалия и голяма част от

Индия,Китай и много други държава и това немогат да си позволят.А това е повече от половината население на земята.

Който може да даде $200 за игра се предполага,че може да даде още толкова за ъпгрейд.

Колко от вас мрънкащите за системните изисквания ще си купят играта?Дали ще има и 5%?

На когото му се играят последните заглавия с всички гъзарийки да си купи кутия 360хъ с чип и да си ги сваля като пич или пс3 и да си плаща като пич..който пък ще играе на рс да се старае да е вкрак с изискванията.Това е по-полезното на конзолите, че остаряват сравнително по-бавно.

• 3 weeks later...

Тая игра е чакам от 3тия ден след излизането на San Andreas ( демек когато е врътнах ) най-накрая излезе, дано да е яка. ама тия минимални.... 7900 карта иска за минимални дано да тръгне на 7900 GS че не ми се сменя карта.

liquid said:
Как ли не съм заделил 16ГБ за тая игра.

Ееее, да не има плащаш наем на тея 16GB. Иначе тя след инстал може и повече да е.

boomearst said:
Тая игра е чакам от 3тия ден след излизането на San Andreas ( демек когато е врътнах ) най-накрая излезе, дано да е яка. ама тия минимални.... 7900 карта иска за минимални дано да тръгне на 7900 GS че не ми се сменя карта.

Аз пък се чудя дали 7600GT с 256MB GDDR3 и овеклок може да се сравнява с 7900. Защото само там ми издиша системата.

Също така и дали ще тръгва на XP SP2, защото според изискванията иска SP3. На това предполагам още никой не може да ми отгови де...

А каква е причината да не си сложил СП3?

Иначе просто няма начин тая игра да ме накара да освободя ~30ГБ (за да я сваля и инсталирам). Това означава да си изтрия CoD4+5 и супер много музика. Те и без това са едни и същи почти от 3 насам, нищо кой знае колко привлекателно не виждам в този ГТА. Е, ако 1ТБ хард струваше 100$ (както е в US) щях да я тествам :д

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...