ludiq3 Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 eto vi edin link kydeto mojete da namerite svoq bios edit: tova 6te vi svy6ri rabotabios.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Не е ли платено? Преди време бях го гледал тва и мисля че се плаща!! сега гледам пак и: BIOS Update Download For $29.95 Your Order Includes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 az minalata godina ot tam si smuknah vsi4ki programki koito sa neobhodimi za flash-a + programa koqto pravi bootdisk za flash. sega ne6to ne moga da q otvorq stranicata explorera mi blokira ne znam za6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 awe ot kade moga da drapna nai noviq BIOS za kompa ama bezplatno i kato go instaliram trqbva li da sam iztril windowsa ili ne6to takova i ivki sa opasnostite 6toto edno mom4e mi kaza 4e moje si4ko da se precaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 awe ot kade moga da drapna nai noviq BIOS za kompa ama bezplatno i kato go instaliram trqbva li da sam iztril windowsa ili ne6to takova i ivki sa opasnostite 6toto edno mom4e mi kaza 4e moje si4ko da se precaka moje ako ti spre toka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 brao we ni6to ne mi pommogna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 @mortal dreams най-новият биос може да си дръпнеш от сайта на призводителя на твойто дъно.След като го флашнеш няма нужда да преинсталираш нищо, освен ако не е изрично казано(обикновенно драйверите за дъното).Да опастност има - ако по средата на флаш-а спре тока.Тогава дъното ти умира... Но за 10 лв. в някой сервиз ти го оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Сайта е платен.. не знам защо изобщо е пуснат като тема, главно защото едва ли някой който "иска да флаш-ва" би дал пари за да си свали bios, който може да намери напълно безплатно.. Все пак интернет не е един или два сайта.. Или може би целта на темата е да се трупат пост-ове.. Ако е така.. кажете да знам, ще пиша по честичко в нея ..току-виж ми цъкнат още 20% warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Сайта е платен.. не знам защо изобщо е пуснат като тема, главно защото едва ли някой който "иска да флаш-ва" би дал пари за да си свали bios, който може да намери напълно безплатно..Все пак интернет не е един или два сайта.. Или може би целта на темата е да се трупат пост-ове.. Ако е така.. кажете да знам, ще пиша по честичко в нея ..току-виж ми цъкнат още 20% warn temeta e pusnata da byde v polza na tei koito se nujdaqt za pravilniq soft za flash az ot tam sym drupnal vsi4ki programki koito trqbvat za flashvaneto. no togava ne be6e plateno qvno sym ucelil nqkakvo mejdinno vreme. za da byda polezen vse pak ako na nqkoi mu trqbva programa za biosa (ami , award, phoenix) 6te vi q pratq na e-mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.