Jump to content
BulForum.com

V polza za tezi koito iskak da flashvat

Recommended Posts

awe ot kade moga da drapna nai noviq BIOS za kompa ama bezplatno i kato go instaliram trqbva li da sam iztril windowsa ili ne6to takova i ivki sa opasnostite 6toto edno mom4e mi kaza 4e moje si4ko da se precaka

awe ot kade moga da drapna nai noviq BIOS za kompa ama bezplatno i kato go instaliram trqbva li da sam iztril windowsa ili ne6to takova i ivki sa opasnostite 6toto edno mom4e mi kaza 4e moje si4ko da se precaka

moje ako ti spre toka

@mortal dreams най-новият биос може да си дръпнеш от сайта на призводителя на твойто дъно.След като го флашнеш няма нужда да преинсталираш нищо, освен ако не е изрично казано(обикновенно драйверите за дъното).Да опастност има - ако по средата на флаш-а спре тока.Тогава дъното ти умира... Но за 10 лв. в някой сервиз ти го оправят.

Сайта е платен.. не знам защо изобщо е пуснат като тема, главно защото едва ли някой който "иска да флаш-ва" би дал пари за да си свали bios, който може да намери напълно безплатно..

Все пак интернет не е един или два сайта..

Или може би целта на темата е да се трупат пост-ове.. :laughing1:

Ако е така.. кажете да знам, ще пиша по честичко в нея B)

..току-виж ми цъкнат още 20% warn :lol:

Сайта е платен.. не знам защо изобщо е пуснат като тема, главно защото едва ли някой който "иска да флаш-ва" би дал пари за да си свали bios, който може да намери напълно безплатно..

Все пак интернет не е един или два сайта..

Или може би целта на темата е да се трупат пост-ове.. :laughing1:

Ако е така.. кажете да знам, ще пиша по честичко в нея B)

..току-виж ми цъкнат още 20% warn :lol:

temeta e pusnata da byde v polza na tei koito se nujdaqt za pravilniq soft za flash az ot tam sym drupnal vsi4ki programki koito trqbvat za flashvaneto. no togava ne be6e plateno qvno sym ucelil nqkakvo mejdinno vreme.

za da byda polezen vse pak ako na nqkoi mu trqbva programa za biosa (ami , award, phoenix) 6te vi q pratq na e-mail

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...