iliony Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Помагайте фенове на Final Fantasy. Стигнах до Junon Town Revisited [JUN2] на Final Fantasy 7 DISC 2 и закъсах. Става въпрос за проблем с видеофайл от Final Fantasy 7 DISC 2(изтеглих играта от каталога на арената). По-точно видеофайла weapon0-започва нормално, но малко преди да свърши картината "замръзва" и не може да започне weapon1. Прегледах всички видеофайлове(тип AVI са) с уиндоус медиа плеъра и само weapon0 зависва за секунда (към края- на 26 сек. от общо 29 сек.) и излиза съобщение "a run-time error occured". Изтеглих DISC 2 (Final.Fantasy.7.cd3.ISO) отново, но явно качения файл е повреден, защото пак се повтаря същия проблем. Има ли някакъв начин да се оправи проблема ? Ако някой знае моля да ми помогне или в краен случай да ми прати нормално работещ видеофайл weapon0, само да не го сваля от каталога на арената.Или поне дайте линк за FF7DISC 2 (Final.Fantasy.7.cd3.ISO). Благодаря предварително на всички, които ще се опитат да ми помогнат!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.