DuPekToP Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 От къде мога да закупя, малко по голяма бройка, на каква цена и промоция може ли да получа А може да ми кажете(ако знаете) от къде да си купя от тези "кутийки" за същите switchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 От къде мога да закупя, малко по голяма бройка, на каква цена и промоция може ли да получа А може да ми кажете(ако знаете) от къде да си купя от тези "кутийки" за същите switchs Това не е ли за Купувам/Продавам Обади ми се по телефона или на ЛС и кажи все пак за какво количество става въпрос. В понеделник като ида в офиса ще мога да ти дам точна цена. Иначе мога да ти продам и суичове и кутии, но в понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuPekToP Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 ахъм, малко май са объркал темите, ако може да бъде преместена ще е добре А иначе за количество кам 15-20 и ще получа ли промоция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.