Lord ico Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Изпълних всичко по инстукцията, но не тръгва. Първо вижда деймъна, скрих го, после иска секюрето пускам му програмката която са дали и пак неще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Пробвай със sd4hide заедно със SFNightmare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Значи, първото го ползвам и скривам деймъна, а ти ми предлагаш програма за старфорже защита. Тази игра е с със секюрером7, по принцип деймъна трябва да я емулира но не става. Трябва ми някой който да я е подкарал да обясни как става и други ще са му благодарни, а и да каже бива ли я играта. С демън 4 съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Значи, първото го ползвам и скривам деймъна, а ти ми предлагаш програма за старфорже защита. Тази игра е с със секюрером7, по принцип деймъна трябва да я емулира но не става. Трябва ми някой който да я е подкарал да обясни как става и други ще са му благодарни, а и да каже бива ли я играта. С демън 4 съм. Свали си Reloaded версията има крак и не тряя да използваш никви секром 7 дори и не тряя да пазиш исо файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 В CLONE има secureloader, с който браузваш до ехе-то на играта и я пускаш през него. Или наистина просто свали cracked версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 мерника малко не ма кефи но пък саундтрака е супер корав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Успях с програмката от клоне версията. Оказа се, че трябва да махна емулацията на деймъна. Обаче самата игра нещо не ме гепи, крали от Макс Пейн, ГТА-то и Сплинтър села. Графиката е грозна, но пък върви всичко мах без антиалайзиг. Дано понататък има малко гъдел, щото нещо настана суша при игрите и няма кво да се джитка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Имам един проблем с тая игрица и нещо не мога да се оправя сам. Инсталвам си играта както всяка друга , пускам си я , минават филмчетата , тръгва да зарежда диска (разбрах го по иконката в десния долен ъгъл) и крашва.Пуснах го в window mode и ето какво се появи като error log : П.П. Sry ако картинката е голяма за форума , ама никой не иска да ми каже как да си я направя на thumbs , така че някой админ ако се раздразни от големината на картинката , вместо да ми слага warn , нека да пише на ЛС как да я направя на thumb и обещавам , че това ще е последната постната картинка по този начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Имам един проблем с тая игрица и нещо не мога да се оправя сам.Инсталвам си играта както всяка друга , пускам си я , минават филмчетата , тръгва да зарежда диска (разбрах го по иконката в десния долен ъгъл) и крашва.Пуснах го в window mode и ето какво се появи като error log : Я си кажи кво ти е видеото и с кви драйвери си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Я си кажи кво ти е видеото и с кви драйвери си. Еми можеше да ми погледнеш Signature , ама както и да е : GF 6600 , Nvidia ForceWare 77.74. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Предлагам ти да си смениш драйверите.Аз съм с Nvidia 81.85 и съм доволен от тях.А в краен слу4ай си смени windows-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Предлагам ти да си смениш драйверите.Аз съм с Nvidia 81.85 и съм доволен от тях.А в краен слу4ай си смени windows-a. Братле , ся щи пробвам драйверите да видим закво става въпрос , ама уин-а 100 % няма да го смена.SP2 All Updates и съм напрайл страшно много работи по него , то защити , то семпли , то скинове , то ефекти . Аз ако трябва да слагам нов уин , то ми трябват едно два дена да се занимавам само с настройките на другите хави Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Щом ползваш Service Pack 2 (a.k.a. ShitPack 2) е много вероятно играта, или просто крака, да прави проблеми с него. Ако ползваш кракнатата версия, опитай да свалиш Clone и да опиташ чрез loader-а към рилийза. Или просто разбери че Service Pack 2 само добавя проблеми ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Щом ползваш Service Pack 2 (a.k.a. ShitPack 2) е много вероятно играта, или просто крака, да прави проблеми с него. Ако ползваш кракнатата версия, опитай да свалиш Clone и да опиташ чрез loader-а към рилийза. Или просто разбери че Service Pack 2 само добавя проблеми ... Хубаво , че обясняваш к'во да направя , ама все пък съм тъп Айде малко по-подробно плз Успях малко да подкарам от играта , по следния начин : 1.Пускам я в WinMode (във Fullscreen не бачка тоя метод) 2.Скипвам реклами и филм-чета с Mouse1 (с всеки един друг бутон блоква) 3.Стигам до главното меню , правя си герой , пускам си играта , тръгва да зарежда - БЛОК 4.Повтарям отново 1 и 2 , Load-вам си Save-а , пускам нивото и не забива , минах първо ниво. 5.Пускам второ - БЛОК 6.Пак 4 , НО 2-ро ниво не тръгва. Тука вече не мога да се оправя. Плз veseо , кракерче си брат , разбираш ги ти тия работи , обясни на "свещените малоумници" (just like me) как подяволите да си го оправя. П.П. Ще помоля само като обясняваш (ако наистина го направиш) , да не пишеш така , все едно ще го чете някой от твоя ранг , а да обясниш като на 3-ри догишен (тоест с най-малките подробности) Thank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Разбирам, че си я подкарал все пак ... имаш ли филмчета в играта, или не? Ако нямаш, свали си K-Lite Codec Pack отнякъде, може това да е проблема. А щом забива играта, възможно е да имаш някакво прегряване на някой компонент (процесор, видеокарта..). Свали си Everest и си премери температурите - ако има някоя прекалено висока (в червено) отвори кутията и почисти компонента и евентуално се замисли за допълнително охлаждане ако това е недостатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Разбирам, че си я подкарал все пак ... имаш ли филмчета в играта, или не? Ако нямаш, свали си K-Lite Codec Pack отнякъде, може това да е проблема. А щом забива играта, възможно е да имаш някакво прегряване на някой компонент (процесор, видеокарта..). Свали си Everest и си премери температурите - ако има някоя прекалено висока (в червено) отвори кутията и почисти компонента и евентуално се замисли за допълнително охлаждане ако това е недостатъчно. Филм-чета имам , точно с този кодек пак съм , еверест-а ..... anyway. Явно просто ще изтрием играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husler Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 a nqkoi da znae pesnite ot 25 to life ako dade nqkoi spisyk shte e ludo noo sa qki parchetata , az e prevartqh malko kratka mi se vidq ama muzikata ot igrata e super Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 a nqkoi da znae pesnite ot 25 to life ako dade nqkoi spisyk shte e ludo noo sa qki parchetata ,az e prevartqh malko kratka mi se vidq ama muzikata ot igrata e super мисля , че ще мога да ти намеря списък , обаче ще е утре вечер , тъй-като сега ми се спи зверски , а утре имам доста работа Ще почакаш малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Така , сега , ето какво намерих : " 25 To Life Soundtrack KRS-ONE - Black Cop 2Pac featuring Nutso - Ghetto Star Gang Starr - Code of the Streets Geto Boys - Yes Yes Ya'll (moga da ti namerq samo OGG format) Ghostface Killah featuring Jadakiss - Run Public Enemy - Black Steel in the Hour of Chaos Xzibit - Enemies Jackpot - To the Finish UTP Playas - Nolia Clap (mislq 4e e tva) Tech N9ne - My Wife My Bitch My Girl Tego Caldron - Circa De Mi Neighborhood Grafh - Bad Company Shade Sheist & N.U.N.E. - You Got Locura Terminal - Prisonero Blaze feat/Esham and ABK - Shot-gun " Незнам дали това е целия плей лист , защото аз така и не успях да го подкарам като хората това нещо , ама май и не ми и трябва EDIT : ще ти вкарам линкове към всяка песен (която успея да намеря дургите си ги търси сам ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.