snejko Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Абе хора,много обичате да преобръщате главната тема. Да напомня,че темата не е "идеалът ми за мъж или моето перфектно гадже",незнам защо говориш за ценности,душевност и други качества,след като темата е "най-секси мъж" Защото: Който и да е идеал за тяло не е мерило за сексапил. За това други неща са от значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Munky Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ей този мъж от клипа на Дженифър Лопез ми взима здравето : Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Не че ми е работа, но... I hope u enjoy this ladies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Не че ми е работа, но...I hope u enjoy this ladies... 2 високо вдигнати ръце "за" Роби!!! Има поглед от типа "the world belongs to me". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 2 високо вдигнати ръце "за" Роби!!! Има поглед от типа "the world belongs to me". Гола вода е Има поглед на човек от психиатрична клиника Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ммммм... И Роби си е супер як по свой начин!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 И Роби си е супер як по свой начин!!! За горния да ама за Роби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Тоя от клипа на Дженифър Лопез наистина е супер як. Ша направа аз като неговото тяло! Невероятно хармонично развито тяло има и Жан Клод Ван Дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Тоя от клипа на Дженифър Лопез наистина е супер як. Ша направа аз като неговото тяло! Реди се на опашката Тука вече почнахме да работим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Реди се на опашката Тука вече почнахме да работим А бре вие да не обьрнахте резбата?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Th3`Pr1s0n3r - Искаш ли да се присъединиш пиле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Th3`Pr1s0n3r - Искаш ли да се присъединиш пиле? Не благодаря Мисл за ся да си остана такьв какьвто сьм си Иначе мерси за предложението Ще имам 1 на ум ако реша да се променя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ей,ей! Втори февруари мина,стига толкова! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Не зависимо ,че е гей за мен това е най-мъжествения мъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ей,ей! Втори февруари мина,стига толкова! :ph34r: Я ми кажи 2-ри февруари с к'во го свьрзваш!?Пьк после аз ще ти поясна някой неща! П.С.Не се за яждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoTuHkA Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Jason Statham! Не е кой-знае кво,но поне на мен ми допада като визия...и като актьор! Ммм този съм го гледала в разни филми. Става абе не ги разбирам много, ама май забравихте един... Ехаа, пич, браво!! Е това е МЪЖ И малко ми е чудно защо половината мъже дето пишете тука давате все снимки на някви лигави гейчета..такива мъже ли ви харесват сериозно?! А после се обиждате когато някой ви каже "педал" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 И малко ми е чудно защо половината мъже дето пишете тука давате все снимки на някви лигави гейчета..такива мъже ли ви харесват сериозно?! А после се обиждате когато някой ви каже "педал" И аз тва се чудих вчера като гледах кви само постват "мъжете" в тази тема....пък и само мъже постват главно все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Val Kilmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Val Kilmer Аз не разбирам от мъже ама сестра ми много са зарибява по тоя тип.Кво да кажа жени можеш ли ги разбра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Аз не разбирам от мъже ама сестра ми много са зарибява по тоя тип.Кво да кажа жени можеш ли ги разбра Точно т'ва е че не можеш ги разбереш!Те не знаят к'во искат,ама го искат ведната Понякога ми втрьсва от .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sity_wow Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Значи ядосах се какви типове слагате в темата и се регистрирах за да ви покажа за какво става въпрос http://teemix.aufeminin.com/world/stars/ph...76&page=34.html[/img] разгледайте всички снимки просто пич от класа Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Мъж съм,хетеро съм,ама мисля че мога да прецена малко от малко ама предпочитам тези две принцеси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Мъж съм,хетеро съм,ама мисля че мога да прецена малко от малко ама предпочитам тези две принцеси Махай го тоя Брад Пит аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа педераст!!!!!!!!!!!!!! Ама виш Мат Лебланк става Както и Джони Деп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Махай го тоя Брад Пит аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа педераст!!!!!!!!!!!!!! Ама виш Мат Лебланк става Както и Джони Деп. Мат Лебланк е супер :Д!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.