second.life.syndrome Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 цък Не че разбирам много от мъже, но винаги съм намирал James Labrie за привлекателен мъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 До този момент само General и RoXXy ми напълниха очите. Keanu Reeves от години ми е легнал на сърцето, а Wentworth Miller си го харесах покрай Prison Break. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Ето това е човека! Важен е погледа (както казаха преди мен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 тъп нет.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Goran Visnjic Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 RiMy_SuNq добро предложение Айде още един от мене Иначе не им крийте ръчичките... Трудно ми е да кажа дали някой мъж е секси, но определено мога да направя това за една ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Блъскай в залата по цял ден и като заприличаш на животно иди да те татуират с малоумни рисунки и се топни в катрана Няма как да не сте забелязали, че 95% от предложенията или са на разни нежни пичове или на разни анаболни мутанти! Кви ценности имате бе хора? Нищо чудно, че сме с отрицателен прираст...баси раотата.... Oпа момент. Мен ме кефи 50 CENT но не защото има яко тяло(това е само един+), аз не бих си изгубил времето във фитнеса но тва е друг въпрос. Има хармонично тяло с яки татуси+накитите и става бомба. Искам да кажа и аз не съм гей. Но определено идеалът ми за мъж не е дълга коса и определено не е метъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Oпа момент. Мен ме кефи 50 CENT но не защото има яко тяло(това е само един+), аз не бих си изгубил времето във фитнеса но тва е друг въпрос. Има хармонично тяло с яки татуси+накитите и става бомба. Искам да кажа и аз не съм гей. Но определено идеалът ми за мъж не е дълга коса и определено не е метъл Определено си отдъхнах, че не съм в списъка ти със сексуални обекти... А за теб тва ли е як в случая мъж? Хармонично тяло и накити? Да ти имам ценностите... Я кажи кви са ти предпочитанията за жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Oпа момент. Мен ме кефи 50 CENT но не защото има яко тяло(това е само един+), аз не бих си изгубил времето във фитнеса но тва е друг въпрос. Има хармонично тяло с яки татуси+накитите и става бомба. Искам да кажа и аз не съм гей. Но определено идеалът ми за мъж не е дълга коса и определено не е метъл можем много да поспорим за хармонията в тия мегатегличи на чийто фон гърба се губи, огромните бицепси и несепарираните трицепси.... абе въобще как пък точно думата хармония постави до 50стинки? иначе си е обемен, признавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 juji, тази ръка случайна ли е? Защото ми прилича на Том Круз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ще го чукаш ли? Скорпионе, да не си минал на другия бряг? На всичкото отгоре с тая бодлива тел малко на садо-мазо прилича . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 juji, тази ръка случайна ли е? Защото ми прилича на Том Круз... Шшшш, я загасвай кълбото, какви са тези работи! По ръка ще ми познаваш някой, дето си виждала на телевизора само! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Моят идол - Vinnie Jones: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Айде и от мен няколко. Brandon Lee и пак той Някой преди мен беше дал Dave Mustaine тук още една негова снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 juji, тази ръка случайна ли е? Защото ми прилича на Том Круз... Като прочетах това, се замислих дали бих могла да позная от снимка ръката на последното си гадже... не, ръката е напълно случайна. Иначе Брандън го харесвам най-много на аватара си Ама той е там по друга причина edit: Хм... Това не е ли Венсан Перез. Мисля, че е Брандън. На него ми прилича, пък и (колкото и смешно да прозвучи) има същия нос като Брандън... Но да си призная, не съм виждала ничие име под картинката, така че може да е всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Шшшш, я загасвай кълбото, какви са тези работи! По ръка ще ми познаваш някой, дето си виждала на телевизора само! Ами като го видях това и се сетих за началото на Мисията Невъзможна 2 май.. или 1.. не знам, но почваше какТом Круз се катери по една скала и затова предположих... но ръката е съвсем случайна Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Иначе Брандън го харесвам най-много на аватара си Хм... Това не е ли Венсан Перез. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Моят идол - Vinnie Jones: Чак па да ми е идол не,но мнението ми за най-секси мъж съвпада с твоето напълно Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Чак па да ми е идол не,но мнението ми за най-секси мъж съвпада с твоето напълно Идол ми е заради футболната му кариера. Не че е много успял като Кантона или Марадона например, но е изключително груб играч... имам няк'ви спомени, че той държи рекорд по най-много червени картони в едно първенство. Икзключителен психопат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Един от актьорите, които харесвам - и по молба на втория участник - ето го и самия него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.