melo_girl Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Малко красота в черно и бяло: Brad Pitt Josh Hartnett Colin Farrel Robbie Williams Ryan Gosling P.S. И наистина момчета: не окопирайте темата ни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Понеже мъжката част не приема много добре когато жени коментират жени, реших да си направим една тема, където да можем спокойно да казваме и показваме какво ни харесва в мъжете. Надявам се всички да са доволни Май на мене ще се падне честта да дам първото предложение. Като се има предвид колко трудно мога да харесам някой мъж от една снимка... Доста трудничко. И все пак... Хах тоя има абсолютно същия суитчер като моя. Що се отнася за готин пич - Роже Федерер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 За последно ще припомня: "това е нашата тема, момичета" !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Ами просто няма достатъчно момичета Абе,evil_smith,я сподели къде го откри тоя суитчър/ейй,на български колко е гадна тая дума/,защото ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Хах тоя има абсолютно същия суитчер като моя. Ами тоя пич е българин. Намерих го в един сайт за модели. От Варна е. Ами на мен не ми пречи, че и мъжката част се намесва в темата. Даже ми е приятно. Има хубави предложения Единствената причина, поради която винаги съм искала да си имам приятел гей е да мога да си обсъждам с него на спокойствие мъжете. Тези, които не са гей подхождат малко ревниво... А това, което виждам в темата ме кефи Най-секси за мен си остава Моят Мъж. Останалите могат само да мечтаят да притежават неговия сексапил видян през моите очи. Иначе ТОВА СА ДУМИТЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 - Colin Firth - Ethan Hawke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ето на този тип искам да приличам аз. Като телосложение и татуси http://img12.imageshack.us/my.php?image=50cent23oo.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Добре че не искаш и по дупки от куршуми да приличаш на него бтв дами няма ли да ми отговорите на въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 За този въпрос ли говориш? А какво става със Леонардо когато излезна Титаник всички момичета от моя клас говореха само за него май вече му мина модата нека нежната част на форума да отговори на въпроса Ти кой клас беше тогава? Щото за мене Леонардо е типичното момче мъж. Дори и над трийсет има черти на тийн. Като се има това предвид е нормално момиченцата да го харесват. За мен той винаги е бил прекалено лигав. Както и Брад Пит. Харесвах го само като актьор. Поостаря и заприлича на нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 хммм най-секси мъж... скоро ще си сложа снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ето на този тип искам да приличам аз. Като телосложение и татуси http://img12.imageshack.us/my.php?image=50cent23oo.jpg Блъскай в залата по цял ден и като заприличаш на животно иди да те татуират с малоумни рисунки и се топни в катрана Няма как да не сте забелязали, че 95% от предложенията или са на разни нежни пичове или на разни анаболни мутанти! Кви ценности имате бе хора? Нищо чудно, че сме с отрицателен прираст...баси раотата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 На мен пък Дейв Мъстейн ми се вижда доста секси... [Фиба, съвсем си се побъркал ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Johnny Depp!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 ако питаш мен тва е за най-сексапилна жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ще го чукаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 HemophiliacInMe,Patton наистина е луд тип обаче се оказах прав за Деп,нали ама ти си му избарала по-яка снимка от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ето го и моят идол Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoXXy_ Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Много жени май намират този за доста симпатичен. На мен не ми харесва даже как играе, ама пък да се радвате : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 HemophiliacInMe, напълно съгласна съм с твоите предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.