second.life.syndrome Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Ще спасява света в новия 'Терминатор', бе-е-е-е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Най-големия... Ама в Американски Психар е най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Ама в Американски Психар е най-добре. Хей, Пол!.... Аз искам официално да се възмутя във връзка с един от настоящите "горещи" мъже в киното - Хавиер Бардем. По каква линия, по дяволите, жените го смятат за секси? Та той е такова дърво в лицето. Съвсем спокойно може да играе някой ент в следващия Lord of the Rings. Дори аз съм по-готин от него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Jonathan Rhys Meyers за дамите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Ама сериозно ли? Погледнах от любопитство темата и гледам пост без снимка - цък и щях да падна от стола като му видях физиономията (от изнената и уплаха може би)... Аз по-скоро като грозен бих го класифицирал а гледай какви емоции поражда у жените.... ей НИКОГА няма да ги разбера жените и това е Поста е без снимка, щото още не съм се научила да ги качвам и карам по лесния начин Ама и като преглеждам алтернативната тема за мъжките страсти и аз НИКОГА няма да ги разбера мъжете и това е ЕТО едно БГ предложение Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ще спасява света в новия 'Терминатор', бе-е-е-е! Мдам... бях го споменала няколко поста по-нагоре... прекалено много ми харесва, просто е прекалено. Най-големия...Ама в Американски Психар е най-добре. О дааааа........ там е... идол! ЕТО едно БГ предложение Той погрозня Юкселчо вече. Преди няколко годинки беше шоколадче, сега е марципанче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Той погрозня Юкселчо вече. Преди няколко годинки беше шоколадче, сега е марципанче. Някои мъже колкото повече остаряват, по-секси стават: ПРИМЕР! Шоколад, марципан - става за смукане, блокче по блокче Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Jonathan Rhys Meyers за дамите Наркоман... Ама от сериозните! А Юксел Кривия нос направо не знам как ви харесва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 А Юксел Кривия нос направо не знам как ви харесва... Ми, то няма такъв дето всичко да му е право... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Някои мъже колкото повече остаряват, по-секси стават: ПРИМЕР! Ама и ти един пример даде... Шоколад, марципан - става за смукане, блокче по блокче Хахаха... направо ме разби с това изказване Браво, явно си разбираш от работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Някои мъже колкото повече остаряват, по-секси стават: ПРИМЕР! Очаквах да видя Робърт Де Ниро а то кой - "доктор Рос"... пак по-добре от онзи дето ме стресна като го видях (сериозно онзи другия ми грознее и то доста) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Очаквах да видя Робърт Де Ниро а то кой - "доктор Рос"... пак по-добре от онзи дето ме стресна като го видях (сериозно онзи другия ми грознее и то доста) Ееее стига го плю горкия човечец, "Майкъл"-чо е сладичък, ама само във филма, иначе наистина е малко ... недодялан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Ееее стига го плю горкия човечец, "Майкъл"-чо е сладичък, ама само във филма, иначе наистина е малко ... недодялан. Абе недей така... с повече грим и подходящо осветление може и да не е толкова страшен, но тогава като го видях се стреснах Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Абе недей така... с повече грим и подходящо осветление може и да не е толкова страшен, но тогава като го видях се стреснах А какво ще кажеш за ето това гейско изпълнение, умирам от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Ама и ти един пример даде... Хахаха... направо ме разби с това изказване Браво, явно си разбираш от работата Че какво не му е сексито пък, дори го избраха за №1 за 2007!!! Е, да вярно, не съм избрала най-доброто фото, ама не ми се ровеше повече . И да - шоколадовите изделия са ми слабост Абе недей така... с повече грим и подходящо осветление може и да не е толкова страшен, но тогава като го видях се стреснах Аз затова го сложих на линк , че да те стряскам баш преди Коледа, току-виж си ме оставил без подарък А като бях млада харесвах ТОЗИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 До него Слави може спокойно да се върне на селу да копай барабой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Gino Yevdjevic: Та той дори не е хубав по някакъв класически начин... Обаче е толкова магнетична личност, роден е за сцена! На 49-годишна възраст вилнее и се радва като дете... Страхотен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 С риск да изглежда гейски, харесва ми излъчването на този... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Номинирам този : Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 С риск да изглежда гейски, харесва ми излъчването на този... Ужасно противен Въпреки това има страхотни плочки, да му се не види... Номинирам този : Мдааааам И аз го харесвам, но в действие, не на снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ужасно противен Въпреки това има страхотни плочки, да му се не види... Неспособността ти да оцениш британския чар и преди всичко стил е разочароваща Mr One Two - президент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Неспособността ти да оцениш британския чар и преди всичко стил е разочароваща Mr One Two - президент! Това не е ли този от Gamer? На обложката определено седи по-добре. Иначе винаги ще ме кефи Christian Bale на тази снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Иначе винаги ще ме кефи Christian Bale на тази снимка Крисчън заедно с Чарлийз Терон са сред звездите, на които се възхищавам за начина, по който си играят с килограмите, но все пак винаги изглеждат фантастично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Кажи ми как е успял да се превърне в сомалйско детенце, на тва винаги съм се дивял?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.