sandman Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 E kvo pyk tolkova..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 E kvo pyk tolkova..? Е, няма какво да казваме на черното - бяло, секси е . Въпреки че на мен лично ми харесва само като е с коса, с гола глава определено не ме грабва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Дам усещам типа роли, в които играят младежите "Антураж на Маджо, Малки или Големия Маргин, може и на Куйович..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Тея холивудски звезди не ви омръзват ! Какво им харесвате не мога да разбера или какво имат те (освен парите естествено) , което един нормален и прилично изглеждащ българин няма ? Аз изобщо не харесвам мадамите от кино индустрията ... повечето са "особени" в не знам какъв смисъл . п.п. Извинявам се за намесването на темата или искам просто отговор на въпроса ми . Тея холивудски звезди не ви омръзват ! Какво им харесвате не мога да разбера или какво имат те (освен парите естествено) , което един нормален и прилично изглеждащ бълг%E Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Тея холивудски звезди не ви омръзват !Какво им харесвате не мога да разбера или какво имат те (освен парите естествено) , което един нормален и прилично изглеждащ българин няма ? Аз изобщо не харесвам мадамите от кино индустрията ... повечето са "особени" в не знам какъв смисъл . п.п. Извинявам се за намесването на темата или искам просто отговор на въпроса ми . Е нали се сещаш, че повечето ги харесваме не защото са супер готини Хора, а заради имагинерните герои, които се опитват да имплантират в хормонално контролираните ни мозъчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Аз изобщо не харесвам мадамите от кино индустрията ... повечето са "особени" в не знам какъв смисъл . сигурно......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 В тази забравена дори от Бог тема, ето двама мои любимци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Ако може някой мод да го едитне на thumb-че, че се прецаках с резолюцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 това е той номер 1 плюс тва си личи , че е компютърно грамотен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Е нали се сещаш, че повечето ги харесваме не защото са супер готини Хора, а заради имагинерните герои, които се опитват да имплантират в хормонално контролираните ни мозъчета. Вместо да гоните химерите, защо не основете една група за взаимопомощ със съфорумниците и взаимно да си помагате за хормоналния контрол? По-добре птиче в ръката, отколкото орелче в небето. Дето пееха НЛО: Най-добре е нашенка, от село - даже да е слабичка и бледа, хвърлям се, ще се оженя смело, зеленчуци щом баща й гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Така е. От много избиране накрая всички ядат шамари в жигулата White Trash rox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Ей, момченца, не разваляйте хубавата тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Народът си е казал думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Народът си е казал думата Е чак нааай-секси.... Ееееееееххх.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Sorry объркал съм раздела Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Пoследната ми либоф Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Jensen Ackles или Дийн Уинчестър, както повечето го знаят от сеиала Supernatural Мнооо як пич xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Туп-туп Искам генетичния му материал Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Туп-туп Искам генетичния му материал И аз минах през тая фаза, ама ми мина Иначе е и убавичък, и умничък Ето едно предложение от мен. Ракетата..... не го слуша главата ейййй.... точно мой тип Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Хахааа, Ракетата е Номер 1, обаче малко му е крив носа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Туп-туп Искам генетичния му материал Ама сериозно ли? Погледнах от любопитство темата и гледам пост без снимка - цък и щях да падна от стола като му видях физиономията (от изнената и уплаха може би)... Аз по-скоро като грозен бих го класифицирал а гледай какви емоции поражда у жените.... ей НИКОГА няма да ги разбера жените и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 .... ей НИКОГА няма да ги разбера жените и това е Не ти и трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.