*lola* Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Мислих да не се намесвам, ама сега няма как. Виж значи ти искаш така неречения МЪЖ или МОМЧЕ до теб да носи по-"топли" цветове с цветчета и да има по-гладка кожа от теб. Еми и аз съм противник на тва. Нали за тва има момчета и момичета . Иначе дай сички да се изпедерастим. Много моля не съм чобанин или стар войвода, но НЯМА ДА БЪДА и сладникаво педалче само и само за да се харесвам на ЖЕНА . Никъде не съм споменала за цветчета и глупости. Не ми преписвай реплики. Искам мъжа до мене да се поддържа, демек да се обезкосмява, където е нужно, защото ако има два косъма на гърдите - няма смисъл, да, ама ако е някоя горила, по -добре да не ми се вясва. Същото важи и за краката, да се къпе редовно, да е подстриган добре и да използва хубав парфюм. И това, ако е гейско? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Никъде не съм споменала за цветчета и глупости. Не ми преписвай реплики. Искам мъжа до мене да се поддържа, демек да се обезкосмява, където е нужно, защото ако има два косъма на гърдите - няма смисъл, да, ама ако е някоя горила, по -добре да не ми се вясва. Същото важи и за краката, да се къпе редовно, да е подстриган добре и да използва хубав парфюм. И това, ако е гейско? ... Хехе така както ми звучиш май си излизала с някоя балканска мечка дето са го къпали когато се е родил и после още 1 път когато са го кръстили ако изобщо е кръщаван. Това си е елементарна хигиена и обезкосмяването на гърдите въпреки че едва ли ще са 2 косъма има разлика в гъстотата и дължината. За обезкосмяване на по-интимни места не виждам какво да коментираме и това си важи и за 2та пола. На мен специално ми е много отблъскващо жена с "вълна" предполагам е същото и от "другата страна на барикадата"... За парфюмите дефиницията за хубав е относителна - на теб може да ти харесва Chanel #5 а за мен да е отвратителен, но ако имаш предвид под парфюм да не разбира афтършейв old spice примерно - съгласен съм, пък и си е признак малко от малко на класа в известна степен а и човек според който 15лв са скъп парфюм представям си каква ще му е реакцията когато за рожден ден на приятелката си трябва да избере нещо примерно от магазин Lero Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Хехе така както ми звучиш май си излизала с някоя балканска мечка дето са го къпали когато се е родил и после още 1 път когато са го кръстили ако изобщо е кръщаван... Хаха да пази Господ, не съм, но има много такива индивиди, за жалост ... спирам по темата.. защото се отклонихме от същността й:Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 абе има една такава бозава тема в тя и той не разваляйте темата със спорове отностно това как трябва да се поддържат мъжете. всеки си решава сам за себе си, ама тва мъж да си бръсне краката е меко казано грозно. за другото не ми прави чак толкова впечатление, но специално краката много ме дразни :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 you, sexy motherfucker Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 you, sexy motherfucker ааааааааааааааааааа kopche, бутна ме от смях Аз пък реших да попитам чичко Гугъл кой е най-секси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Аз пък реших да попитам чичко Гугъл кой е най-секси. Да тук има един дето е доста секси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Gavin Rossdale за момичетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Ей т'ва е човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 аре престанете ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 off Добре ,на Копче поста не се прие като подигравка, обаче мъж постне ли предложение ,веднага мрънкате че серем по темата... жени..... /off Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Matt Pokora Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Fernando Alonso Става ли като предложение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Цакам ти испанеца-състезател с друг испанец-състезател! Даниел Сордо И бонус - Дани Сордо (ляво) с бонус - Себастиан Льоб (дясно) Поздрав за всички дами с поне малко вкус! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the___dog Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 ех защо няма един дето не е известен Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 17 страници и нито 1 моя снимка крайно време е да си я дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Аз бих се разделил с бъбрек + 1/2 черен дроб, ако можех да изглеждам така: Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Невероятен е, кво да си говорим Себастиан Льоб - този също е готин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Аз бих се разделил с бъбрек + 1/2 черен дроб, ако можех да изглеждам така:Дай бъбрека и ще ти направя същата брадичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Аз бих се разделил с бъбрек + 1/2 черен дроб, ако можех да изглеждам така: Аз бих разделила всичко с теб,само да ми го дадеш насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 тоя беше едно гадже на рейчъл, ся гледам че и в CSI се мярка.дано ви хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Аз бих се разделил с бъбрек + 1/2 черен дроб, ако можех да изглеждам така: Изглеждаш милионища пъти по-прекрасно и невероятно от глазурирания холивудец!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Patrick Flueger - The 4400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 http://gong.bg/live/imgdata/f1_drivers/0/pic_25_o.jpg Спортяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Everybody's gay gay gay for Looooeb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.