Corrino Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Искам да тренирам Айкидо, обаче съвсем не съм наясно с клубове, програми, цени и т.н. Някой ако може да постне информация ще съм благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Питай на стадион Ботев, там където е бойния клуб по Киокошин. До колкото помня над него имаше и по Айкидо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Айкидо има в кичука при Здравко Колев, до автогара Родопи при Диана Василева, в ТЕТ-а при Петрушев и все още някъде би трябвало да има, то куцо и сакато води тренировки днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocho Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Аграрен Университет в спортния комплекс чувствай се поканен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Аграрен Университетв спортния комплекс чувствай се поканен какви са цените, разни кимона трябва ли да се купуват и на тях какви са им цените. защото преди тренирах киокушин и ми изтърсиха няква цена от сорта на 80-90лв за кимоно и се отказах набързо иначе яко се бях зарибил 3, ама не ми се даваха толкова кинти за туй чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocho Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 ами змачи няма абсолютно никакъв проблем да си без кимоно аз в началото си ходех 1/2 година с антсунг и тениска ( то впрочем почти всички нови си ходят така ) не е задължително кимоно още в начало ( аз например дада на майками д ами ошие едно кимоно - излена ми към 10 лв ) Само е задължително желанието Та ... всички желаещи просто да дойдат на някоя тренировка Цените са народни - 20 лв / месец тренировките са 4 пъти в седмицата ( Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък ) Вечер от 6 до 7.30 часа Водят се от сенсей Кирил Ташев - черен колан преподава също и Граплинг в тази зала Изпитните комисий за по-високи степени се водят в София идват от цяла българия... Сенсея е легитимен , учил е при Сато сенсей, и хората са точни .. както казах - всички са поканени Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Водят се от сенсей Кирил Ташев - черен коланпреподава също и Граплинг в тази зала Сенсея е легитимен , учил е при Сато сенсей, и хората са точни .. както казах - всички са поканени Интересуват ме тренировките по граплинг. Ще можеш ли да хвърлиш малко светлина ако знаеш как се провеждат, кой тренира там, с какъв екип се тренира, колко квалифициран е инструктора и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocho Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Граплинга го води оново сенсей Кирил Ташев тренират 3-4 момчета ... ( може и да са повече ... не съм вече сигурен ... ) даже ходиха на някакво първенство скоро от тия дето тренират Мисля че все повече допада граплинга на много хора ( може би защото RAW ( кеча ) е проилязъл от него ) Иначе е особен вид борба ... сенсей Гокор ( 5ти дан ) идва преди половин година и ходихме и тук - в Пловдив на тренировки ( въпреки че тренирам Айкидо - беше добро разнообразяване ) а също и на един от редовните семинараи по Айкидо в София се появи човека... и води тренироки ... Скоро се надявам и да ги кача на страницата на нашия клуб ( малко е стара информацията за което се извинявам предварително ) ( в най-скоро време ще добава снимки от много семинари по Айкидо и Граплинг , на които сме ходили ) http://aikidoclub.hit.bg Също да вметна че на семинарите в София ( които са по желание ... но са нещо уникало ) се преподават и неща извън Айкидо , но в близко направлние примерно : Калиграфия Ияйдо ( най-обичаната от мен част ) Граплинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Впочем - бях се логнал с акаунта на мой добър приятел, за което се извинявам - аз съм gocho и ще продължавам да отговарям на запитванията в тази тема от този акаунт Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Можеш ли да ми кажеш кой тренира там. Има ли по-тежки съзтезатели? Сериозни ли са тренировките там? За Гокор мога да ти кажа , че ще идва в БГ в края намесеца и ще се проведе "Европейско първентво" по граплинг, като той ще е гост и съдя. Освен това ще проведе и семинар. Ако можеш да сложиш снимки от граплинг тренировки ще ти бъда благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 снимки от граплинг имам от самата тренировка с Гокор, но след тренировката защото той не разрешава снимки по време на неговите семинари А за по-тежки състезатели поне тия 3те момчета дето тренират грплинг са над 80-90 кг със сигурност но аз не тренирам с тях , защото съм по-айкидо насочен така да се каже А дали са сериозни тренировките - само ти можеш да прецениш ( Вижданията за "сериозни" са различни за всеки човек ) за мен специално са непосилни , дори поради факта че съм 55 кг с маратонките ( хехехех ) затова ела и виж сам граплинга е в Понеделник и Сряда мисля ще сложа скоро новата програма на клуба , ако сте заитересувани Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Sonic, при вас да тренира един Станимир, висок пич? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 в Айкидо тренировките нема Станимир но не съм сигурен за Граплинг щото има 1-2 височки и здрави момчета хехехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Аграрен Университетв спортния комплекс чувствай се поканен къде е този спортен комплекс ? някъде към стадиона на локо ? където е закрития басейн ? и така аз преди съм ходел на тренировки до гребната база , но поради липса на free време прекъснах сега искам отново да тръгна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 значи закрития басейн на Аграрния унуверситет е една врата по-надоло от вратата на залата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 и още нещо което мисля че е важно - за ученици и студенти ако не ме лъже паметта е 15 лв на месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 скоро имало ли е нови хора ? ако се появя ще има ли с кой да бъда горе долу на едно ниво след такава дълга пауза почвам от 0лата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 абсолютно практически повечето сме начинаещи така че не е проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Момчета!С един приятел сериозно сме зарибили да ходим на Айкидо .Причините са няколко,няма да ги изброявам,но сме сериозни!Та въпроса ми е следния-къде в Пловдив се провеждат тренировки по айкидо?И къде е най-доброто място? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVENEN Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 [Какво е мнението ви за клуба айкидо в П ловдив в ТЕТ Ленин Link to comment Share on other sites More sharing options...
afsjr Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Аз съм тренирал там преди години, само хубави работи мога да кажа. Сенсея е супер пич, поддържа дисциплина (това е много важно за всякакъв спорт) и доста се занимава да обяснява. Малко тренировките бяха в гадно време(при втора смяна на училище ми беше почти невъзможно да хвана тренировката), но сега не знам как са. Трябва да провериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVENEN Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЕЧИЦА http://www.picvalley.net/v.php?p=u/114/28349_386.GIF:856c9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Има ли някой. който да ми даде актуална информация за клубовете в Пловдив и възможностите за начинаещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVENEN Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Аз вече успях да се запозная с условията за спортуване/ айкидо/ в спорен клуб на двора на ТЕТ Ленин /електротехникума на Пещерско шосе . Всичко е в рамките на допустимото, включително и цените . :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Аз вече успях да се запозная с условията за спортуване/ айкидо/ в спорен клуб на двора на ТЕТ Ленин /електротехникума на Пещерско шосе . Всичко е в рамките на допустимото, включително и цените . :ph34r: а можеш ли да ги споделиш тези условия цени и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.