AZDEAZ Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Rescue Me Драма, Комедия 1 сезон FX, 2004 Премиера: 21 юли 2004 Ден на излъчване: вторник Връзки: FX Networks TV.com IMDB Сериите: Rescue Me Season 1&2 @nine.cult.bg/tt/ Theme Song: The Von Bondies - C'mon C'mon Резюме: Това е една история за взаимоотношенията в 62 Пожарна команда в Ню Йорк. За личните и емоционални битки на членовете му, в света след 11 септември 2001. Сериала се фокусира върху Томи Гавин, старши пожарникар в командата, чийто живот е пълна бъркотия от опита да се справи със страха и стреса от работата му, както и от раздялата със съпругата му Джанет. Томи се мести в къща на отсрещната улица, за да е близо до трите им деца и да я държи под око. Стреса от работата му се изразява в разговори с мъртвия му братовчед Джими Кийф, бивш пожаникар, както и преследващите го спомени от хора, умрели пред очите му. СУБТИТРИ: Rescue.Me.S01E01.Guts Rescue.Me.S01E02.Gay Rescue.Me.S01E03.Kansas Rescue.Me.S01E04.DNA Rescue.Me.S01E05.Orphans Rescue.Me.S01E06.Revenge Rescue.Me.S01E07.Butterfly Rescue.Me.S01E08.Inches Rescue.Me.S01E09.Alarm Rescue.Me.S01E10.Immortal Rescue.Me.S01E11.Mom Rescue.Me.S01E12.Leaving Rescue.Me.S01E13.Sanctuary Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Вече и пета серия има титри. Потърсете ги на сайт http://subs.unacs.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Вече има титри и за 6 и 7 серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Звучи интерсно. А дават ли в епизодите спасителни акции и такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Звучи интерсно. А дават ли в епизодите спасителни акции и такива неща Дават, но не са основна тема на филма. Сериала е изключително забавен, с абсурдни ситуации и по доста циничен начин представя ежедневието на пожарникарите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Вече има превод и на 8 серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.