Sothbiss Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Half-life 2: Episod 1 Издател: Valve Жанр: Shooter Дата на излизане: 01.06.2006 Трейлъри: Download Trailers Game download : Half-life Episod 1 Screenshots: Gamespy Half-life 2 Aftermath е експенжън на HL2.Действието в експенжъна се развива точно след експлозията в Град 17.В Half-life 2 Aftermath ще се биете срещу чудовища, хора и машини.Вие отново ще управлявате добре познатия ни герой Гордън, но тук второстепенните персонажи като Аликс и Dog ще играят по-важна роля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 http://gamez.com.tw/info.php?id=1340 Yes, baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 http://gamez.com.tw/info.php?id=1340 иска ли предишната инсталация или си върви отделно !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Не иска нищо, върви си отделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 т'ва Aftermath и Episode One едно и също ли е? btw май ще се чака читав release Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 т'ва Aftermath и Episode One едно и също ли е? btw май ще се чака читав release Първоначално играта се казваше Half-life 2 Aftermath, но в един щастлив ден производителите решиха да я прекръстят на Half-life 2 Episod One Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 А колко са минималните изисквания, че в gamez.com.tw не пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 А колко са минималните изисквания, че в gamez.com.tw не пише същите като на half-life 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Да питам. Има ли ги онези досадни изключвания на ИИ-то на противниците след като се save-те или са премахнати??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Кажете ми, че не съм прецакан само аз. Когато един мост излиза (или по-скоро се появява) и по него започват да бягат някви войници, точно в момента когато нещо гърми над тях ми се появява това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Аз пък имам друг проблем-стените са оцветени с някакъв странен цвят а пък даже някой предмети изобщо не ми ги показва Някой да има идея как може да се оправи това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Аз пък имам друг проблем-стените са оцветени с някакъв странен цвят а пък даже някой предмети изобщо не ми ги показва Някой да има идея как може да се оправи това? Да, и на мен някои неща не ми ги показва. А пушека над огъня е като шахматна дъска, но май беше розово-черен. Иначе стените са ми добре. С каква видео карта си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Да, и на мен някои неща не ми ги показва. А пушека над огъня е като шахматна дъска, но май беше розово-черен. Иначе стените са ми добре. С каква видео карта си? С GeForce 5900 XT съм и съм с най-новите драйвери.Изглежда проблема е от самата игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 С GeForce 5900 XT съм и съм с най-новите драйвери.Изглежда проблема е от самата игра Е това е добре. Поне за мен. Щото си мислех, че пак е от мойта MX-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Ползвайте темата за Episode 1, тъй като са едно и също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.