Jump to content
BulForum.com

Half-life 2 Aftermath

Sothbiss

Recommended Posts

Half-life 2: Episod 1

U1245P115T41D94984F757DT20060324144555.jpg

Издател: Valve

Жанр: Shooter

Дата на излизане: 01.06.2006

Трейлъри: Download Trailers

Game download : Half-life Episod 1

Screenshots: Gamespy

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Half-life 2 Aftermath е експенжън на HL2.Действието в експенжъна се развива точно след експлозията в Град 17.В Half-life 2 Aftermath ще се биете срещу чудовища, хора и машини.Вие отново ще управлявате добре познатия ни герой Гордън, но тук второстепенните персонажи като Аликс и Dog ще играят по-важна роля.

• 4 months later...
т'ва Aftermath и Episode One едно и също ли е? :blink:

btw май ще се чака читав release :unsure:

Първоначално играта се казваше Half-life 2 Aftermath, но в един щастлив ден производителите решиха да я прекръстят на Half-life 2 Episod One

Да питам. Има ли ги онези досадни изключвания на ИИ-то на противниците след като се save-те или са премахнати???

Кажете ми, че не съм прецакан само аз. Когато един мост излиза (или по-скоро се появява) и по него започват да бягат някви войници, точно в момента когато нещо гърми над тях ми се появява това:

18ts.jpg

Аз пък имам друг проблем-стените са оцветени с някакъв странен цвят а пък даже някой предмети изобщо не ми ги показва :cry Някой да има идея как може да се оправи това?

Аз пък имам друг проблем-стените са оцветени с някакъв странен цвят а пък даже някой предмети изобщо не ми ги показва :cry Някой да има идея как може да се оправи това?

Да, и на мен някои неща не ми ги показва. А пушека над огъня е като шахматна дъска, но май беше розово-черен. Иначе стените са ми добре. С каква видео карта си?

Да, и на мен някои неща не ми ги показва. А пушека над огъня е като шахматна дъска, но май беше розово-черен. Иначе стените са ми добре. С каква видео карта си?

С GeForce 5900 XT съм и съм с най-новите драйвери.Изглежда проблема е от самата игра :(

С GeForce 5900 XT съм и съм с най-новите драйвери.Изглежда проблема е от самата игра :(

Е това е добре. Поне за мен. Щото си мислех, че пак е от мойта MX-ка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...