Lord ico Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Действието се развива през далечната 1914г.Може да карате всички самолети,които са били използвани през първата световна война от германци, австрийци, британци и французи. Играта е от 2004година,но графиката не е грозна и гемплея е добър.Хубавото е (поне за мен),че не е симолатор,а си е обикновен екшан.Има сащо multiplayr. Като споменах за multiplayr ми трябват помощници да набием едни германци, най-вече защото незнаят къде е България. http://www.godgames.com/wingsofwar/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Аре качвайте тая игра,че нищо не сващам кво говорат тия немци!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Аре бе пичове, снощи с един датчанин ги разбихме, унгареца STAM вече ме мрази посмъртно. Дайте да си направим български отбор и да ги скапем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 С тея 3 поредни поста най-много да си направиш БАН.Иначе играта не е лоша.Играх я но ми умръзна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Имам проблем що като един friend си качи играта с всичко кракове-макове и си я стартира екрана му е бял и буквште едва се виждат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasko4 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 az sam toq friend i mi izliza bql ekran s kafqvi pravoaglnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 az sam toq friend i mi izliza bql ekran s kafqvi pravoaglnici И на мен така... Има пач за версия 1.2 ше го дръпна и ше видя кво ше става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 И на мен така... Има пач за версия 1.2 ше го дръпна и ше видя кво ше става... Оправи ли се или нестава номера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Оправи ли се или нестава номера? Стана ама има чалъм. значи веднага сле докато се появи логото на Gathering натискаш Esc. С ентър-а ще се сгомняса всичко. Аре някой да навие всички пичове дет цъкат в нета да си свалят пач 1.2 за да цъкаме заедно щото ся ми дава неподходяща версия. Има и нова карта. Пач-а е 9 мб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasko4 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Стана ама има чалъм. значи веднага сле докато се появи логото на Gathering натискаш Esc. С ентър-а ще се сгомняса всичко. Аре някой да навие всички пичове дет цъкат в нета да си свалят пач 1.2 за да цъкаме заедно щото ся ми дава неподходяща версия. Има и нова карта. Пач-а е 9 мб. като натисна ескеип е пак сащото.седи си бяло и тва е пт кдае да си изтегля пача Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Аз инсталирам пача икато натисна Esc става. И аз съм навит да направим отбор. Относно играта. Много е яка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.