Jump to content
BulForum.com

Wings of War

Lord ico

Recommended Posts

Действието се развива през далечната 1914г.Може да карате всички самолети,които са били използвани през първата световна война от германци, австрийци, британци и французи.

Играта е от 2004година,но графиката не е грозна и гемплея е добър.Хубавото е (поне за мен),че не е симолатор,а си е обикновен екшан.Има сащо multiplayr.

Като споменах за multiplayr ми трябват помощници да набием едни германци, най-вече защото незнаят къде е България. http://www.godgames.com/wingsofwar/

Аре бе пичове, снощи с един датчанин ги разбихме, унгареца STAM вече ме мрази посмъртно. Дайте да си направим български отбор и да ги скапем. :devil

• 4 weeks later...
az sam toq friend i mi izliza bql ekran s kafqvi pravoaglnici

:cry

И на мен така... Има пач за версия 1.2 ше го дръпна и ше видя кво ше става...

Оправи ли се или нестава номера?

Стана ама има чалъм. значи веднага сле докато се появи логото на Gathering натискаш Esc. С ентър-а ще се сгомняса всичко. Аре някой да навие всички пичове дет цъкат в нета да си свалят пач 1.2 за да цъкаме заедно щото ся ми дава неподходяща версия. Има и нова карта. Пач-а е 9 мб. :) :D :P

Стана ама има чалъм. значи веднага сле докато се появи логото на Gathering натискаш Esc. С ентър-а ще се сгомняса всичко. Аре някой да навие всички пичове дет цъкат в нета да си свалят пач 1.2 за да цъкаме заедно щото ся ми дава неподходяща версия. Има и нова карта. Пач-а е 9 мб. :) :D :P

като натисна ескеип е пак сащото.седи си бяло и тва е :cry

пт кдае да си изтегля пача :confused :confused :confused

Аз инсталирам пача икато натисна Esc става. И аз съм навит да направим отбор. Относно играта. Много е яка.

:punk :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...