stoian88 Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Имам проблем с ИРД. Сложих си ИРД и му качих драйвери. Ама нещо не мога да си конектна телефона към него. Телефона ми е Сониериксон К300. Ако може някой да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 To винаги има проблеми.НЕ съм чувал до сега да се срърже някой от първия път.Дори и аз с моя инфраред се мъчих половин ден докато ми тръгне.Е сега си работи. ПРобвай сичко което ти идва наум защото за всеки е различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ам искам да попитам с какъв Уиндоус си?Ако си с ХП не би трябвало да има проблем. Сигурен ли си че порна на телефона ти работи.Изпращали ти са ти нещо от друг телефон? Аз съм връзвал Т610 по следния начин.Пъскам порта на телефона и до доближавам до порта на компа.Компа открива телефона и казва че има връзка като се отваря един диалогов прозорер с който посочваш определен файл и го пращаш на телефона.Ако пък искаш да пращаш от телефона даваш Сенд фаил и трябва да няма проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Маи проблема е в Сървис пак 2. Защото в магазина го инсталнаха без проблем ама бяха с Сървис пак 1. И ми каза че може да имам проблем с SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Маи проблема е в Сървис пак 2. Защото в магазина го инсталнаха без проблем ама бяха с Сървис пак 1. И ми каза че може да имам проблем с SP2. Ммм .. верно ли .. аз също съм с SP2 .. но какво пуснак инфрареда и веднага ми го хваща ... и си качвам каквото ми трябва. Въпрос до update на операционната система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Незнам. Но твоя може да е по хубав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Намали му скоростта и пробвай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 АЗ съм с сп2 имах проблеми,но го подкарах и сега си пращам сичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted January 20, 2006 Author Share Posted January 20, 2006 Аз се мъчих мъчих и не успях. И накрая го жърнах в магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.