Jump to content
BulForum.com

Проблем с ИРД

Recommended Posts

Имам проблем с ИРД. Сложих си ИРД и му качих драйвери. Ама нещо не мога да си конектна телефона към него. Телефона ми е Сониериксон К300. Ако може някой да помогне.

To винаги има проблеми.НЕ съм чувал до сега да се срърже някой от първия път.Дори и аз с моя инфраред се мъчих половин ден докато ми тръгне.Е сега си работи.

ПРобвай сичко което ти идва наум защото за всеки е различно.

Ам искам да попитам с какъв Уиндоус си?Ако си с ХП не би трябвало да има проблем.

Сигурен ли си че порна на телефона ти работи.Изпращали ти са ти нещо от друг телефон?

Аз съм връзвал Т610 по следния начин.Пъскам порта на телефона и до доближавам до порта на компа.Компа открива телефона и казва че има връзка като се отваря един диалогов прозорер с който посочваш определен файл и го пращаш на телефона.Ако пък искаш да пращаш от телефона даваш Сенд фаил и трябва да няма проблем.

Маи проблема е в Сървис пак 2. Защото в магазина го инсталнаха без проблем ама бяха с Сървис пак 1. И ми каза че може да имам проблем с SP2.

Маи проблема е в Сървис пак 2. Защото в магазина го инсталнаха без проблем ама бяха с Сървис пак 1. И ми каза че може да имам проблем с SP2.

Ммм .. верно ли .. аз също съм с SP2 .. но какво пуснак инфрареда и веднага ми го хваща ... и си качвам каквото ми трябва. Въпрос до update на операционната система. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...