boomearst Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 trqbva mi link kam kraka za da ne q svalqm na novo nqkoi moje li da mi dade pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_prey.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 И кой гений е пльоснал тея п*тки из играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Хахахахахахахаха, тва е бати гаврата... Хахахахахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 на макс ми върви много добре шутърчето не е никак лошо графиката е невероятна абе не му мислете теглете Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 И кой гений е пльоснал тея п*тки из играта... Ха ха и някои от тях снасят... Поне внася малко разообразие, защото ми омръзна от Racing и Strategy. Но все пак ми допада- нали енжина е на DOOM3, въпреки че не са докарали достатъчно зловеща атмосфера (то не е баш това идеята, де). Оръжията наистина не са качествени. Предпочитам една помпа. Втория път врътнах DOOM III само с нея. И нещо много лесна ми се види. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 И мен ме кефи игрицата...графика,звук,история,геймплей,изкуствен интелект...всичко е на прилично ниво...вярно можеха още малко да се постараят ,ама и това стига! Да се надяваме на expansion! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Nqkoi mojeli da mi kaje cd key za igrata 4e na men ne mi baza pls kajete!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.