Burkoff Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Я да видим дали имам фенове на тва сериалче .. вече върви 2-ри сезон :-)) Сезон 2 Епизод 18 - тук ще намерите и линкове за всички епизоди от 2 сезон :-) Очаквам мненията ВИ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 I na tozi batka sam gledal si4ki serii do sega oba4e e po interesen ot battlestar sega tamun she si puskam s2 17 epizod i toi stava super interesn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 I na tozi batka sam gledal si4ki serii do sega oba4e e po interesen ot battlestar sega tamun she si puskam s2 17 epizod i toi stava super interesn. Ехе . да всеки с мнението си :-)) на мене Galactica повече си ме кефи :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Тая сутрин го очаквам да го качът :-) към 8:30 еп. 18 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Вече е има и 19 серия от сезон 2 а за сериялчето мога да кажа че е супер лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Хм... не е нищо осебено, но може да се гледа сериала. Аз съм гледал 5-10 серии от първи сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 але даите някав друк линк ако имате да не е кам арената,6тот не ми се занимава с тях(далга история)10x предварително, и ако имате и линк кам парвия сезом 4е сам гледал само до 11 или 12 серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Мен сериала много ме кефи и е 2 в моя top5 лист Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 але даите някав друк линк ако имате да не е кам арената,6тот не ми се занимава с тях(далга история)10x предварително, и ако имате и линк кам парвия сезом 4е сам гледал само до 11 или 12 серия от 11 до 15 епизод на 02 сезон - димек най новото ... ако искаш 01 сезон .. малко трудно .. аз трябва да взема да uploud-на тези сериали в датабг :-) че ми писна от тая арена вече :-) само да намеря малко повече време Мен сериала много ме кефи и е 2 в моя top5 лист На мене също :-)) Lost , Battlestar Galactica , Stargate Atlantis и АЛФ :-) това е най-доброто :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 аре кат ка4и6 парви сезон даи линк,и даи линка на 1-10 серия на втори сезон ако ги има Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 torrents.bol.bg там ги има всичките и се сваля с 300 к.Поне аз свалям с толкова.Тъпото е че втори сезон свърши и ще трябва да чакаме .Иначе последната серия беше много яка.Дразна се само че не мога да разбера какво е продължението. Шя трябва да чакам сумати време докато разбера а вече са минали 2 дена и вече се побърквам Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 torrents.bol.bg там ги има всичките и се сваля с 300 к.Поне аз свалям с толкова.Тъпото е че втори сезон свърши и ще трябва да чакаме .Иначе последната серия беше много яка.Дразна се само че не мога да разбера какво е продължението. Шя трябва да чакам сумати време докато разбера а вече са минали 2 дена и вече се побърквам Хмм и как пък реши че вторият сезон е свършил Остават още 5 серии като следващата серия си е по график на 10.02.2006(петък) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 http://torrents.bol.bg/browse.php?search=s...+atlantis&cat=0 Виж какво пише!"Сезон 2 Епизод 20- Съюзници част 1 (Последна серия за този сезон)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 малко офф топик бихте ли ми помогнали зна4и кат трагна да го свлям от болл бг с биторент и ми дава Stargate.Atlantis.S02E01.WS.DSR.XviD-LOKi" : bad data from tracker - not a valid bencoded string вкакв може да е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 И аз съм му фен на тоя сериал обаче нещо свършиха епизодите. изгледах и 20-тата серия на сезон 2 и край егати някой има ли си на идея кога ще пускат нови епизоди и от къде се свалят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 И аз съм му фен на тоя сериал обаче нещо свършиха епизодите. изгледах и 20-тата серия на сезон 2 и край егати някой има ли си на идея кога ще пускат нови епизоди и от къде се свалят ? Мисля, че Юни или Юли, но не съм сигурен. EDIT: мисля, че тази е най-официялната http://www.stargateatlantis.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 сериалът има ли си официална страница ? имам впредвид от киностудията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 аре кат ка4и6 парви сезон даи линк,и даи линка на 1-10 серия на втори сезон ако ги има Ето ги :-) Сезон 1 Епизод 1-5 Сезон 1 Епизод 6-9 Това за сега :-) останалите от първи сезон .. ще се uploud-ват :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 сериалът има ли си официална страница ? имам впредвид от киностудията. www.stargateatlantis.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Burkoff мерси много за линка Ако има от 10 нагоре серия в датата даите линк и за тях.и за втори сезон ако има серии.10x предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (gre6ka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 Burkoff мерси много за линкаАко има от 10 нагоре серия в датата даите линк и за тях.и за втори сезон ако има серии.10x предварително. :-) Моля моля .. Ако си на евроком или гигабит .. до колкото знам го има целия 1-ви сезон в локалния. Забелязвам, че тия от дата-та са почнали да трият системно всичко ... олигофрени ... img src="style_emoticons/default/devil.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":devil" border="0" alt="devil.gif" /> .. Май май... само торент сайтове ще може да ги намериш. ТУК има целия 2-ри сезон. Регни се и го изтегли ... мм там няма толкова стриктен контрол, като арената :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 за всички фенове на сериала .. за съжаление .. 2-ри сезон свърши и се очаква продължение лятото .. някъде май или юни :-)) Очакваме с нетърпение 3-ти сезон Ето 2 добри Wallpapers на сериала :-) цък :-) цък 2 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 о4аквам с нетарпение да по4не трети сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 о4аквам с нетарпение да по4не трети сезон Дам последния епизод свърши доста гадно за нашите хора, чудя се как ще се измъкнат от тая каша дето е забъркаха. Ади да го пуснат по бързо :-=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.