Jump to content
BulForum.com

IE нещо ми разправя

Mila

Recommended Posts

Не зная дали въпросът ми е за тук, но потърсих в други теми и не намерих нещо подходящо.

От известно време, като затворя браузъра IE, ми излиза (с гаден звук) прозорец с надпис:

The instruction at “Ox62308cf0” referenced memory at “0x62308cf0”. The memory could not be “read”.

Click OK to terminate the program.

Аз това и правя, но нещо не е наред. Не мога да го свържа с нещо, което съм правила, защото по принцип ползвам повече Модзила Файърфокс, но сега се налага и IE да се ползва повече.

Какво мога да направя?

IE е версия 6.0.2800, уиндоуса е XP, доколкото си спомням, само със Сървис Пак 1. Не си спомням вече защо приятелят, който ми го инсталира, не искаше упорито да инсталира СП 2, така си и остана.

Благодаря за съдействието :)

Тия работи се случват често.Ако държиш обаче задължително да използваш IE, сложи му някоя от надстройките като maxthon или avant browser

IE често създава проблеми. Въпреки, че 70-75% от хората ползват IE по-добре е да минеш на Firefox. С него проблеми няма да имаш, освен с някои некадърно наравени сайтове (но те са рядкост, пък и не си заслужават особенно :P )!

IE често създава проблеми. Въпреки, че 70-75% от хората ползват IE по-добре е да минеш на Firefox. С него проблеми няма да имаш, освен с някои некадърно наравени сайтове (но те са рядкост, пък и не си заслужават особенно :P )!

Съгласен, аз ползвам FF от близо 2 г. , няма втори като него :Р.

Обаче IE така или иначе се използва в доста случаи при девелопмънт, когато например се използва Windows Authentication метод за достъп, където FF разбира се не работи.

• 2 months later...
Сложи си Mozilla Firefox , няма да съжеляваш :)

Ерекция ли получаваш като смапиш с до болка омръзнали фрази или просто наближава 14-тия ти рожден ден и вече се чудиш защо космите от темето се местят по гърдите и малко по-долу от пъпа?

От известно време, като затворя браузъра IE, ми излиза (с гаден звук) прозорец с надпис:

..............

Не си спомням вече защо приятелят, който ми го инсталира, не искаше упорито да инсталира СП 2, така си и остана.

Така... първо му предай много поздрави на твоя приятел и вземи си свали SP2, както и всичките critical updates... След това пробвай да сканираш за спайуеър и виж какво ще ти даде като резултати. Аз ти препоръчвам MS Antispyware и Ad-Aware. Някои антивирусни програми също откриват такъв софтуер.

И най-важното - опитай се да си спомниш какви програми си инстлирала и дали сред тях няма разни "тоолбарове" за експлорера. Тоолбаровете и разни други подобни гадости можеш да ги разкараш като влезеш в Control Panel -> Internet Options, после от диалоговия прозорец който ти се появи на страница Programs натискаш Manager Add-ons и там каквото ти е съмнително му даваш disable (винаги можеш да го разрешиш после).

Сложи си Mozilla Firefox , няма да съжеляваш :)

А пък ако не си чувал - Opera е най-бързият браузър! Аз даже съм го тествал с едни javascript-ове - работеше поне 2-3 пъти по-бързо (за някои неща и над 5 пъти даже) от всички останали... включително и firefox.

И ако пак имаш проблем, Мила, заповядай - djadomraz ше ти помогне, нищо че е позакъснял с около 3 месеца... Той по примера на любимата си фирма - и те пускат кръпките си с минимум три месеца откат :))

Mast3rX - кратките мения тип чат-канал, които не казват нищо съществено по въпроса, изобщо не са желателни, да не кажа, че направо не ги понасяме тук.

savamane, има си бутон report, не е нужно да фламбираш нарушителя - има кой да вземе мерки...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...