AssassiN Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Някой да знае сайт, на който има йероглифи, ако може със значението им? Само че ми трябват да са големи, защото мисля да си ги печатам и ще трябва малко да играе и PhotoShop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Някой да знае сайт, на който има йероглифи, ако може със значението им? Само че ми трябват да са големи, защото мисля да си ги печатам и ще трябва малко да играе и PhotoShop... Ето Тук Сайта е на японски.Незнам дали ще ти свърши работа, но има и английска версия!Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Хахаха, браво бе... Въобще нямах това предвид... Трябва ми нещо като: Kai Zen - improvement - И даден хубав йероглиф, голям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Виж това, на руски е, но мисля, че ще ти свърши работа. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Това примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 Виж това, на руски е, но мисля, че ще ти свърши работа. Успех Точно това, което ми трябваше...мерси! На Eclipse сайта също е полезен, макар да са малки самите йероглифи и не са подходящи за предпечат... Все пак няма да откажа още малко помощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.