iv_laz Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Ето това представлява индикатора. Проблема е там че му нямам схемата и не знам къде се подава захранване и входен сигнал. Ако някой може нека да помогне. П.П. Отдолу на платката пише 185 изм.5 ~EDIT~ Ето и схемата Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Намерих и схемата обаче продължавам да не мога да разбера къде какво да подам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Не е лошо първо да кажеш за какво ще я ползваш?Но от това което виждам... На Х19 конектора-> позиция8 +38 волта позиция7 GND позиция 2 и 3 входове ама какви колко? един господ знае позиция 6 засега може и да не ти трябва за сега за "дисплея" виждам на 9 и 8 от Х18 променмливо напрежение от 4,25 волта а останалите без останалата част от схемата изобщо нямам на идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InCoMinG_EviL Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Не е лошо първо да кажеш за какво ще я ползваш?Но от това което виждам...На Х19 конектора-> позиция8 +38 волта позиция7 GND позиция 2 и 3 входове ама какви колко? един господ знае позиция 6 засега може и да не ти трябва за сега за "дисплея" виждам на 9 и 8 от Х18 променмливо напрежение от 4,25 волта а останалите без останалата част от схемата изобщо нямам на идея. по скоро да потарси в нета за схема .... мисля че има .... ако не да потарси садеиствието на някои сервиз аз сащо сам се занимажал с електроника и са учил това но ...... според ме редно е без схема да не подава захранване ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.