Jump to content
BulForum.com

apartament pod naem za 1 no6t ili pove4e

zlobil

Recommended Posts

ta zna4i na 3 fevruari imam rojden den i iskam da sabera priqteli i da go otpraznuvame podobava6to , no idva problema 4e sled kratki iz4isleniq izliza 4e 6te sme baq narod a v nas nqma na4in tva da stane maikami 6te me ubie kato vidi na drugiq den apartamenta ta ot tuk idva vaprosa ot kade da namera apartament v koito da se saberem s drujkite moje da go naema za 1 no6t ili za cqla sedmica ili mesec nqma zna4enie ...... nqmam nikvi drugi usloviq a i cenata da e priemliva i da ne e v ajasana primerno .. :D

znam 4e ima takiva temi kogato horata tarseha za nova godina no tam pove4eto mneniq sa bezpolezni 6toto ne se kazva to4na i qsna informaciq kade da si namerq takova mqsto ako nqkoi znae 4ovek , priqtel koito da dava apartament pod naem ili do tqh kom6iqta dava takuv ili puk znae kade moga da si namera takuv apartament na snosna cena da pi6e v temata , su6to priemam i idei za zavedenie koeto primerno moje da se rezervira cqloto ili za nqkvi specialni zali za partita ako sa6testvuvat takiva :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...