zlobil Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 ta zna4i na 3 fevruari imam rojden den i iskam da sabera priqteli i da go otpraznuvame podobava6to , no idva problema 4e sled kratki iz4isleniq izliza 4e 6te sme baq narod a v nas nqma na4in tva da stane maikami 6te me ubie kato vidi na drugiq den apartamenta ta ot tuk idva vaprosa ot kade da namera apartament v koito da se saberem s drujkite moje da go naema za 1 no6t ili za cqla sedmica ili mesec nqma zna4enie ...... nqmam nikvi drugi usloviq a i cenata da e priemliva i da ne e v ajasana primerno .. znam 4e ima takiva temi kogato horata tarseha za nova godina no tam pove4eto mneniq sa bezpolezni 6toto ne se kazva to4na i qsna informaciq kade da si namerq takova mqsto ako nqkoi znae 4ovek , priqtel koito da dava apartament pod naem ili do tqh kom6iqta dava takuv ili puk znae kade moga da si namera takuv apartament na snosna cena da pi6e v temata , su6to priemam i idei za zavedenie koeto primerno moje da se rezervira cqloto ili za nqkvi specialni zali za partita ako sa6testvuvat takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Това търсачката било много сложно нещо: http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=18784 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.