genecatcher Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 http://www.eshop-gorgona.com/catalog/produ...products_id=124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Уточни какво искаш да правиш с тази вилка де макар че в името и си пише пренадзначението Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Уточни какво искаш да правиш с тази вилка де макар че в името и си пише пренадзначението То е ясно от цената й, че няма да се ползва за DH. Но ме интересува, ако някой има впечатления от нея да каже. Мисълта ми е заслужава ли си парите или да давам повече. Вярно е, че има за по 2000 лв, ама това вече са крайности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Ми според мен зависи какво качесто цена очакваш, един приятел кара такава и аз съм се качвал да я покарам работи доста по добре от ЗУУм и ЛОГАН с добра подръжка и смазване си е прилична вилчица, мисля че 60-на лева . Така че за тия пари това е добро предложение ако решиш да инвестираш повече пари гледай да е с масло Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_GO Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Тази вилка ще ти стои страхотно на Бианчи-то !!! Иначе, за парите е добра и ще навартиш мнооооооого километри Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinio Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 awe tq e gadna imah takava i sled polvin godina se precaka ima lift i skarca a ni6to ne moje da se naprai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 awe tq e gadna imah takava i sled polvin godina se precaka ima lift i skarca a ni6to ne moje da se naprai Тва ти е експертното мнение дето търсеше, genecatcher. Сигурен съм !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Тва ти е експертното мнение дето търсеше, genecatcher. Сигурен съм !!! Този пост не го броя за мнение. Вилката вече е взета. За DH и Free ride не става, но за това, за което е направена си струва парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 killer, дай ти купя лостчетата и предното и задното колело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Вено нали знаеш какво трябва да правиш, като ми говориш такива работи Байка за пролетта ще ми е готов, ако ще свинка на джамия да се качи. Таман вече да ти покажа малко как се кара, че ще се пребиеш ненаучен някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.