Jump to content
BulForum.com

Gsm

RIPPER

Recommended Posts

iCE-dOGG ot kade da si kupia infra red kabel ikolko pari striva.Kato si go vzema 6te moga li da si ka4vam cvetni kartinki,polifoni4ni melodidi,i igri,.6te sam ti mnogo blagodaren za otgovora.I ako moge6 mi obisni gore dolu kak stva ne6tata s kabela.

mi na4i ot Nokia.com , si svaliash PC Suite programata...

InfraRed kabela mojesh da si go kupish ot D&E

rabotata stava lesno puskash na telefona infrared optsiiata.. windows/programata (PC suite) detectva telefona. i 4rez programata shte mojesh mid.ita, wallpapers games ... awe si4ko mojesh da vurshish.

a za tsenata... na4i zavisi ako go kupish za kato prehodnik ot dunnoto shte struva kum 25 leva.. ako kupesh USB IrDA togava e kum 45

iCE-dOGG Ima li razlika kaoi e po dobre po skapia ili po evtinia i ot kade da si go vzema.Kavo e D&E.Sa6to iskam da te pitam za versia ta na programata nali za 7250i tazi programa free li e posle vsi4ko koeto iskma pak li 6te e free.Zalixte ot vapro si 6te sam ti mnogo blagodaren ako mi otgovori6.Ako ne te pritesniavam mi pusni edin link ot kade da savila programata za 7250i.10x

RIPPER нещото за което говори iCE-dOGG не се нарича "infrared kabel", а IrDA.

когато отидеш да си купуваш не казвай "infrared kabel", щото няма да те разберат.

RIPPER нещото за което говори iCE-dOGG не се нарича "infrared kabel", а IrDA.

когато отидеш да си купуваш не казвай "infrared kabel", щото няма да те разберат.

i as taka si pomislih ama sled kato hodih da si kupa deset puti mu povtorih 4e iskam IrDA .... onzi kima sus glava... ta nakraia mu kazah kabel za infrared, ta togava me razbra :ph34r:

A posle vsi4ko igri,kartinki.maelodii ot saita na nokoia tam vsi4ko bezplatno li e.A iCE-dOGG ti ot tam li si darpal.A vraskata ot tela s pc ne se osa6testviva ot Ir porata na tela a 4rez kabel ot pc-to v tala nali taka :punk .

iCE-dOGG ako moge da mi obiasni6 malko po podrobno 6toto ne rabiram kvo e tva PM tribva da ne ne6to po nastrikata na pc-to s tela.

PM e Persomal message. T.e. otgovoril ti e na personal message, za da ne zadrastva foruma s neshto, koeto v slu4aia te interesuva, moje bi, samo teb. ... :punk predpolagam...

maleee, ti mu podadesh prust - to ti othape rukata !!! :punk

ok, sha kacha igrite koito mi se namirat eto tuk:

http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/GSM.1/no...ics.Midi.Games/

poslednia file se kazwa 629.Nokia.games.BeaSt.rar i e 38.30 MB, izchakai da se kachi celia i sled towa durpai, ako 629 igri ne ti stigat, neznam...

A, i kato se kachi wsichko shte pomolia niakoi admin da gi premesti tuk :

http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/GSM/noki...ics.Midi.Games/

kadeto weche ima podobni neshta

linkowe kum sites ne moga da ti dam, nameri si, moite weche ne bachkat

a puk za polifonichni melodii - MIDI files w neta kolkoto iskash, samo ti triabwa edin redaktor da si rejesh izbrani otkusi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...