Jump to content
BulForum.com

Честит рожден ден

Blitz^^

Recommended Posts

Така... понеже чефо едва ли ще погледне другата тема отварям нова. Ако съм изнервил някой админ или моддер моля да ме извините.

Аре честито Чефо. Мноо здраве щастие, успехи, късмет в живота и в бъдещата професия. Тая година накрая на сезона идваме у вас да празнуваме защото пак Ферари ще са на върха.

П.С. Сори че пуснах темата толкова късно ама... По-добре късно отколкото никага, нали знаеш.

Честито Чефо да си жив и здрав...прав и корав :bgrin: Всичко най-хубаво и всичките ти мечти да станат реалност!

Оле майко забраих днес да му се обадя на тоз чиляк ама нищо той ше прочете темата :) Значи да си жив здрав най вече и лафа за кумина на Каменница го знаеш също ;)

А като гледам и Leper_Messiah има днес рожден ден.На първо място ще му пожелая здраве, а защото става на 18 ще му пожелая да внимава вече с младите мацки че може го осъдят за педофилство ;)

Мале какво съвпадение да се случат давама човека къдет много са "обичат" на един ден родени.Нека да продължава вечено ваща любов ;)

Оле майко забраих днес да му се обадя на тоз чиляк ама нищо той ше прочете темата :) Значи да си жив здрав най вече и лафа за кОмина на Каменница го знаеш също ;)

А като гледам и Leper_Messiah има днес рожден ден.На първо място ще му пожелая здраве, а защото става на 18 ще му пожелая да внимава вече с младите мацки че може го осъдят за педофилство ;)

Мале какво съвпадение да се случат давама човека къдет много са "обичат" на един ден родени.Нека да продължава вечено ваща любов ;)

За лепера не знаех. Аре и на него да му е честито. Става на 18. Важна възраст. :) Еми освен и аз да му пожелая мноо любов ( както приятелска така и повече от приятелска ) и да спре да се праи на чорбаджия и да идва да пише с нас - простолюдието. Липсват ни коментарите му :) :) :) :D :P .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...