MyH4o Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 24 е сериалът,който промени сериалите.След излизането му през 2001 сериалът се превърна в абсолютен хит.С иновативното си изпълнение,а именно действие развиващо се в реално време и множеството обрати и интриги в историята определено спечели много фенове.В края на 4 сезон след като Джак Бауер спаси САЩ отново той бе принуден да загърби стария си живот и да започне нов с нова самоличност.Ето че дойде времето и за началото на 5-я сезон.Националната сигурност отново е заплашена и Джак пак трябва да спасява положението Днес по FOX ще бъде излъчена двучасова пилотна серия,която още утре ще бъде по торенитите.Сериалът ще продължи с още една двучасова серия в понеделник и оттам натаък с по една серия всеки понеделник,респективно вторник сутрин за нас Преди да започнете да гледате новия сезон може да си свалите Prequel и trailer Е какво мислите?Аз лично много се кефя Ще update-вам като излезнат сериите и субтитри към тях Episode 1@arenabg.com Episode 1 subtitles BG Episode 2@arenabg.com Episode 2 subtitles BG Episode 3@arenabg.com Episode 3 subtitles BG Episode 4@arenabg.com Episode 4 subtitles BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Супер много се радвам, че почна 5-ти сезон 24 е най-якия екшън сериал и няма какво да си говорим. Филма е луд, а всеки следвъщ сезон 1000 пъти по як от предния. 24 Season 5: Ep. 01 - Arena BG Ep. 02 - Arena BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Леле тоя сезон започна направо зашеметяващо.Jack is back Просто гледайте този сериал П.С Ще добавя и бг субс само да излезнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 s05e01-04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_FX Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Нови серии няма ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Този сериал е много як. Супер е че излезе 5 сезон, но да питам някой знае ли кога ще го качат в movies.co.jp. Сега започвам да го свалям от арената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Нови серии няма ли? Еми незнам какво имаш предвид под нови серии,ако са нови с сравнения от онези,към които съм дал линк в първия post еми има Всичките ги има в http://arenabg.com/.Иненнадващо за мен нямаше никакъв интерес за този култов сериал и зарязах темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Мен сериала много ме кефи, но просто не съм по обсъждането на всеки епизоди и нямам време. Но сериала е много горин и наистина си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valyo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 На мен също това ми е любимия сериал и се чудя защо никой не го качва, та се налага да го теглим от арена. Това че не се обсъжда в форума не означава че не се гледа. Лично аз не обичам да чета такива теми заради спойлери и глупави коментари. Имам всичките серии от 5ти сезон които са излезли до сега но не знам как да ги кача на ftp-то. Ако някой знае нека ми пише бележка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 На мен също това ми е любимия сериал и се чудя защо никой не го качва, та се налага да го теглим от арена. Това че не се обсъжда в форума не означава че не се гледа. Лично аз не обичам да чета такива теми заради спойлери и глупави коментари. Имам всичките серии от 5ти сезон които са излезли до сега но не знам как да ги кача на ftp-то. Ако някой знае нека ми пише бележка. Да, относно 24 и аз не обичам да пиша, макар че и на мен ми е любим сериал, ама то няма и кво да пишеш. Докато при LOST има разни неща за гадаене, при 24 всичко е толкова бързо че... лудница е! Иначе и аз го дърпам от аренатаа и ден някъде го оставям за сиид още ден след това, така че ако има ggbit-ци бързо ще го дръпнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Някой да има линк към липсващия 8 епизод ? Edit: Евала, евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Еврика! Най - накрая го качиха в локалния. Сега вече мога да го гледам всяка серия без да чакам толкова много. Евала на хората, които са го качили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Player_pz Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 супер новина Но защо не го направят че да се гледа онлайн ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Супер, това е един от любимите ми сериали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.