RaptoR Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Не са изчезнали - гледат си АЛФ - по 3-6 серии на ден Търсят серии в ДС++ и се мъчат да ги свалят А такива като мен са много против постове от сорта "хахаха колко смешно беше днес" Чудесна е идеята тук да се дават линкове към сериите Моля даващите ги да упоменават къде са със куция дублаж и къде са чисти Приятно съм изненадан че при нас са качили целия 1-ви сезон Аз съм свалил някои серии от 4-ти , както и от 3-ти, но трудно се намират а лошите ТВ рипове ги трия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Някой ако иска Алф 1-25 серия от БТВ от сезон 1 + 2 сезон може да ми пише пм да му ги дам чрез дц++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Търся песничката от днескашната серия на АЛФ. Пуснаха я на два пъти .... когато беше преместил мебелите в гаража, и накрая на филма пак ~edIt~ Diana Ross & The Supremes - Stop! In the Name of Love.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Търся песничката от днескашната серия на АЛФ. Пуснаха я на два пъти .... когато беше преместил мебелите в гаража, и накрая на филма пак Май беше на Мадона но не се сещам коя точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Май днеска ако БТВ не омота пак нещата трябва да е 1 серия на 2 сезон :-) да видим какво ще пуснат днес май май пак изчезнаха феновете на АЛФ-и :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 тея БТВ почнаха да повтарят Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 тея БТВ почнаха да повтарят Май са купили само първия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Абе някой може ли да ми даде уолпейпъри на алф, утрепах са да търся и намерих само 1, дето не ма кефи особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Много се кефя на този сериал. Много е забавен и винаги го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Май са купили само първия сезон Това което върви сега е 2-ри сезон :-) Вече са на 7-ма серия :-) Не се повтарят. Имаше до сега само една серия която е повториха а т.е 13 епизод го повториха когато търябваше да дадът 25 епизод :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Мм в момента вече са на 5 епизод 3 сезон :-) мм Браво .. аз си правя колекцията и .. по някое време ше се качи всичко :-) някъде .. ще видим къде .. ше бъдете информирани за линковете :-)) Сериала рулира яко :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Вече няма АЛФ .. свърши .. всички ..... епизоди са качени в аренабг :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Че е хубав сериал-хубав е.Че е смешен-смешен е,обаче на мен ми идват не само смешките ми и самата картина архаични.Едно време си беше класика и имаше за тогава перфектно качество и картина и звук и не знам си кво обаче за днешните стандарти.... Eдинственото, което ме кара чат пат да го гледам е физиономията на Алф .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Този сериал съм го гледал, като малък и ми беше много интересно. Но сега пак когато намеря време го гледам и се забавлявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Наистина много е забавно, само се чудя защо не направят някакъв remake с ново серийки! Ще е много яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Tрябват ми всички сезони на Алф. По възможност по ДЦ++, защото нямам регистрация в арена-та. Сезон 1 мога да го сваля от локала, ама другите... Ако може някой да ми направи тази услуга...А днешната серия не си спомням да съм я гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Че те на кой не му трябват бе Дочо! В арена има 1-ви и 2-ри сезон. Има мисля и всички серии с български дублаж , ако те интересуват в осакатен вид. Аз все още продължавам да се боря и събирам останалите от ++, но е много бавно и трудно се намират. Да не говорим че има и уникално ужасни ТВ рипове Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Осакатен вид ?! Та дублажът прави поне 50% от фийлинга в тоя сериал, поне в сериите, в които се ползва оригиналния дублаж от К1 навремето! Както и да е, имам ги всичките с бг дублаж, рипвани от последния път, които го въртяха по бТВ (т.е. преди сегашния), ако се интересувате от точно някои - ще ги шерна, но далеч не мога да сийдна всички с моята скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Осакатен вид ?! Та дублажът прави поне 50% от фийлинга в тоя сериал, поне в сериите, в които се ползва оригиналния дублаж от К1 навремето! Както и да е, имам ги всичките с бг дублаж, рипвани от последния път, които го въртяха по бТВ (т.е. преди сегашния), ако се интересувате от точно някои - ще ги шерна, но далеч не мога да сийдна всички с моята скорост. Ако си знаещ английски и гледаш една серия в оригинал ще осъзнаеш, че не са осакатени, а направо са осрани с некадърния български дублаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Ами .. DVD рипове трудно се намират на PGM ТВ-риповете в ArenaBG са ок ! има всичките 4 сезона Има някво dvd ама е доста трудно да се преведат а и няма кой дас е навие Значи има ги всичките серии с БГ аидио Ето во линкове: 1. http://www.arenabg.com/details.php?id=39112 2. http://www.arenabg.com/details.php?id=39202 3. http://www.arenabg.com/details.php?id=40085 4. http://www.arenabg.com/details.php?id=41049 5. http://www.arenabg.com/details.php?id=41658 6. http://www.arenabg.com/details.php?id=41995 По-добро от това немога да Ви предложа !! Формат: DVD Видео: MPEG-2, 625/50 (PAL), 4х3, 720x576 (625/50), 25.00 fps Звук: Dolby Digital, 48kHz, Bitrate 256 Kbps , Number of Audio channels: 2, Number of Audio streams: 1, Български Субтитри: Не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.