Burkoff Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 bTV започва излъчването на култовия сериал "Алф". Епизодите ще вървят всеки делничен ден от 18 ч. Началото е с тайнства и мистерии. В дома на средностатистическото американско семейство Танер от Лос Анджелис се разбива летяща чиния. От нея излиза странно същество, приличащо на оранжев мравояд и имащо особен поглед. То е кръстено Алф (от първите букви на Alien Life Form - извънземна форма на живот). Оказва се, че пришълецът може да говори. Той е висок 90 см и е на 299 г. Идва от планетата Мелмак, която е пострадала от атомни бомби. Постоянно е гладен. Има няколко стомаха, които е трудно да засити. Твърди, че любимото му меню са земните котки, но никога не изяжда домашния любимец на семейство Танер. Алф е принуден да се крие от съседите и властите. Радва се на американската демокрация. Понякога навърта космически сметки по телефона, друг път опустошава цялата къща. Сериалът е сниман от 1986-а до 1990 г. Това е най-популярната американска комедийна поредица в света. bTV го връща на екрана след щателно проучване на общественото мнение. В отговор на зрителския интерес към Луи дьо Фюнес и желанието за забавление от най-чист вид телевизията излъчи през декември филмова панорама на блестящия френски комик. Комедиите регистрираха рекорден рейтинг. Същия интерес зрителите проявяват и към неувяхващия чар на Алф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Е тва е класика вече в пълния смисъл на думата, който не знам кво съдържа в себе си, обаче знам, че е Малкия космат пич ми вкарва неква луда смеховка, като почне да си движи лицето в некви мазни гримаси стил "няма да ям Лъки ... само ша си го сготва и ша го гледам".Евала на БиТиВи-то, че го врътват тоя сириал шото вече ми беше досадяло от другите.Ако пак пуснат и Женени с Деца ша падна от кеф майнаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Женени с деца го дават по другата телевизия на Мърдок - Fox Life - всеки делник от 13 часа. Мисля че го почнаха от първи сезон щот артиситите са доста млади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ами какво да ви кажа - гледайки АЛФ, отново се връщам в детството си - просто сериалът е култов, откъдето и да го погледнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 много яко сериалче всеки ден го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Алф е един от най-добрите телевизионни сериали, които са давали... Много се радвам, че най-накрая по бтв пуснаха нещо свястно. Ако го бяха пуснали и по друго време щеше да е още по-добре, но и в 18.00 става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 В arenabg.com се казчват всички епизоди Който ги иска може да си ги сваля от там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Филма е супер як. В четвъртък ме нямаше и не гледах серията, но добре, че я свалих - супер лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Няма друг такъв като АЛФ, който да има такива гримаси .Мога да кажа единствено,че сериала е много интересен и смешен и ме кара да си припомням времето, когато бях джони и чаках всяка вечер косматкото да се появи на екрана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Нqма по-голям образ от АЛФ(само да не ти е в къщата) и това е единственият сериал заедно с "Приятели",които мога да гледам 11110000000 пъти без да ми омръзне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 НЯМА спор,АЛФ е култов отвсякъде! Това е може би най-добрият сериал правен някога! На мен ми е любим още от когато бях пеленаче...даже мога да заявя,че съм отгледан с рижавия косматко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 В arenabg.com се казчват всички епизоди Който ги иска може да си ги сваля от там! Мм дамм :-)) и веднага се сваля :-) как трябва да се има това сериалче .. т е КЛАСИКА просто -)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 По BTV върви серияла, но не дават всички серии - само избрани епизоди. Сега го гледам с умиление . Годината на производство е 1986-та, тогава доста юзъри във форума не са били родени . И едно уточнение - стомасите на ALF са 9 и истинското му име е Гордън Шамуей Блъф Предполагам още не е дошла една от любимите ми серии, в която от останала в кораба му храна (Тарталежи и Охлюветка) изкочи мелмакска хлебарка, която мутира . Който не е гледал серията няма да разправям повече... Също така не се е включил в серияла още един мой любим герой - Дороти (майката на Кейт). Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Също така не се е включил в серияла още един мой любим герой - Дороти (майката на Кейт). Спомням си, че имаше и едно момче, племеник на съседите Ачмонек, но не се сещам как се казваше. Има няколко много весели епизоди около него Като бях малък и въртяха АЛФ за първи път (преди около 13-14 г. ) много се кефих на влакчето в гаража на Уили Супер готино е, много исках и аз да имам такова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Като бях малък и въртяха АЛФ за първи път (преди около 13-14 г. ) много се кефих на влакчето в гаража на Уили Супер готино е, много исках и аз да имам такова! Мм и аз така .. ама колко съм се смял на простовутата фраза :-) МАЙТАП ВЕ УИЛИИИИИ :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Спомням си, че имаше и едно момче, племеник на съседите Ачмонек, но не се сещам как се казваше. Има няколко много весели епизоди около него ...Джейк Дето беше влюбен в Лин Сериала е наистина голяма забава. Навремето се сещам че БНТ, така и не купи новите серии и така и не зная как завършва. За съжаление нямам ТиВи тука и не всеки пък мога да хвана, но ходя чат пат да го гледам по приятели Всички адски се забавляваме:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 За информация на цялата група /която си личи че не е информирана изобщо с малки изключения/ АЛФ за огромно съжаление се състои от САМО 4 сезона В арена има прекрасно ДВД с целия втори сезон /без субтитри/ FindBg разполага с целия първи сезон и ТВ записи /гадни/ от втори. Подозирам обаче че с тях нямаме връзка... Аз лично разчитам на най-доброто - DC++ където лека полека изнамирам 4-ти сезон Лошото е че сериалът е рядкост в мрежата... Овации за този, който качи 2-ри сезон в арена И един въпрос от мен - сериите, които качват в арена дублирани ли са? Защото дублирането е това, което ТОТАЛНО разваля сериала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 И един въпрос от мен - сериите, които качват в арена дублирани ли са? Защото дублирането е това, което ТОТАЛНО разваля сериала Да дублирани са .. мм незнам на мене така повече ми харесват .. не съм свикнал без дублажа да го гледам а и гласа който озвучава самия ALF ... е доста добър и си ме кефи. Да знам че е в 4 сезона .. за сега се качва .. само 1 сезон. Мммм мисля че по BTV пукат само избрани серии .. или просто така ми се струва :-) Ше имам грижата да потарся .. всички сезони и серии и да наметя каде да ги uploud-на :-) ама ми трябва малко време Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Добре де трети и четвърти сезон няма ли ги на ДВД ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 ..... И един въпрос от мен - сериите, които качват в арена дублирани ли са? Защото дублирането е това, което ТОТАЛНО разваля сериала И аз мисля, че дублажа придава особен чар на филма. За съжаление наистина по Националните телевизии (БТВ и бившата "Първа програма") са пускали само първите два сезона. Първият сезон е писан по книгата (не помня точно автора, но си спомням, че беше немец). Във втория сезон сменят шапката на серияла, което си е естествено, но там вече започва малко един по-особен "американски" хумор. EDIT: Малко любопитна информация... За съжаление ето един скандал с Max Wright (Уили) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 20, 2006 Author Share Posted January 20, 2006 Значи кое намерих нека да ги саберем на едно място : Сезон 1 - в ArenaBG епизод 1 епизод 2 епизод 3 епизод 4 епизод 5 епизод 6 епизод 7 епизид 8 епизид 9 епизод 10 епизод 11 Сезон 1 - в локалния СЕЗОН 1 ------------------------------------------------------------------------------------------ Сезон 2 - за съжаление никаде го няма цял освен в ArenaBG СЕЗОН 2 - DvD ----------------------------------------------------------------------------------------- Сезон 3 - също го няма никъде целия Сезон 3 - само 6 серии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Днеска Алф-чо вкара мнооуу смяхх ;-)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Днеска Алф-чо вкара мнооуу смяхх ;-)))))) ХАх сефте майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Значи кое намерих нека да ги саберем на едно място : Сезон 1 - в ArenaBG епизод 1 епизод 2 епизод 3 епизод 4 епизод 5 епизод 6 епизод 7 епизид 8 епизид 9 епизод 10 епизод 11 Сезон 1 - в локалния СЕЗОН 1 ------------------------------------------------------------------------------------------ Сезон 2 - за съжаление никаде го няма цял освен в ArenaBG СЕЗОН 2 - DvD ----------------------------------------------------------------------------------------- Сезон 3 - също го няма никъде целия Сезон 3 - само 6 серии В http://torrents.linkos.bg/ всеки ден качват сериите, рипнати от БТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 В http://torrents.linkos.bg/ всеки ден качват сериите, рипнати от БТВ. Ммм да същото става дума и за арена-та :-) МНого са бързи .. до 18:40 вече е качен :-) и се сваля от над 1000 user-a :-) лудо сериалче .. така и немога да намеря още 3 сезон всичко ... някои да помогне .. Къдя изчезнаха феновете на АЛФ :-)) Днес епизода беше много луд .. от сърце се смях :-) Още не е уплоуднат в арената, което ме учудва много ... :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.