Jump to content
BulForum.com

povreden rar = NFS Hot Persuit2

JouiNeDeliHrana

Recommended Posts

! C:\Downloads\nfshp2\dev-nsh2.r00: Packed data CRC failed in dev-hp2.bin. The volume is corrupt

! C:\Downloads\nfshp2\dev-nsh2.r01: Packed data CRC failed in dev-hp2.bin. The volume is corrupt

! CRC failed in dev-hp2.bin. The file is corrupt

Eто това ми показва WinRar(v.3.51),след като го пусна да разархивира 00-файла на Need For Speed Hot Persuit 2.След като приключи с разархивирането на двата фаила(bin. i cuo.) виждам, че в папката кадето съм казал на WinRar-a да ги разархивира липсва bin файлчето. В мен ли е грешката :confused .... някой ако може да ми помогне...thx :cry :cry

пс: много ми се играеше на тая игра :cry

Вярно е... ти да не кажеш че не знаеш как се разархивира :confused

А ако си успял ама не виждаш .bin-а долу избери All Files не All Images :dry:

А ако си успял ама не виждаш .bin-а долу избери All Files не All Images :dry:

не имах предвид, че след ерорите бин. фаила не се разархивира,(явно) не, че не го намирам с демона или алкохола...а относно рар. архива - пак не дава резултат(досега не бях срещал проблеми дори и да го разархавирам от 00. Някакви други идей.

Аз преди 2-3 месеца си я бях свалил тази игра(нещо ми се цъкаше) и нямах никви проблеми с нея!Както казаха вече,пробвай пак да свалиш въпросния файл!

Проблема е при теб. Изтегли го наново. И аз си го изтеглих преди време и го играх. Нямаше проблеми с екстрактването....

просто казвам :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...