Jump to content
BulForum.com

Outlook Express Slow Boot Up

fon_tomov

Recommended Posts

Относно първото можеш да пробваш следното:

http://www.ircspy.com/guides.asp?mode=display&id=335

Или можеш да забраниш използването на messenger-a от Policy Editor-a.

В Run пишеш: gpedit.msc  ,за да го стартираш и от там го забраняваш.

благодаря. стана :D

сега, ако някой каже и за второто ..... :love

Само да вметна, Outlook Express е най-скапания РОР3 клиент, особенно ако имаш над 100-200 Мб по кутиите, истината е в The Bat! От една година го ползвам и продължавам да му се кефя, никакъв блокаж, никакви проблеми, при положение, че имам около 600 Мб събрана поща!

• 3 weeks later...

я, да попитам пак ...

значи съм направил два account-a. и в двата има пощенски кутии, които са на yahoo. едната обаче е @yahoo.fr, а другата - @yahoo.com ..... предполагам, че не в това е проблема, но едната ми пощенска кутия ми дава отказ, като съобщава, че паролата ми не е приета :confused

There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'pop.mail.yahoo.com', Server: 'pop.mail.yahoo.com', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR Error logging in. Please visit http://mail.yahoo.com', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92

Проблемът явно идва от факта, че безплатните акаунти в Яху нямат ПОП3 достъп. Т.е. не е виновна програмата Outlook Express, която дебело подчертавам, ползвам от години и с всякакви размери на кутиите и НИКОГА не ми е забила или направила проблем от какъвто и да е характер!

Без съмнение има недостатъци, но за мен лично по-добра и featured програма за мейл няма!

Проблемът явно идва от факта, че безплатните акаунти в Яху нямат ПОП3 достъп. Т.е. не е виновна програмата Outlook Express, която дебело подчертавам, ползвам от години и с всякакви размери на кутиите и НИКОГА не ми е забила или направила проблем от какъвто и да е характер!

.. аз не казах, че е от програмата .... а yahoo! mail имат POP3 достъп. аз го ползвам в моментаи и съм много доволен в интерес на истината. ;)

btw това съобщение не ми се е появявало само за account в yahoo-то. преди малко си настроiх и пощата от data.bg за да я пробвам и пак същата работа :confused също така съм имал отказ от достъп и до mail.bg

искам да кажа, че понякога някои пощенски кутии "отказват" ..... независимо дали са на yahoo, hotmail, mail.bg и др :huh:

когато не може да се логне в пощенската ми кутия, винаги ме пита за име и парола:

logon.gif

... и въпреки, че му давам правилните(то оставаше и да ги греша) той продължава да упорства и да ми показва този прозорец

tedy няма спор за качествата които изреждаш, ама е голяма порта ОЕ-то. Затова и масово се ползват 3-th party браузъри и мейл клиенти. Що се отнася до проблема - в сървара е. Сигурно ще го оправят скоро

Що се отнася до проблема - в сървара е. Сигурно ще го оправят скоро

съжалявам, че не съм уточнил много добре ...

значи съм направил два account-a. и в двата има пощенски кутии, които са на yahoo. едната обаче е @yahoo.fr, а другата - @yahoo.com ..... предполагам, че не в това е проблема, но едната ми пощенска кутия ми дава отказ, като съобщава, че паролата ми не е приета

.... а при другата всичко е tip-top!

едва ли е от сървъра :confused

съжалявам, че не съм уточнил много добре ...

.... а при другата всичко е tip-top!

едва ли е от сървъра  :confused

Едва ли има разлика между 217.12.3.11 и 216.109.112.135. Ама щом казваш, нека са на един сървър B)

• 3 weeks later...
Stava vapros za Outlook Express 6.00.2800.1123 i Windows XP.

Ot izvesno vreme imam takav problem na edno PC i to se e sluchilo sled kato e bil pusnat niakakav softuer za pochistvane na registry-to. Neznam obache kakav kluch e iztrit i sega Outlook-a se startira v prodalzenie na okolo 1-2 min :sick . Inache kato se startira si raboti OK, no e mnogo dosadno da go chakash tolkova vreme :( .

Zarovih se vav net-a i otkrih samo che nemalko hora se oplakvat ot sashtoto neshto, samo deto reshenie ne otkrih :( .

Ako niakoi se e sbluskval s takova neshto i e nameril reshenie, neka da go spodeli.

Imaite predvid, che v sluchaia premahvaneto (ili neizpolzvaneto) na vaprosnata "genialna" programa e nevazmozno.

на мен ми се оправи само или просто някоя програма е изчистила каквото трябва....незнам..направих го при пускането да отива направо в инбокс и не чакам да зарежда и началната страница на outlook express

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...