samkijot Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Относно първото можеш да пробваш следното:http://www.ircspy.com/guides.asp?mode=display&id=335 Или можеш да забраниш използването на messenger-a от Policy Editor-a. В Run пишеш: gpedit.msc ,за да го стартираш и от там го забраняваш. <{POST_SNAPBACK}> благодаря. стана сега, ако някой каже и за второто ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Само да вметна, Outlook Express е най-скапания РОР3 клиент, особенно ако имаш над 100-200 Мб по кутиите, истината е в The Bat! От една година го ползвам и продължавам да му се кефя, никакъв блокаж, никакви проблеми, при положение, че имам около 600 Мб събрана поща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 я, да попитам пак ... значи съм направил два account-a. и в двата има пощенски кутии, които са на yahoo. едната обаче е @yahoo.fr, а другата - @yahoo.com ..... предполагам, че не в това е проблема, но едната ми пощенска кутия ми дава отказ, като съобщава, че паролата ми не е приета There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'pop.mail.yahoo.com', Server: 'pop.mail.yahoo.com', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR Error logging in. Please visit http://mail.yahoo.com', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Проблемът явно идва от факта, че безплатните акаунти в Яху нямат ПОП3 достъп. Т.е. не е виновна програмата Outlook Express, която дебело подчертавам, ползвам от години и с всякакви размери на кутиите и НИКОГА не ми е забила или направила проблем от какъвто и да е характер! Без съмнение има недостатъци, но за мен лично по-добра и featured програма за мейл няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Проблемът явно идва от факта, че безплатните акаунти в Яху нямат ПОП3 достъп. Т.е. не е виновна програмата Outlook Express, която дебело подчертавам, ползвам от години и с всякакви размери на кутиите и НИКОГА не ми е забила или направила проблем от какъвто и да е характер! .. аз не казах, че е от програмата .... а yahoo! mail имат POP3 достъп. аз го ползвам в моментаи и съм много доволен в интерес на истината. btw това съобщение не ми се е появявало само за account в yahoo-то. преди малко си настроiх и пощата от data.bg за да я пробвам и пак същата работа също така съм имал отказ от достъп и до mail.bg искам да кажа, че понякога някои пощенски кутии "отказват" ..... независимо дали са на yahoo, hotmail, mail.bg и др когато не може да се логне в пощенската ми кутия, винаги ме пита за име и парола: ... и въпреки, че му давам правилните(то оставаше и да ги греша) той продължава да упорства и да ми показва този прозорец Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 tedy няма спор за качествата които изреждаш, ама е голяма порта ОЕ-то. Затова и масово се ползват 3-th party браузъри и мейл клиенти. Що се отнася до проблема - в сървара е. Сигурно ще го оправят скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Що се отнася до проблема - в сървара е. Сигурно ще го оправят скоро съжалявам, че не съм уточнил много добре ... значи съм направил два account-a. и в двата има пощенски кутии, които са на yahoo. едната обаче е @yahoo.fr, а другата - @yahoo.com ..... предполагам, че не в това е проблема, но едната ми пощенска кутия ми дава отказ, като съобщава, че паролата ми не е приета .... а при другата всичко е tip-top! едва ли е от сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 съжалявам, че не съм уточнил много добре ....... а при другата всичко е tip-top! едва ли е от сървъра <{POST_SNAPBACK}> Едва ли има разлика между 217.12.3.11 и 216.109.112.135. Ама щом казваш, нека са на един сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Stava vapros za Outlook Express 6.00.2800.1123 i Windows XP.Ot izvesno vreme imam takav problem na edno PC i to se e sluchilo sled kato e bil pusnat niakakav softuer za pochistvane na registry-to. Neznam obache kakav kluch e iztrit i sega Outlook-a se startira v prodalzenie na okolo 1-2 min . Inache kato se startira si raboti OK, no e mnogo dosadno da go chakash tolkova vreme . Zarovih se vav net-a i otkrih samo che nemalko hora se oplakvat ot sashtoto neshto, samo deto reshenie ne otkrih . Ako niakoi se e sbluskval s takova neshto i e nameril reshenie, neka da go spodeli. Imaite predvid, che v sluchaia premahvaneto (ili neizpolzvaneto) na vaprosnata "genialna" programa e nevazmozno. <{POST_SNAPBACK}> на мен ми се оправи само или просто някоя програма е изчистила каквото трябва....незнам..направих го при пускането да отива направо в инбокс и не чакам да зарежда и началната страница на outlook express Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.