sMARTBomber Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Струва си монитора и то много си струва, но да си изгубиш гаранцията не си струва ама хич. Е що бе Dreamer, аз точно този модел си го взех преди 2 седмици - 0 dead pxls и ще си го нося другия месец към БГ. Мисля че не чак толкова голям дерт гаранцията, като се има в предвид че в БГ е някъде към 370 евро без ДДС. (може и малко да е паднал не знам) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Какво ви е мнението за този ТУК Просто няма по-добър 17" монитор на БГ пазара от този, ако можеш да си го позволиш - взимай го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 (edited) Просто няма по-добър 17" монитор на БГ пазара от този, ако можеш да си го позволиш - взимай го И какъв е довода ти, за да напишеш поста? На мен ми изглежда най-обикновен монитор и не е особено скъп даже...и дори е с обикновена ТН матрица. Май си се объркал нещо...щото определено това не е най-добрия монитор дори в класа си, да не говорим на българския пазар изобщо. Сигурно имаш такъв или работиш във фирма, вносител на НЕК, и естествено е най-добрия....не съмо на БГ пазара, ами най-добрия изобщо правен някога... Edited July 3, 2006 by harmonika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Прочетох почти цялата тема и установих, че почти всички имат собствено мнение по въпроса... Ето защо ще попитам направо с риск да бъда изяден... Препоръчайте ми монитор около 400 лв. без ДДС... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 BENQ 17'' 360лв. мисля че има в ерата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 (edited) предложете монитор 17' между 400-450 лв. ... с ддс аз си мисля, че 740N ще е добър избор за 400 лв. с ддс Edited August 2, 2006 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 (edited) Да се похваля - успях да си взема LCD Philips 19" TFT, 190S7FS, Silver 8ms 500:1 250cd/m2 TCO03 за <400 лева - преоръчвам го на всички запътили се към качествено нещо на ниска цена. Edited August 2, 2006 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 предложете монитор 17' между 400-450 лв. ... с ддс аз си мисля, че 740N ще е добър избор за 400 лв. с ддс Имам 913N който за мен е направо същия - може и да има некви разлики с 940 ама незнам трябва да се чете всичко наред. Та Монитора за класа си и цената е добър с една забележка че вертикалния ъгъл е по-малък от това което пише за него. Това 160 градуса много ме съмнява. Затова опитай с Филипса койот имат сходен модел за тази цена - там и ъгъла го дават 170/170. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Имам 913N който за мен е направо същия - може и да има некви разлики с 940 ама незнам трябва да се чете всичко наред.Та Монитора за класа си и цената е добър с една забележка че вертикалния ъгъл е по-малък от това което пише за него. Това 160 градуса много ме съмнява. Затова опитай с Филипса койот имат сходен модел за тази цена - там и ъгъла го дават 170/170. да, аз съм с 920N и наистина вертикалния ъгъл просто не виждам как може да е толкова иначе когато си избирах моя гледах и едни филипси в този ценови диапазон - просто картината на самсунга повече ми гиваше. някак си бялото си беше "бяло" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Каква е разликата между ТФТ и Плазмения монитор ? Кой е по - добър и коя марка предлагате ? Благодаря Ви . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Каква е разликата между ТФТ и Плазмения монитор ? Кой е по - добър и коя марка предлагате ?Благодаря Ви . http://www.evrocom.info/invision/index.php...opic=43353&st=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Искам да ми препоръчате хубаво 19' мониторче. Ако има и тв-тунер ще е още по-добре . Средства около 1100-1200лв Давайте предложения. Благодаря предварително ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 (edited) Искам да ми препоръчате хубаво 19' мониторче. Ако има и тв-тунер ще е още по-добре . Средства около 1100-1200лв Давайте предложения. Благодаря предварително ! Не знам дали е от най-хубавите, но Samsung SyncMaster 910MP мисля, че ще свърши работа. 19'' + TV tuner (картината била добра) и опции за бързо превключване от PC на TV, както и picture-in-picture (в част от екрана да се гледа телевизия). Също като гледам върви и с дистанционно. Яркост 300 cd/m2, контрастност 700:1, скорост на превключване на пикселите 8 ms, макс. честота на опресняване 75 Hz. Това струва 549 лв. без ДДС. Информацията е от едно юнско списание. Edited August 13, 2006 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Трябва ми 19" монитор, по-възможност до 500 лева, който да е добър за дизайн - трябва ми качество на цветовете, не ми е толкова важно гледането на филми и игри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Трябва ми 19" монитор, по-възможност до 500 лева, който да е добър за дизайн - трябва ми качество на цветовете, не ми е толкова важно гледането на филми и игри. За качество и реалност на цветовете ти трябва PVA матрица, а подобна е невъзможно да намериш за 500лв., да не говорим за 19". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexx Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 (edited) Здрасти на всички харесах си тези сва монитора кой от тях е по-добрият. http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09018829 http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09019509 10х предварително Edited August 24, 2006 by lexx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvarco Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Търся да си купя монитор за около 340-400 лв.Нищо не ми говорят всичките тези цифри по етикетите в магазините и се надявам Вие да ми помотнети.За момента съм се спрял на : 1.Samsung 720N 2. Монитор 17" NEC 73V LCD http://vali.bg/?leftmenu=/group_tree.php&a...cle_content.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 В ера за 420лв Самсунг 920N не си заслужава за 20-30лв 17ка вместо 19-ка лично според мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 (edited) един приятел е решил да си взима лцд монитор и е готов да отдели около 500лв. държи да е филипс, та ако може да ми препоръчате някой друг модел а да, и да е 19 инча Edited September 10, 2006 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 един приятел е решил да си взима лцд монитор и е готов да отдели около 500лв. държи да е филипс, та ако може да ми препоръчате някой друг модел а да, и да е 19 инча Този тук! Dreamer ,какво ще кажеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Този тук!Dreamer ,какво ще кажеш? Ако съдя по моя Philips (190S5FS по-стария модел) монитора трябва да е добре. Нямам някакви сериозни оплаквания. Не съм забелязал да има петна на подсветката, но ми е малко трудно да настроя монитора хем да дава що годе нормални цветове хем да не свети прекалено много - това важи и за черното, което не е на особено високо ниво. Надявам се, че поне черното ще са го пооправили малко, но като гледам контраста си е все 500:1, което малко за 19" монитор. Монитора можеш да го вземеш от jarcomputers на... Philips 19" TFT, 190S7FS, Silver 8ms 500:1 250cd/m2 TCO03 451.66 лв но не знам като ти го доставят ако има изгорял пиксел дали можеш да го откажеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 А какво ще кажете за PHILIPS 190X6FB, за тези пари дали е най-доброто решение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Имам въпрос относно мойто LCD Sony... Нормално ли е иконите да ми седят като релефни .. в смисъл..например пускам си филм.. и те се виждат .. сеедно са изпъкнали .. и също и тоол-бара на Интернет Експлорера?Как се оправя..или ако .. кво трябва да направя? Писах и в друга тема.. ама там никъв отговор ..пък и тя била за ТВ-та... Та кажете моля.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Препоръчайте 19 инчов монитор, с който да нямам проблеми със замазване при тежки игри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Млако извън темата Абе хора как ги чистите тия TFT монитори Моят днес 5 пъти го минах с леко влажен парцал и седи на гадни петна и ме дразнят страшно много на черен фон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts