Jump to content
BulForum.com

iskam nov telefon, no kakuv da bude.... ?!

Recommended Posts

ima li nqkva programa ili nastroika koqto az neznam pozvolqva6ta mi da snimam video nad 11 sec ?

na k750-to usven v malkiq razmer v koito sa 15-16 ? :wacko:

Аз имах К700 и при него беше същото, но от настройките се оправя -> като пусниш да снимаш клип даваш ОЩЕ и от там и ма продължителност-> ограничена/неограничена избираш и си готов. Мисля че и на К750 е така, но сам 100% обеден че може да се оправи

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
Аз имах К700 и при него беше същото, но от настройките се оправя -> като пусниш да снимаш клип даваш ОЩЕ и от там и ма продължителност-> ограничена/неограничена избираш и си готов. Мисля че и на К750 е така, но сам 100% обеден че може да се оправи

и на К500 е така

imam 2 vaprosa otnosno K750i-to

moje li da se uveli4i signala na alarmata 4e sutrin kato stavam sviri mnogo slabo i ima opasnost nqkoi pat da ne go 4uq

su6to taka mi napravi vpe4atlenie 4e kato slu6am mp3-ki te sa po-tihi , daje dosta po-tihi ot kolkoto kogato nqkoi mi zvani imate li nqkva ideq zakvo e taka :confused

Когато си взех телефона преди 7-8 месеца имах същия проблем. И след някое от многото сменяния на firmware този проблем изчезна. Даже , ако не се лъжа още с 2-я който излезе май се оправи. Някаде по-горе ти бях писал май , да си смениш firmware с актуален , поправките и подобренията са безброй много , няма да сбъркаш ... а и не е страшно :punk

imam 2 vaprosa otnosno K750i-to

moje li da se uveli4i signala na alarmata 4e sutrin kato stavam sviri mnogo slabo i ima opasnost nqkoi pat da ne go 4uq

su6to taka mi napravi vpe4atlenie 4e kato slu6am mp3-ki te sa po-tihi , daje dosta po-tihi ot kolkoto kogato nqkoi mi zvani imate li nqkva ideq zakvo e taka :confused

Знчи мп3ките и на моя са много по-силни когато някой звъни от обикновено слушане.

А за алармата пробвай някакви настройки защотот аз моя го чувам чак през 2 стай(алармата е силна колкото обажданията-даже май повече)

По принцип както си настроиш нивото на звънене така звучат и вси4ки останали :) При мен даже в 3-та стая го чувам :ghost И за пореден път да те убедя , ще постна част от нещата които се оправят от новите firmware :)

R1N035

- Released on SEUS for the K750 on 12/9/05.

- Increased MP3 volume.

R1AA008

- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05.

- External speaker sound level increased

- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)

- Reduction of noise when playing low volume MP3s

и от последния излезъл преди седмица

R1BC002

- Released on SEUS for the K750 on 9/3/06.

- Slight increase in speaker and headphone volume.

abbatt ,bate 6te sum ti mnogo blagodaren ako mi obqsni6 kak da si update-na firmware-a na telefona na4i imam kabel ama neznam kvo da prava ot kade da go iztegla kak da go sloja i taka natatak i su6to koi spored vas e nai-dobriq da mi obqsnite kak da si go smena i dali izob6to moga da go naprava sam :wacko:

Сваляш ТОВА и инсталваш и го стартираш !!! След това следваш инструкциите с картинки :)

Елементарно е :) Не можеш да избираш кой да слагаш .... просто винаги инсталваш , актуалния за момента. Вече флашнах 3 телефона , включително и моя , няма фалове ... просто се иска търпение и да следиш стъпките :)

Флашването продължава в рамките на 15-20 минути :) Правя го винаги вечер , според мен е по-малка вероятността да ми спре нета , не че ми е спирал някога ... ама параноята е голяма работа , дори е да се сгомняса нещо има ресторе режим , които поправя точно такива фалове ... успех , после пиши какво се е получило :punk

dobre de ami v data.bg pi6e 4e se pravi po razli4en na4in s nqkvi drugi glupusti i programi :confused

a sega kato si sloja nqkuv nov software 6te se premaxne li zabavqneto na snimkite pri snimane i 6te moga li da si slu6am mp3kite primerno s silata s koqto sa kogato nqkoi mi zvani ?!

trqbva li da imam aktiviran internet na telefona ?!

Не знам какви щуротии си чел в дата-та , аз чета ТУКА , хората са изписали 370 страници посветени само на флашването и новостите в новите firmware. С последния от март , няма грам забавяне като разглеждаш снимки , и редовно хората които са покрай мен подскачат като ми звани телефона ... стряскат се от силата на званене :) Трябва ти само нет на компютъра да имаш :)

dobre zna4i instaliram tva det si mi go dal puskam go , sled tova mi pokazva da si izbera ezik , izbiram balgarski , sled tova me pita dali sum saglasen s usloviqta natiskam saglasen sled tova me pita koi vid vruzka iskam dimek kuv e vxoda ot doly natiskam i nego pokazva mi se edin prozorec v koito mi pi6e 5 stupki

1va izkliu4ete telefona

2ra maxnete sim kartata

3ta slojete bateriqta

4ta zadrujte C

5ta vkliu4ete usb conectora

e prava vs4iko i sled kato go naprava ne stava absoluno ni6to na telefona mi izpisva "insert the SIM" i absolutno ni6to drugo ne stava nqkakvi driveri li trqbva da instaliram na kompiutara poneje do sega ne sam instaliral ni6to za Sony-to polzva bluetooth i ne sum instalirval nikvi raboti ot disca za da prefurlqm s kabela

kakvo da prava :wir :wacko: :blink: :confused

След като натиснеш С и го задаржаш , вкарваш през това време УСБ кабела и телефона се включва след 3-4 секунди и пускаш С бутона. След това ти намира нов хардуер , дай му автомат да търси и ще ти намери някъде в C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\**** драйвер който е специален за флашването на телефона , след като се инсталне UPDATE продължава автоматично и следваш картинките. Може би не задържаш достатъчно С бутона и избързваш някаде по процедурата :) Сега нарочно го пробвах наново за да видя дали не те лъжа нещо ... точно така е в момента в който вкарам УСБ кабела продължавам да държа бутона и след 3-4 секунди ми изписва стъпка 6 - ПУСНИ ВЕЧЕ БУТОН "С" и след това има СТАРТ. При мен става толкова бързо защото съм инсталнал вече драйверите за FLASH-ване , но последния път бях преинсталирал и ги нямаше и след известно ровене ги намери и тогава ми изкара стъпка 6 :)

• 2 weeks later...

Извинете че не пиша тоцхно за посочените телефони но все пак да се искажа и аз имам едно приятелче и има сони ериксон k800i Внос му е непомня колко беше разкодирването тоя телефон е супер супер камера супер звук батерията му държи доволно има си и доволно памет а насичкото отгоре има и слот за карта ето и малко повече инфо.

http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1022

Извинете че не пиша тоцхно за посочените телефони но все пак да се искажа и аз имам едно приятелче и има сони ериксон k800i Внос му е непомня колко беше разкодирването тоя телефон е супер супер камера супер звук батерията му държи доволно има си и доволно памет а насичкото отгоре има и слот за карта ето и малко повече инфо.

http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1022

Тоя тел още не е в производство или поне в разпространение. Ако изобщо го има, то трябва да е някаква тестова версия и няма право ако не бачка за СЕ. Тоест, малко ми е съмнително това, което казваш.

Абе май е пуснат в производство..ама малко ме съмнява да го има..и да е разкодирам отделно... :huh:

Абе пак почнаха с измишльотините. :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...