Jump to content
BulForum.com

iskam nov telefon, no kakuv da bude.... ?!

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
То и т610 не е бил 1000лв ама караи... :D

да бе в на4алото в M-tel сам 100% сигурен 4е бе6е 800лв (говоря преди доста време,когато няма6е доста цветни телефони)

2-3 години вече са си доста време. То и сега ако излезе камерафон 3 Мп ще бъде сигурно 1500 лева независимо от марката, ама след 2-3 години вероятно ще струва 400-500.

Не разбирам защо се стигна до тази глупава тема.

2-3 години вече са си доста време. То и сега ако излезе камерафон 3 Мп ще бъде сигурно 1500 лева независимо от марката, ама след 2-3 години вероятно ще струва 400-500.

Ще видим много скоро, когато Nokia пуснат в продажба N80. Очаква се да бъде около 500 евро, но в България сигурно ще е над 1500 лв. :(

nokia-n80-00.jpg

да бе в на4алото в M-tel сам 100% сигурен 4е бе6е 800лв (говоря преди доста време,когато няма6е доста цветни телефони)

edno vreme kato imax SL42 SIEMENS go kupix za okolo 400lv ot magazin

a v mtel be6e 750 :P

ina4e da zeh si telefon k750i

no tuka iznikna edna obqva za 8800 i sigurno 6te dam k750to na sestra mi

ako pi4a si korigira cenata ;)

Честито на теб и на zlobil също(малко със закъснение)!Ами МП3-ките си ги сваляш от музикалните сайтове и после си ги качваш на телефона с кабела и си готов.Утре ще постна сайтове,за картинки,теми и т.н...че нещо ми се спи сега :zzz

• 1 month later...
ima li nqkva programa ili nastroika koqto az neznam pozvolqva6ta mi da snimam video nad 11 sec ?

na k750-to usven v malkiq razmer v koito sa 15-16 ? :wacko:

Незнам,ама аз мога да снимам видео,докато ми свърши паметта!

Какъв ти трябва? Гъзария? Мега-гъзария? Ултра гъзария? 2Mpix? Smartphone?

Кой е определящият фактор - издръжлива батерия, памет..?

@zlobil , голяма е вероятността да си с по-стара версия на firmware-a. UPDATE-ни си телефона и мисля , че няма да имаш проблем. Такмо и преди 2 дена излезе нова версия. Аз също снимам докато ми се напални картата , на мах качество :)

Ауе глупости....

Аз като си взех моя к700 и първоначално можех да правя само 8 сек,но един приятел ми направи една настойка с която се снима до кра яна паметта.ЛЕсно се намира.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...