Jump to content
BulForum.com

iskam nov telefon, no kakuv da bude.... ?!

Recommended Posts

Какъв модел си имал? Аз съм с е300, баща ми също има самсунг, и 2та модела не са правили проблеми!

Ами бих ти казал че си извадил голям късмет.Ще ти дам няколко примера само за дефекти по Самсунг.На мойта приятелка Е800 му изпраска камерата,на един бивш съученук му изпраска пистите за зареждане на батерията вътре в телефона на Е700.Една колежка на сестра ми хвърли Е710 с изгорял дисплей и т.н. За капак на сичко на мен ми е скапа софтуера на Ц100 коети май си е фабричен дефект на самия модел защото още няколко човека ми се похвалиха със същото.Така че аз никога повече Самсунг не зимам който иска да рискува да си купува.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
@zlobil, в крайна сметка какво избра?

mi v4era gi gledax i dvata i k750i pove4e mi haresa sigurno nego 6te zema tiq dni

4akam vseki moment edno mom4e da mi zvanne ot germaniq dali 6te mi donese nokia n91 i ako do kraq na sedmicata ne mi q prati 6te zema k750 :D

da siguren sam toi ima takuv neznam ot kade go e dokopal :)

Браво бе. А аз се чудя защо N91 се бави толкова. Кажи на твоя приятел да върне прототипа в Нокиа. :lol:

Браво бе. А аз се чудя защо N91 се бави толкова. Кажи на твоя приятел да върне прототипа в Нокиа. :lol:

kva mi e faidata spored tebe da te laja ?

http://mobilebulgaria.com/obiavi/index.php...5&obiavi_type=1

i tuka su6to ima takiva za prodat i te li sa otkradnali prototipa ?

kva mi e faidata spored tebe da te laja ?

http://mobilebulgaria.com/obiavi/index.php...5&obiavi_type=1

i tuka su6to ima takiva za prodat i te li sa otkradnali prototipa ?

Това все пак са обяви. Всеки може да напише обява и да я пусне. Източника, на който се доверявам е официалният сайт на Nokia, а там N91 е със статус Coming Soon.

ne weeeeee 6te se precaka6 az imah k750 palen ta6ak sq navivam na6te za w800 a i ti go davat s memory card 512 zemai w800 ot 2be i sas slu6alki :P

w800 това е истината. Такъв телефон не бях виждал. Невероятен е! Препоръчвам го на всеки който е готов да даде 800лв ( и отгоре) за телефон

За трети път да попитам, щото голословниците сякаш никнат от земята :) С какво е по-добър w800i от k750i, освен с дизайна(за някой), който си е лично предпочитание?

И аз мога да кажа, че K500i е най-добрия SE, но без да се обоснова, ще прозвуча като 2рокласник, затова моля някой от феновете на w800i да ми отговори на въпросчето :)

Аз съм за в800 и сега ще се обоснова защо...

В момента съм с к700 и слушам постоянно музика с него и виждам как му пада батерията...не съм сигурен но разликата с батерията на к750 няма да е много голяма а функцията на в800 да се слушат мп3-ки без функциите на телефона пестят много батерията.Плюс тва звукът му е по-добър(така се води)...

И лично ако ще си взимам нов телефон ще е го ползвам отново за мп3-ки предимно.Затова се водя по този критерий.

Ето ТУК може да се видят разликите между 2-та телефона , просто да се избере W800 и ще излезнат. Просто основната разлика е ,че може в изключено състояние да свири мп3-та W800. Всичко останало е еднакво , софтуер , чаркалаци ... просто това са 2 еднакви телефона , като единия е насочен повече за мп3 с голямата си карта. Аз имам к750 и за нищо на света не мога да го заменя за този оранжев MP3 Player - наречен w800 :) А и да не забравя , звукът и на 2-та е на 100% еднакъв , сравнявал съм ги !!! Доста , често като пътувам слушам мп3-та с телефона и не съм забелязал да ми пада драстично батерията , като на най-голямото недоразумение на SE К700 :punk

Само един въпрос, някой да не би да си спира телефона? Само аз ли съм този ненормалник, който за нищо на света не би си спрял телефона, за да не му хаби батерията слушането на музика. Телефоните са 100% еднакви, дори в списание Телефон, откъдето бях дал инфо за 10те топ модела в различните категории за 2005 година, пишеше че K750i W800i могат да се сметнат за двукратни победители, тъй като единия е най-добър камерафон, другия най-добър музикален телефон. Е, аз лично не смятам, че екипа на списанието си прави изводите ей така от нищото. Също така държа да отбележа, че макар и да не съм възрастен човек, черно-сивия дизайн повече ме кефи, както и капачето на камерата. Много по-стилен е черносив телефон, отколкото оранжевобял.

Бтв и мен преди много ме кефеше по снимките, но когато го видях на живо забелязах, че разликата е много сериозна. Той не е сивооранжев. Той е бялочервен :) Оранжевото супер сериозни бие към червено, а бялото е като мръсно бяло.

Бтв само искам да упомена допълнително, че не казвам това, защото имам K750i, а защото имах възможността да избирам между двата телефона и щом дори от Мтел ми казаха, че нямат разлика 2та телефона и могат да ми дадат на същите пари w800i както и k750i, сметнах, че мога да си избера в зависимост от дизайна.

И може би от няква тъпа гордост или не знам и аз ми е интересно, защо толкова монго народ казват, че K750i не струва спрямо w800i, като за мен единствената разлика е софтуера и дизайна(като софта може да се сменя доколкото разбрах).

П.П.: Първите дни ми се струваше, че батерията мнго бързо пада, но след сериозен тест, установих, че ако само слушам музика и нищо друго не правя(говоря за мп3ки през слушаките, а не за Радио, нито пък за високоговорителя) грубо за 2 часа ми пада около 10-15% от батерията. Също така държа да отбележа, че батерията пада неравномерно. Т.е. в началото пада монго бързо до 80% после обаче държи доста повече. Това са моите наблюдения.

Поздрави.

Ok KnoppiX i abatt doom...може да сте прави.Но аз съм трърда глава и не си променям мнението.Нито един от двата телефона не съм виждал наживо или тествал.Ако ми предоставите тая възможност мога и да си променя мнението но за сега.....не мисля

Иди във някое магазинче за телефони или най-най-лесно беше допреди 2 седмички отиваш в Билата, точно до изхода има някви масички с телефони. Можеш да ги огледаш, а ако си поискаш естествено ще ти ги дадата да ги поразгледаш. Поне на мен ми дадоха и двата, та от тогава съм доста скептично настроен към този, мръснобялочервеникавооранжев телефон :)

И w550i е на тоя хал, по списанията драскат оранжев. Идете го вижте, аз ли съм далтонист или тва си бие почти на червено :/

аз съм за w810.За сажаление аз не сам от хората които 6а дадат 700lv за телефон ,забелязал съм 4е вси4ки телефони освен nokia им падат цените с доста барза скорост .Давам пример motorola v3 цената преди една година бе6е 1000лв а сега 350 . SE t610 преди две-три години бе6е са6то 1000лв а сега е 100 -150. преди един месец си купувах нож телефон ж едно магазин4е и една жена продаде nokia 3310 за 70 лв

Ха-Ха:

"...много бързо пада цената, преди 2-3 години беше... а сега..."

На всички им падат цените рано или късно, най-бързо падат на Siemens и другите, различни от Nokia, Samsung, SE ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...