Jump to content
BulForum.com

iskam nov telefon, no kakuv da bude.... ?!

Recommended Posts

@lucky ne izneverqvam na nokia 6tqha da mi nosqt n91 ama ne6to rabotata se precaka a tiq tuka v balgariq ne me kefat si4kite sa super darveni

ina4e i na men mi se iska da zema w810 ama v momenta sam taka da se kaje bez telefon i ne moga da 4akam 2 meseca dokato toq doide v balgariq i zatva 6te zema nqkoi ot dvata utre 6te ida v vegata i 6te gi razgledam i dvata v racete si i koito mi dopada pove4e nego 6te vzema

da ne otvarqm nova tema samsung D500 ima li karta za pamet 4e sestra mi iska takuv i kolko MB ima vgradena ?

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

RAP`BOY В900 струва 1200-1300 лВ.Има по-добра резолюция на дисплея,но в същото време е и по-голям,така че пак същото качество ще вади като в800 И к750и.Има вградена 470МБ,тва е много хубаво,но в комплеката май има карта 512 или 1Гб(не съм сигурен)Така....60 песни ти са горе-долу 360МБ,ти какво ще го напълниш с около 120-150 песни ли,само ще сбъгясва от толкова информация.Аз на моя имам около 30 песни и като някоя не ми харесва я трия и си качвам нови и си ги слушкам :music .100 песни да не би да можеш да ги слушаш всичките!?!?!?Няма никъв смисъл.От много информация само ще натоварваш телефона и почва да се бави!

А и още една важна подробност освен цената му,че се плъзга!!!

KnoppiX мен ми бяха предложи ли да ми сложат софт. на В800,ама аз тогава не обърнах много внимание.Утре мисля да ида да питам в някой магазин,ако ми сложат софт на В800 какво ще стане и ще пиша.

RAP`BOY В900 струва 1200-1300 лВ.Има по-добра резолюция на дисплея,но в същото време е и по-голям,така че пак същото качество ще вади като в800 И к750и.Има вградена 470МБ,тва е много хубаво,но в комплеката май има карта 512 или 1Гб(не съм сигурен)Така....60 песни ти са горе-долу 360МБ,ти какво ще го напълниш с около 120-150 песни ли,само ще сбъгясва от толкова информация.Аз на моя имам около 30 песни и като някоя не ми харесва я трия и си качвам нови и си ги слушкам :music .100 песни да не би да можеш да ги слушаш всичките!?!?!?Няма никъв смисъл.От много информация само ще натоварваш телефона и почва да се бави!

А и още една важна подробност освен цената му,че се плъзга!!!

KnoppiX мен ми бяха предложи ли да ми сложат софт. на В800,ама аз тогава не обърнах много внимание.Утре мисля да ида да питам в някой магазин,ако ми сложат софт на В800 какво ще стане.

Ще се радвам да споделиш после как е и дали си заслужава :) А иначе тук не е много темата, но не ми се отваря нова та да попитам. Има ли някой магазин, откъдето да си оставя тая 64мб карта и да доплатя за да речем 256 или 512? И да не е с космически цени.

@lucky ne izneverqvam na nokia 6tqha da mi nosqt n91 ama ne6to rabotata se precaka a tiq tuka v balgariq ne me kefat si4kite sa super darveni

ina4e i na men mi se iska da zema w810 ama v momenta sam taka da se kaje bez telefon i ne moga da 4akam 2 meseca dokato toq doide v balgariq i zatva 6te zema nqkoi ot dvata utre 6te ida v vegata i 6te gi razgledam i dvata v racete si i koito mi dopada pove4e nego 6te vzema

da ne otvarqm nova tema samsung D500 ima li karta za pamet 4e sestra mi iska takuv i kolko MB ima vgradena ?

Samsung D500 слот за карта няма, но пък има 96 МБ споделена памет, която си е напълно достатъчна според мен:)

На мен ми се ще да си сменя Мото Е398 и разглеждах какви ли не телефони.. и сега последно съм се спрял на SE К608. Идентичен е като функции и хардуер с К750 и W800, но има една камера повече(3G) и е без слот за допълнителна памет.. но пък на мен 32 мегабайта са ми предостатъчни за мелодии, картинки и т.н. Ако искам да си слушам любимите песни бих си купил плеър

warp 32 МБ са много,много малко!Трябват ти поне 100.Един мой приятел има К700и и вика:аз ще му пробия едно отворче да му сложа и аз карта. :D Камерата на К608 е 1.3МП=>снимките ще ти излизат най-малко по 200-350кб.Като сложиш картинки,видеота и 1-2 МП3-ки ти е пълен.И ще трябва да триеш,за да качваш нови неща и т.н и е кофти общо взето.32 МБ са малко за телефон с такава камера.А за 3G,то тва го няма още в България и няма да дойде скоро.Пък и ще струва много,така че тва не е кой знае какво!!!Например един ММС ти струва 60ст(едно изображение)За да се виждате,ако скоростта е 10кадъра в минута ти са 6лв. и няма да е хубаво качеството.Предполагам,че ще го направят по-евтино,ама пак ще е скъпичко!

Абе аз в момента съм с 70 МБ и се чудя с какво да ги напълна:) Вярно, че К608 е мегапиксел, но едва ли ще снимам с максимална резолюция. За хубави снимки си имам прекрасно фото, дето си го мъкна навсякъде:)

Омръзна ми Моторолата и ми се ще нещо ново да си взема, а пък за 350-70 лева тва ми се струва много добър избор. Бях си харесал Panasonic VS3 първо, обаче онзи ден го гледах на живо и не ми хареса - като няква "мушама" беше :D . След това се спрях на Sagem MyX-8, обаче го няма никъде! Обиколих целия град. Намерих и още един много готин(на вид) Sagem Myx-6-2 или нещо такова. Има си абсолютно всичко, обаче като прочетох ревю се отказах - прекалено много софтуерни дефекти има..

Та така:) За Нокия и Самсунг неща и да чуя.

Абе хора за кво ви е тая камера :confused Толкова ли качестевени снимки стават а :confused Пък GSM-te не са направени о6те за Снимки.Говора за качествни :excl:

Абе хора за кво ви е тая камера :confused Толкова ли качестевени снимки стават а :confused Пък GSM-te не са направени о6те за Снимки.Говора за качествни :excl:

s 2mpx kamera stavat snosni snimki vervai mi a i ne e zadaljitelno da go polzva6 za fotoaparat no prosto primerno ponqkoga nqma da si nosa aparat4eto s mene i 6te 6trakna moment koito iskam da zapomna s gsm4eto si.....

Ами брат ми имаше Самсунг Де 500, ползва го няма и месец и го шитна - не му харесвал дизайна, а и нещо стържеше при слайд. След това си взе Рейзъра.

Имам и една позната в курса, която е много доволна..

Ето ти едно ревю Samsung D500 review: Groundbreaking

Ето още едно Review GSM phone Samsung SGH-D500

@zlobil защо не си купиш Д600? нали се чудеше за в800, той е по-скъп! Д600 в сравнение с Д500 има доста плюсове - 2мп камера, слот, връзка с ТВ! Изобщо вече според мен не си струва Д500 след като можеш да дадеш 100лв повече за нещо с класи отгоре!

v momenta sestra mi ima E630 i e absolutno sa6tiq na van6en vid kato D600 demek darvo :D

Да бе, нали, и аз така си помислих. Еднакви !

samsung-d600-00.jpg

sse630_00.jpg

Аз пък доста повече харесвам Д600 дървото, ти виждал ли си го на живо? Пък и ме интересуват спецификациите http://gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=932&idPhone1=1103 , не само дизайна. А ти си си харесал това:

sad500_01.jpg

D600 като екстри е супер(на мен дизайна не ми харесва),но дали е здрав.ДА не би да е кат моторолата от пърявото изпускане и да се прее*е.Щот тва е също много важно.

KnoppiX отивам в новия търговски център(на центъра) на втория етаж,в магазина ФонБокс(аз от същата фирма си взех моя,ама от магазин на бул.Руски),та питам аз,дали може да се сложи софт. на К750и от В800 и ония ма гледа учудено и аз го гледам и изведнъж ми вика че може да ми се изпържи телефона :tongue :bgrin: :blink: :huh: Те тея бяха някви noob-ве :P ,та аз си помислих,че ония не разбират и обиколих още няколко магазинчета и онея в тях пак ме гледат едно учудено :huh: :confused :blink: и ми говорят някви глупости.Утре ще ида в М-тел и ще ги питам,те би трябвало да знаят!А и ония ми каза,че нямало да има някакви съществени разлики,но пак ще поразпитам и ще пиша!

Ми аз ще ти кажа за Самсунг.Ми не не са издражливи и дават дефекти.До сега съм видял много хора да си ги хвърлят включително и аз имах дефект на моя.Аз ше ти кажа не си зимай такова животно.Някой могат да ме опрекнат за това ми мнение но за мен са чупливи.Се пак парите са си твои.

НА един е730 като му почнеш картинките от начало се ресва...

А аз бях чел някъде че можело да се сложи софт на к750 излзиа ти иконката на валкман сичко си бачака перфектно.

Ама трябва да намериш някой истиснки разбирач а не некъв нууб( да ти изпържи телефона :D )

Ето от ТУК може да се прочете как става , елементарно е :) Просто трябва да си купиш кредит от Davinci TEAM , който доколкото знам не е изобщо скъп. Аз имам К750i и мисля , че това е малко излишно да си го флашвам на 800 ... само и само заради един MP3 Player. Въпрос на вкус , луд народ колкото искаш :punk

Ето и цените :

# 1 log account: 10.00 euros

# 2 log account: 19.00 euros

# 5 log account: 40.00 euros

#10 log account: 65.00 euros

К750 нали си плейва МП3 за ко да се флашва не разбирам? :blink: Или на В800 е по-добър плеъра ко точно?

Ми аз ще ти кажа за Самсунг.Ми не не са издражливи и дават дефекти.До сега съм видял много хора да си ги хвърлят включително и аз имах дефект на моя.Аз ше ти кажа не си зимай такова животно.Някой могат да ме опрекнат за това ми мнение но за мен са чупливи.Се пак парите са си твои.

Какъв модел си имал? Аз съм с е300, баща ми също има самсунг, и 2та модела не са правили проблеми!

К750 нали си плейва МП3 за ко да се флашва не разбирам? :blink: Или на В800 е по-добър плеъра ко точно?

Води се по-добър, доколкото видях от пръв(и последен) поглед показва, колко минутки остават и колко са изминали от песента :) А на к750и показва само колко са изминали.

Освен това е абсолютно сигурно, че е поне в някаква степен е по-добър плеера(не само в тази, която аз казах по-горе) тъй като това се води най-добрия музикален телефон на годината, и е серията Walkman. Ще видим :)

@t_tunchev, 10х за инфото и като има нещо ново свиркай, подбренията са важни макар и в минимална степен :)

Аз наистина се замислих сериозно, и все пак никой не каза с какво е толкова по-добър w800i, че да го предпочете човек пред k750i, който е същия, но пък дизайна повече ме кефи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...