Jump to content
BulForum.com

iskam nov telefon, no kakuv da bude.... ?!

Recommended Posts

re6il sum da si zemam telefon no poneje ne moga da si haresam nikva nokia re6ix da si zema nqkuv sony ericsson ta misulta mi e koi ot 3te da izbera w810 e model 2006godina i zasega ne vqrvam da go ima po magazinite no vse pak moje bi 6te se nameri ot nqkade a dori i da ne se nameri pak se 4uda koi da izbera k750i ili w800.... ? ako nqkoi me svetne za predimstvata na ediniq pred drugiq 6te sam mu bezkraino blagodaren .... k750i mi haresva zaradi 4erniq cvqt nqkak si po-stilen e no puk w800 e parviq walkman telefon ama malko me drazni puk s toq orajev cvqt... w810 nai mi haresva na van6en vid ama kakto kazah edva li go ima v bg....ta o4akvam va6ite mneniq

k750i

w800

w810

Паметите - цени от аргус:

256MB Memory Stick Pro DUO Sandisk: 39$

256MB Memory Stick Pro DUO Sony: 45$

256MB SD Kingston: 22$

256MB SD PQI: 24$

1GB SD Kingston/PQI: 59$

1GB Memstick Pro duo Sandisk: 82$

1GB Memstick Pro duo Sony: 89$

Малко са паднали mem stick-ите, но пак са си скъпички.

cenite dali sa aktualni v momenta 6toto ako zema nqkoi ot SE-tata smqtam da mu 6ibna 1 golqma karta

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

в810 директно ще го отпишеш ако не ти се чакат още няколко месеца. Той още по света го няма, как ще си го купиш не знам, имаш ли връзки "високо" в Сони Ериксон?

Според мен в800 е избора. Той определено има всичко от к750 + възможност за работа при изключен тел като мп3 + функционални бутони. Разлика в цените няма, ако си купиш к750 и търсиш 512МБ Мемори Про Дуо цената ще излезе приблизително същата. Все пак това са от най-скъпите карти.

ПС Да не говорим, че повечето хора си избират к750, та с този ще се отличаваш, което според мен е хубаво :)

Надявам се, че съм помогнал. Кажи в крайна сметка какво си избрал.

ta poneje motorlkata mi izdade bagaja a ne moga da si haresam ne6to nokia re6ix da si zema nqkuv sony ericsson...

Здравей!

Според мен има много добри мобилни телефони,които Nokia скоро ще пусне по българската търговска мрежа!Ето виж този модел ми се струва чудесен и с много добри показатели!Аз лично го чакам да се появи на пазара и ще го прилапам :)

В момента ползвам Nokia 7610 и съм много доволен!

За Sony Ericsson - работил съм с K750 и честно казано ми се видя доста малък дисплея му,а W800 е по-добър според мен в едно отношение само - дизайна му на мен лично много ми харесва!

Ще си позволя да ти дам 1 съвет - не си давай парите за какъвто и да е мобилен телефон Sony Ericsson...мисля,че за тези пари,които ще дадеш за K750 или W800 ще си вземеш много по-добър мобилен телефон от марка Nokia...До сега всичките ми телефони са били Ericsson и Sony Ericsson,но мисля че Nokia предлагат по-добри като качество мобилни телефони - стигнах до това заключение след като си взех 7610-ката и така.

Парите са си твои и това какво ще ги правиш си решаваш само ти - успех и дано съм бил полезен ;)

Ако няма да слушаш музика на телефона взимай к750, вече доста месеци го ползвам и съм много доволен. Иначе са почти еднакви, даже на к750 може да се сложи софтуер от в800. И аз харесвам нокиите ама тия където ги вадят напоследък са супер дървета...само 8800 бих си взел, кефи ме :wub:

Ако няма да слушаш музика на телефона взимай к750, вече доста месеци го ползвам и съм много доволен. Иначе са почти еднакви, даже на к750 може да се сложи софтуер от в800. И аз харесвам нокиите ама тия където ги вадят напоследък са супер дървета...само 8800 бих си взел, кефи ме :wub:

Един познат има такъв телефон и иска да го продава. Интересуваш ли се?

По темата - аз съм си харесал W800 от сумати време и в момента го чакам да падне като цена. Нямам намерение да дам 700 лева за телефон който след 3 месеца ще е 400 и аз ще искам да се самоубия някъде. все едно не мога да чакам 3 месеца..

От 8 месеца съм с к750i и съм много доволен. Просто такава батерия досега не съм виждал на новия клас телефони , говоря и за Нокиа :) Нямам никакви софтуерни бъгове или дефекти , може да се дължи на това , че системно си сменям firmware-а с пследния който излиза за него. А и SE мисля , че обръщат голямо внимание на к750 и w800 , защото изкараха доста добри firmware в който почти оправят капризите на всички потребители. Късмет в покупката , никога няма да съжаляваш за парите които ще дадеш :punk

mi neznam po princip 6tqha da mi nosat n91 ot germaniq ama ne6to se obarka rabotata i si ostanah s v3 razr koito sled 1 izpuskane mu se pukna stukloto na predniq display , skapanqcite v germanos ne mi za4etoha garanciqta i taka.... re6ix da si zema nqkuv nov gsm otidox ogledax nokiite no nikoq ne mi fa6ta okoto po 1 vreme po4nax da se zamislqm za n90 no kato vidqx 4e nqma vibraciq totalno go zadraskax , gledax 6630 i taka natatak no izvednaj stignax do izvoda 4e za parite koito 6te dam za nokia 1.3mpx kamera 6te si zema SE s 2.0mpx kamera i dosta pove4e pamet (dopalnitelnata karta na w800) , predi vreme imax edin SE t630 mnogo zdrav se okaza samo joistika mu izplqska i se bqx zarekal da ne zimam pove4e nikoga drugo usven nokia ama v momenta si4kite nokii sa spored men otvratitelni ...... no v posledno vreme si4kite falqt SE i moje bi naistina ve4e sa si opravili bugovete s joisticite .........

ne6to ne moga da se re6a ot edna strana mi haresva k750i zaradi 4erniq cvqt i kapa4eto na kamerata no puk ot druga strana s w800 moga da si go polzvam kato mp3 player ...... :D

neznam tiq dni 6te se opitam da re6a koe to4no da zema :punk

Те са почти еднакви...единственото предимство на в800 че е с 512мб карта(и цената му е по-голяма) и че е обособен за мп3 плейърче.Така че ако имаш парите на в800 и ще го ползваш и като мп3-ка ги зимай.Въпреки че и к750 се ползва като мп3-ка трябва да му търсиш карта ако искаш повече памет...

Абе и двата телефона са много добри,но ако ще ги ползваш интензивно за музика си вземи в800.

ami edva li 6te go polzvam 4ak tolkova kato mp3 player ama vse pak tva e edin + pred k750i

a pri w800 mp3 playera samo pri izklu4eno sastoqnie li raboti ili moje i pri pusnato :confused

a i kato se zamisli6 razlikata mejdu k750i i w800 e okolo 100lv za tezi 100lv pove4e pri w800 polu4avam 512mb karta i mp3 player.... zaslujava si spira me samo oranjeniq cvqt zaradi koito o6te se kolebaq da ne ida da si go zema o6te dneska.... :cry

в800 има функция(поне така мисля) че може да си слушаш мп3-ки и без фунцкии на телефон и с..

В смисъл ако искаш може да те търсят и да не..Или ако пътуваш с самолет(там май исакт да се изклучват телефоните) ти може да си слушаш защотот функцийте за звънене ще са изключени.

Аз точно заради оранжевия цвят не бих си го взел W800. Иначе е перфектен - брат ми го ползва от 2 месеца без да е имал дори и малък проблем. Качеството на MP3ките е много добро, но звучат някак си тихо.. Аз имам в момента Моторола Е398, която вади 2 пъти по-добре МP3ки.

sled taq v3 razr ne iskam i da 4uq pove4e za motorola prekaleno sa krehki

ei sq pro4etox 4e w800 ima radio s RDS tva kakvo predstavlqva ?

pi6e sa6to 4e kamerata se krie zad kapa4e i se aktivira sled pluzganeto mu , no na snimkite nikade ne vidqx da ima takova kapa4e ta vsa6tnost ima li ili informaciqta e gre6na ?! :blink:

sled taq v3 razr ne iskam i da 4uq pove4e za motorola

ei sq pro4etox 4e w800 ima radio s RDS tva kakvo predstavlqva ?

pi6e sa6to 4e kamerata se krie zad kapa4e i se aktivira sled pluzganeto mu , no na snimkite nikade ne vidqx da ima takova kapa4e ta vsa6tnost ima li ili informaciqta e gre6na ?! :blink:

От начало мислех, че к700 е по-добър и няма смисъл от w800, понеже разликата според мен е само в паметта. Другото са дреболии. Обаче след като прочетох темата и разгледах сайтовете мисля, че w800 е по-добре. Тоест, ако можех да си избирам щях да си взема w800. ;)

По твоя въпрос: За радиото не знам, но за капачето цък. :)

Тва рдс май значи че показва каква радиостанция слушаш...или коя песен.НЕщо такова е. :music

Точно така.

Тва рдс май значи че показва каква радиостанция слушаш...или коя песен.НЕщо такова е. :music

RDS показва името на радиостанцията. ;)

RDS показва името на радиостанцията. ;)

И не само това. В София повечето радиостанции пускат всякакво инфо по RDS. Новини, спорт, пътна обстановка, реклами и т.н. ;)

Zlоbil, защо изневеряваш на Нокия :)

Иначе по темата - какво като е оранжев. На мен точно затова ми харесва и 7610 - не е като другите - нито дизайна, нито панела нито нищо. Ако си решил непременно Sony Ericsson вземи W800. По-добър дизайн и повече памет. Успех с покупката и да се похвалиш :D

И на двата телефона(К750и и В800),камерата се крие зад капаче!

И аз искам да подпитам нещо, навсякъде пише, че K750i и W800i са едни и същи като модели, даже използват думата идентични хората :) И това по разни статии и т.н. Имат едни и същи бутончета и т.н., в общи линии всичко им е еднакво. Това означава ли, че ако сложа софтуера на w800 на моя k750i, ще може и той да слуша мп3 докато е изключен. В интерес на истината на мен това ми се вижда глупост, тъй като телефона ми е постоянно пуснат.

Някой каза, че не звучал добре, само ще кажа, че моя k750i, без да го хваля, само защото е мой вади много по-добър звук от мп3 плеери Neo :), които верно, че не са най-най, но държат цени на пазара. Еквалайзера е супер готин има и ръчни настройки и супер яко изменя нещата, докато при повечето телефони с мп3 плеери еквалайзера е сложен само ей така да се каже, че има такъв, а не защото реално променя нещата.

Радиото малко попрекъсва и когато в колата слушам Радио пише си Радио Fresh примерно ;) и след малко пише името на песента, която пуснат, докато на телефона пише само >>FRESH<< през цялото време. Това бъг ли е или така трябва да бъде? И наистина, мога ли да си инсталирам софт на w800, за да го пробвам и да видя къде са разликите, или ако някой знае какви са да ги каже :)

KnoppiX аз си мисля,че ще ти сложат тема за телефона walkman,нищо повече.Виж тук предпоследната тема!Незнам,може и да греша,ама аз така си мисля.Защото имам приятели с В800 и аз като сложа на К750и тема walkman няма никви разлики с техния и много се дразнят,като им кажа имам като твоя телефон,ама е с по-яки цветове на панела:P :D .

Ако не те интересуват парите, най-добре вземи w810. Но още е рано и никъде не съм го виждал. Но определено w800 е по-добър от K750 ;)

Ако не те интересуват парите, най-добре вземи w810. Но още е рано и никъде не съм го виждал. Но определено w800 е по-добър от K750 ;)

С кое? Кажете де, ако пък е толкова по-добър с нещо да го сменям, няма и месец моя K750i. Просто аз лично дори смятах, че са еднакви и ме кефеше повече дизайна на K750i и т.н. Освен това дори в Мтел ми казаха, ако искам да оставя 512 Мб карта на w800i и да взема една 64Мб и ми го дават на цената на K750i. Именно затова искам да знам с кое е по-добър.

@t_tunchev, не мисля, че става въпрос само за темата. Нея и аз мога да си я сменя като на Walkman, предполагам, че софта е друг. Медиа плеера и т.н. Именно затова питам как мога да го сменя и заслужава ли си?

@Edit, а пък на тия слайдерите като W550, W600, W900 не знам кво ви кефи. Супер гадни са и изобщо..ужас. Наподобяват леко Samsungите, а пък мен именно защото са слайдери хич не ме кефят. Иначе и Samsung имат много яко меню и интересни модели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...