sharky88 Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Имам един проблем с компа. Та значи зех си 64 битова интелска машина за около 1500 лв (бая са оръсих хах). Та кат инсталирах NFS Underground още първата версия и като я пуснах и на екрана ми излизат некви квадрати и зелени черти. От какво е това. Дали е от това че е 64 битов а пък играта е за 32 битов и как се оправя. Същото става дори и със Revolt. Плз помогнете ми, че ша пощурея. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 каква ти е видео картата и кви драйвъри си сложил Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Имам един проблем с компа. Та значи зех си 64 битова интелска машина за около 1500 лв (бая са оръсих хах). Та кат инсталирах NFS Underground още първата версия и като я пуснах и на екрана ми излизат некви квадрати и зелени черти. От какво е това. Дали е от това че е 64 битов а пък играта е за 32 битов и как се оправя. Същото става дори и със Revolt. Плз помогнете ми, че ша пощурея. Мерси предварително. Update на биоса на картата. Имах подобен проблем и след ъпдейт се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 Некви други мнения ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Нямам намерение да фърлям боб.Тва че си зел интелски комп за 1500лв нищо незначи.Напиши всичко подробно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 И мойта се оправи след Update на биоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 Ем интел пентиум 4 64 битов на 3 гигахерца сас 2 мегабаита кеш е процесора 1 гигабаит рам, и картата е Sapphire x800 GTO 128 mb PCI-E, дъно на asus, 200 гигабаита хард иии.. ми тва е кажете ся ако знаете или предполагате от какво може да е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 свали си най-новите драйвъри на ати заедно с net framework http://windows.neron.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Дали е от това че е 64 битов а пък играта е за 32 битов и как се оправя. Ем интел пентиум 4 64 битов на 3 гигахерца сас 2 мегабаита кеш е процесора Ако си мислиш, че в момента имаш 64битова програма на твоито PC - жестоко се лъжеш. Проблема с игрите определено не е, заради това. Проблемът е ясен (поне както го описваш) - видеокартата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 Ако си мислиш, че в момента имаш 64битова програма на твоито PC - жестоко се лъжеш. Проблема с игрите определено не е, заради това. Проблемът е ясен (поне както го описваш) - видеокартата. А знаеш ли как се оправя този проблем? Защото преинсталирах драиверите и пак е така Трябва да му сложа този Framework дето Botev1912 ми каза и да видя дали ще се оправи - а ако не се викам да махна SP2 то и да му кача нормален Windows - без Service Pack. Така ми беше казал един друг пич. А ако не стане и така ще го заведа до сервиза дет си го зех да ми го оправят, че аз не искам да се занимавам с флашване на биоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 първо инсталирай framework след това драйвърите. А с windows без сървис пак ще имаш много главоболия като вируси и несъвместимости с игри, програми и драйвъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 15, 2006 Author Share Posted January 15, 2006 първо инсталирай framework след това драйвърите. А с windows без сървис пак ще имаш много главоболия като вируси и несъвместимости с игри, програми и драйвъри Направих както ми каза ама пак не се оправя баси ко да праа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Свали си не кои да е драйвери, а тези, за x64 Edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 това е за 64 битов windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Хах никой от вас не се оказа прав. Закарах компа на сервиз и ми казаха че дъното е несъвместимо с видео картата и ми смениха дъното и ся сичко е супер. МОЖЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.