Lil Scrappy Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Znachi dokolkoto razbrax mi kazaxa che do 7 mesesa ili 1г. shteli da izlizat video karti X16 i shtq li da podarjat DirectX 9 [koeto e ochividno de] 100% sam sigoren che senata im shte bade mnogo kosmicheska no sepak shte e mnogo po dobra ot starite koito sa X8 !!! Predpochitam da ne se nabutvam sega shtoto po kasno xem shte si zema kato izlezat 1 ot tia bqsni karti a problema e che nqma damoga da prodam starata stoto nikoi nqma dagi tarsi veche !!! Zatova shte karam zasega s toq bukluk MX 440 8X No razbrax che nqma da ima dana X16 skoro !!! Nqkoi znae li neshto po vaprosa s kartite X16 i Danata X16 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Pi4 directx 9 se poddurja oficialno ot Ati Radeon 9700, 9600 i 9800(tqh sam izbroil) i ot na nVidia FX modelite(makar, 4e vse oshte driverite im neshto ne sa kato horata, da ne zabravqme, 4e kartite bqha malko "nedonos4eta")... Po vuprosa za PCI Express x16 mojesh da pro4etesh tuk i tuk Kakto mojesh sam da vidish na poso4enite ot men adresi, karti ot tova pokolenie eventualno shte izleznat na pazara lqtoto 2004, kato cenata im eventualno shte stane ponosima, 4ak kum 2005. Pi4 shte ti kaja edno, ako 4akash da izlezne novoto, mojesh spokoino da ne si kopuvash nishto, shtoto horata vseki den izmislqt neshto novo. Ako mislish, 4e kartata koqto imash v momenta ve4e ne ti vurshi nujnata rabota - smenqsh e. Ako mislish, 4e rabotata ne e nalojitelna, to togava nqma za kade da burzash...s vremeto obiknovenno cenite padat, taka 4e moje da spestish nqkoi i drug lev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted December 6, 2003 Share Posted December 6, 2003 G-Unit nai veroqtno 6tom izlqzat tezi video karti na sledva6tiq den NVidia 6te napravqt modifikaciq na nForce3 koqto da poddyrja 16x, pyk Intel 6te iskarat poredniq si 4ipset za pentium4 s 16x poddryjka i 6te kajat eee pi4ove, toq 4ipset poddyrja 16x sq daite za tfa o6te 20-30$otgore! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Mnogo pravilno btw chochosan kato spomena half-life 2 ....ATI e sponsor na igrata ,kak da ne ti varvi po-dobre s Radeona ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 mi te zatova sa spechelili turga za koq karta shte idva okomplektovana s igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 xora ot kade dasi drapna novite Driver-ri na GeForce4 Ti 4200 with AGP8X ??? V saita na NVIDIA neshto nemoo da se opraq maiche nqma za taq karta PLS HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 16, 2003 Share Posted December 16, 2003 ave to e edin driver za vsichki, detonator 54 veche e izlqzlo daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 16, 2003 Share Posted December 16, 2003 OK i ot NVIDIA li da drapna novia Driver za kartata mi ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 17, 2003 Share Posted December 17, 2003 mi naj dobre ot vendor-a na kartata ti ako e gigabyte ili saphire ili prophet ottam ako ti e noname ot nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 17, 2003 Share Posted December 17, 2003 Po-hubavo si darpai na proizvoditelia driverite, ako ia iskash optimalna pri games- ot nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted December 17, 2003 Share Posted December 17, 2003 Az sym s Geforce2 MX 200...raboti dobre...prez lqtoto bqh vzel edin Radeon 9200 za 2 meseca...i kazvam...VIVA ATI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Nqkoi da ima karta GeForce4 FX 5950Ultra ili da e testval zada kaji kak e vvechetleniata mu ot neq Sq razbrax che mojelo da prevarnesh GeForce 5900 v 5950 Utra prosto trqbvalo da se flashne biosa na kartata !!! Imali neshto takova ??? I gore dolu kvi pari moje da se zemi taq karta ??? I otkade ??? Navsqkade li sa ednakvi senite ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Kolebaq se kakva videokarta da si vzema ATI Radeon ili GeForce 4 koe e pravilniq izbor? 4uh 4e na GeForce ne6to im se ebavat TV-outovete? pogledni tyk... specialno za Doom 3 .. http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 X-4e ako pita6 men tova nqma da e taka pri izlizaneto na igrata,koqto mejdu drugoto 6te izleze 4ak 07 mesec.Ako prodaljava da dava takiva rezultati zna4i e silno optimizirana za NVidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.